הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה

Nati147258

משתמש מתחיל
126
1
נק' מוניטין:
1
126
1
אני בן 14 שוקל 55 מטר 72
הגעתי ל-70 קילו סקוואט ואמרו שאני צריך חגורה
חשבתי על החגורות של RDX
עכשיו אני רזה מן הסתם ומדדתי את רוחב הגוף שלי יצא 68-66 שלפי מה שהבנתי שזה S
לגבי המחיר לא הבנתי בכלל מה ההבדל בין RDX Weight Lifting Nubuck Leather Power Belt Back Support Strap Gym Dip Training
ל - RDX Power Weight Lifting Leather Belt Back Support Strap Gym Training Fitness GY
כשהשחור הרבה יותר זול אוליי ביגלל שזה דגם שונה וכטוב עליו Advance tech חח אין לי מושג
אשמח לעזרה אם זה אותו דבר

תשאל את מי שאמר לך שאתה צריך חגורה למה אתה צריך אותה...
אגב למה אתה חושב שאתה צריך אותה?

טנק אמר לי
והוא אמר שזה בגלל שאני כבר מעל מג מה שראיתי שהרבה אנשים אומרים
אפשרי אבל בעיקרון תנסה לקחת ממשהו חגורה שתתאים לך ותנסה תראה אם זה עוזר לך אישית השותף שלי לאימונים מתאמן כ4 שנים משקיע דיי הרבה בבטן והיא נורא חזקה אצלו אני והוא בהפרש של 3-5 קילו משקל גוף והוא מרים הרבה יותר ממני וכשהוא ניסה פעם אחת עם החגורה שלי הוא פשוט אמר שזה מטומטם... לדעתי תנסה לפני שתקנה עם תרגיש הבדל לך על זה לי זה עזר (אני עושה רק שיאים איתה)

• פותח/ת השרשור
כמו שהבנתה שאני שוקל 55 על מטר 72 אז לא נראה שיש הרבה פאוור ליפטרים במידה שלי
אז הדרך היחידה זה לקנות ומישתמשים בחגורה רק במשקלי עבודה בחימום לא משתמשים ואני בכלל לא מתאמן בטן ( הכוונה שאני לא מבודד רק את הבטן,כמובן שהיא עובדת במורכבים )
אפשרי אבל בעיקרון תנסה לקחת ממשהו חגורה שתתאים לך ותנסה תראה אם זה עוזר לך אישית השותף שלי לאימונים מתאמן כ4 שנים משקיע דיי הרבה בבטן והיא נורא חזקה אצלו אני והוא בהפרש של 3-5 קילו משקל גוף והוא מרים הרבה יותר ממני וכשהוא ניסה פעם אחת עם החגורה שלי הוא פשוט אמר שזה מטומטם... לדעתי תנסה לפני שתקנה עם תרגיש הבדל לך על זה לי זה עזר (אני עושה רק שיאים איתה)
^^

כמו שהבנתה שאני שוקל 55 על מטר 72 אז לא נראה שיש הרבה פאוור ליפטרים במידה שלי
אז הדרך היחידה זה לקנות ומישתמשים בחגורה רק במשקלי עבודה בחימום לא משתמשים ואני בכלל לא מתאמן בטן ( הכוונה שאני לא מבודד רק את הבטן,כמובן שהיא עובדת במורכבים )

^^
תמיד יש משהו שהוא מידה יחסית קטנה... אבל בכל זאת RDX לא כזאת יקרה תקנה תנסה ותדע חחחח אני יודע מתי משתמשים בחגורה XD אבל אני נגיד עושה 5/3/1 אז הסט היחיד שמקבל חגורה זה הסט של הOR MORE יעני הסט הכי כבד הסטים לפני ואחרי לא מקבלים

• פותח/ת השרשור
תמיד יש משהו שהוא מידה יחסית קטנה... אבל בכל זאת RDX לא כזאת יקרה תקנה תנסה ותדע חחחח אני יודע מתי משתמשים בחגורה XD אבל אני נגיד עושה 5/3/1 אז הסט היחיד שמקבל חגורה זה הסט של הOR MORE יעני הסט הכי כבד הסטים לפני ואחרי לא מקבלים
אה אוקיי אז אני יקנה
אבל הייתה לי עוד שאלה מה ההבדל בין החגורות?

