הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית אימונים צריך דעות

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
אוקי תיקון:

A
סקוואט 3X5
בנץ 2X5
מתח בתוספת משקל 2X5
הרחקת כתפים 2X8-10
ידיים 2X8-10

B

סקוואט קל3X5
פרס 3X5
חתירה 2X7
שראגס 2-3X8

C

דד-ליפט 2X5
בנץ 2X5
מתח בתוספת משקל 2X5
הרחקת כתפים 2X8-10
ידיים 2X8-10

מה אתם אומרים? הורדתי סט אחד ברוב התרגילים כי 3 סטים של עבודה נראה לי הרבה מדי, והחלפתי בין המתח ובנט אובר כי אני פשוט לא מסתדר עם בנט אובר ואני סתם מבזבז את הזמן

נערך לאחרונה:
זה AB שלוש פעמים בשבוע קודם כל. עדיף שתעשה 3 סטים בבנץ' רגיל, אין טעם לעשות שיפוע ומילטרי באותו יום.

אני לא מבין איך אתה עובד בסקוואט, תעשה פשוט 3*5-8 עם חימום ובלי כל מיני חארטות.
סט עבודה אחד של דדליפט זה מספיק. אתה לא יכול לעשות רגליים יותר מפעם בשבוע כי אתה עושה יותר מדי עבודה באימון אחד. תעשה סקוואט פעמיים בשבוע ודדליפט פעם בשבוע, תחליף אותו פאוור קלין או משהו. עדיף שתעשה AB 4 פעמים בשבוע וזהו, ישתלב יותר טוב עם האירובי ויתן עבודה שווה לכל חלקי הגוף.

למה התחלת מ5*5? זאת תוכנית למתקדמים, על סמך התוכנית שבנית לא נראה לי שאתה כזה, אני הייתי עושה SS עם אירובי קל, לא אמורה להיות בעיה, אלא אם כן אתה בחיטוב...

ה -A שלך עמוס. היתי מציע לך לקצץ. ובכלל לא אוהב לעבוד חזה עם פרס ביחד.
היתי מציע לך להעביר את הפרס ל B. כתבת הכל מבולגן ולא ברור. על פשיטה היתי גם כן מוותר. סקוואט ודד ליפט באותו האימון יהיה קצת קשה.

היתי מסדר את זה קצת אחרת:

A
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
חתירה 3X5
הרחקת כתפים 2X8-10
ידיים 2X8-10

B

פרונט סקוואט 3X5 או אפילו אפשר לעשות סקוואט קל ז"א פירמידה עולה של 5.
פרס 3X5
מתח בתוספת משקל 3X5
בטן

C

דד-ליפט 3X5
בנץ 3X5
חתירה 3X5
הרחקת כתפים 2X8-10
ידיים 2X8-10

תנסה להתחיל מ 80% וכל אימון לעלות במשקלי עבודה. מבחינתי פרס זה עבודה לחזה עליון וליד אחורית.
בתוכנית שהבאתי לך אתה יכול להגיע לעצימות גבוהה במקום כל הנפח שהבאת שלדעתי מיותר.

אפשר לשחק עם זה עוד המון, ישנן שלל ווריאצות שונות. אפילו אתה יכול לנסות לעשות TM סטייל BB, נראה מאוד נחמד הרעיון.

• פותח/ת השרשור
זה AB שלוש פעמים בשבוע קודם כל. עדיף שתעשה 3 סטים בבנץ' רגיל, אין טעם לעשות שיפוע ומילטרי באותו יום.

אני לא מבין איך אתה עובד בסקוואט, תעשה פשוט 3*5-8 עם חימום ובלי כל מיני חארטות.
סט עבודה אחד של דדליפט זה מספיק. אתה לא יכול לעשות רגליים יותר מפעם בשבוע כי אתה עושה יותר מדי עבודה באימון אחד. תעשה סקוואט פעמיים בשבוע ודדליפט פעם בשבוע, תחליף אותו פאוור קלין או משהו. עדיף שתעשה AB 4 פעמים בשבוע וזהו, ישתלב יותר טוב עם האירובי ויתן עבודה שווה לכל חלקי הגוף.

למה התחלת מ5*5? זאת תוכנית למתקדמים, על סמך התוכנית שבנית לא נראה לי שאתה כזה, אני הייתי עושה SS עם אירובי קל, לא אמורה להיות בעיה, אלא אם כן אתה בחיטוב...

אני לא בחיטוב ואני לא אוהב לעבוד 4 פעמים בשבוע ואני ממש לא מתחיל

• פותח/ת השרשור
ה -A שלך עמוס. היתי מציע לך לקצץ. ובכלל לא אוהב לעבוד חזה עם פרס ביחד.
היתי מציע לך להעביר את הפרס ל B. כתבת הכל מבולגן ולא ברור. על פשיטה היתי גם כן מוותר. סקוואט ודד ליפט באותו האימון יהיה קצת קשה.

היתי מסדר את זה קצת אחרת:

A
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
חתירה 3X5
הרחקת כתפים 2X8-10
ידיים 2X8-10

B

פרונט סקוואט 3X5 או אפילו אפשר לעשות סקוואט קל ז"א פירמידה עולה של 5.
פרס 3X5
מתח בתוספת משקל 3X5
בטן

C

דד-ליפט 3X5
בנץ 3X5
חתירה 3X5
הרחקת כתפים 2X8-10
ידיים 2X8-10

תנסה להתחיל מ 80% וכל אימון לעלות במשקלי עבודה. מבחינתי פרס זה עבודה לחזה עליון וליד אחורית.
בתוכנית שהבאתי לך אתה יכול להגיע לעצימות גבוהה במקום כל הנפח שהבאת שלדעתי מיותר.

אפשר לשחק עם זה עוד המון, ישנן שלל ווריאצות שונות. אפילו אתה יכול לנסות לעשות TM סטייל BB, נראה מאוד נחמד הרעיון.

מה שהבאת נראה טוב זה פותר אותי מ3 סקוואטים בשבוע ומשאיר את הסופ"ש לאירובי נראה לי אני אנסה את זה (אגב הסטים שכתבת לא כוללים חימום נכון?) מה זה TM אני אשמח לשמוע

עריכה:

זה בעצם דיי דומה ל5X5 פשוט שהורדת סקוואט אחד ושמת דדליפט במקומו ובמקום של הדדליפט שמת מתח...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז שאלה לי אליך, נתונים ומשקלי עבודה?

גיל - מחר 16!!! היום בלילה חוגג אתה מוזמן אחי

בנצ' 107.5
סקוואט 105 (חזרתי אחרי שראתי רצועה בברך בעקבות תאונת אופניים אכזרית בשיא 120 לRM 5)
בנט אובר 85 RM 5
מילטרי 55 RM 5

בנצ' וסקוואט זה RM 3

גובה 1.80
משקל 83 (תקוע! ירדתי בקיץ אחו******)

• פותח/ת השרשור
אתה מתחיל (אל תעלב, יש קטגוריה מתחת למתחיל)

תקשיב למישל, הוא רשם לך תוכנית פצצה

אולי ביחס אליכם כן אבל תשמע בבית ספר אני לארואה אנשםי שמתקרבים בכלל לרמה שלי גם כאלה שמתאמנים הרבה זמן בחדר כושר אז אני מרשה לעצמי להגיד שאני לא מתחיל אבל איך שאתה רוצה... וכן מישל תותח! עם התכנית הקודמית שהוא בנה לי השתפרתי מלא!!!

• פותח/ת השרשור

תודה אחי היה פצצה בחיים שלי לא אכלתי כל כך הרבה שטויות חח

עריכה: רק דבר אחרון

אם אני עושה 3 סטים של עבודה בבנצ' נגיד אז אני צריך להוריד משקל מהRM לי כדי להחזיק את שלושתם נכון? (כאילו לא לעבוד לכשל) אז זה לא מפריע להתקדמות?

אהבתי את החלוקה, למרות שכמו שמישל רשם זה קצת מעמיס על הכתפיים ושווה לנסות להעביר לאימון B, כנ"ל הייתי מצמצם סטים לגב

נראה בסדר. היתי מעדיף להעיף הרחקת זרועות מאשר להוריד סט מהבנץ אבל לשיקולך.
כמו כן היתי מעדיף להעיף את השראגס ולהוסיף לדד ליפט. אחרי הכל, דד ליפט הוא התרגיל הכי טוב לבניית טרפזים.
או אם ממש בא לך על שראג ואתה לא מוכן לוותר אז בסיום הדד ליפט לפני שאתה משחחר את המוט אתה יכול לעבוד קצת על האחיזה. אפשר בסיום התרגיל לנסות להחזיק את המוט ככל שאפשר ותוך כדי לשלב שראגס.

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר. היתי מעדיף להעיף הרחקת זרועות מאשר להוריד סט מהבנץ אבל לשיקולך.
כמו כן היתי מעדיף להעיף את השראגס ולהוסיף לדד ליפט. אחרי הכל, דד ליפט הוא התרגיל הכי טוב לבניית טרפזים.
או אם ממש בא לך על שראג ואתה לא מוכן לוותר אז בסיום הדד ליפט לפני שאתה משחחר את המוט אתה יכול לעבוד קצת על האחיזה. אפשר בסיום התרגיל לנסות להחזיק את המוט ככל שאפשר ותוך כדי לשלב שראגס.

אני מוותר על הבנצ' כי אני לא עומד ב3 סטים עם משקל נורמלי אי צריך להוריד דרסטית משקל... את ההרחקות אני מוכן לוותר בכלל ולשים סט מילטרי בכל אימון ובאימון האמצעי לשים במקום מילטרי חזה עליון אבל אתה טוען שזה יותר מדי לכתפיים ולגבי השראגס נראה לי אני אשאיר אותו אבל גם אוסיף עוד סט של דדליפט אבל שיהיה אחרי בנצ' והמתח מה אתה אומר?

• פותח/ת השרשור
תנוח יותר בין סט לסט.

לא נראה לי ריאלי פשוט קשה לי לעבוד 3 