אה אוקיי אז אני יקנה
אבל הייתה לי עוד שאלה מה ההבדל בין החגורות?
האמת שנראה לי רק הצבע והסוג של העור אני הייתי הולך על החומה הוא נראה יותר איכותי... תסתכל עם יש הבדלי עובי (10MM 13MM לי יש 10MM וזה מספיק לי אני מאמין שגם לך)

• פותח/ת השרשור
יש לך מושג מה זה 6" או 4" ?
האמת שנראה לי רק הצבע והסוג של העור אני הייתי הולך על החומה הוא נראה יותר איכותי... תסתכל עם יש הבדלי עובי (10MM 13MM לי יש 10MM וזה מספיק לי אני מאמין שגם לך)
ואני מידה S נכון ?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה ותודה לכל מי שעזר לי 😃
עוד שאלה
החגורה תעלה לי במשקלים? למשל עכשיו אני עושה 70 קילו סקוואט אני יצליח לעשות 75 קילו למשל ל-5 עם חגורה? תודה
וזה חגורה איכותית? כי למשל עוד 6 חודשים בערך אני M כי אני בגלל ההתבגרות וגודל וגם במסה אז אני יוכל להביא אותה לאחי הקטן עוד כמה שנים טובות ?

תודה רבה ותודה לכל מי שעזר לי 😃

עוד שאלה
החגורה תעלה לי במשקלים? למשל עכשיו אני עושה 70 קילו סקוואט אני יצליח לעשות 75 קילו למשל ל-5 עם חגורה? תודה
וזה חגורה איכותית? כי למשל עוד 6 חודשים בערך אני M כי אני בגלל ההתבגרות וגודל וגם במסה אז אני יוכל להביא אותה לאחי הקטן עוד כמה שנים טובות ?
זה לא יעלה אותך עד כדי כך... זה עוזר במגבלות למשל:
כשאני עושה בנץ פרס כבד יש לי בעיה שהמפרקד כף יד שלי מתאמץ מדי וכדי לשמור על היד ישרה היד שלי מתאמצת יותר מדי מה שקורה יש לי כאבים ביד ואז זה יוצר לי סוג של מגבלה אז קניתי רצועות לאזור כדי לקבל מהם תמיכה מה שקרה המשקל עלה (מן הסתם...) ואין לי כאבים... אותו עקרון החגורה עם הבטן שלך מגבילה החגורה תעזור בקשר לאיכות של החגורה זה חגורה פשוטה להתחלה... אני מאמין שהיא תחזיק לך חצי שנה

ואמרו שאני צריך חגורה

טנק אמר לי
עם כל הכבוד ל @Tank אני לא מסכים עם ההצעה שאתה "צריך" חגורה.
אתה יכול להשתמש באחת, וזה בסדר.. (גם לדעתי האישית אין פסול בלעבוד עם חגורה כל עוד הטכניקה נכונה) אבל לומר שאתה צריך?
לא מסכים עם זה.
רק בגלל שעברת את משקל הגוף בסקוואט?
@Tank - למה אתה חושב שהוא צריך חגורה? מה הסיבה המפורטת?

@Tank - למה אתה חושב שהוא צריך חגורה? מה הסיבה המפורטת?
לא אמרתי לו שהוא צריך חגורה. הוא החליט להבין מהמילים "אני ממליץ להתחיל לשים חגורה ממשקלי עבודה של כמשקל גוף" שהוא צריך חגורה. למרות שאני בעצמי לא נוהג כבר לפי העצה הזאת, היא עצה טובה למתאמן שעוד לא חיזק מספיק את שרירי הבטן.

אז אתה טוען שאם שרירי הבטן חזקים מספיק, אין טעם להשתמש בחגורה, בכלל ?
או שאתה בעצם טוען שמתאמן שרוצה לחזק את שרירי הבטן עוד יותר מלבד החיזוק שהם מקבלים מתרגילי הבסיס - תמליץ לו לשים חגורה?

אני לא מבין את ההיגיון.
עשית מהחגורה תרגיל לבטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית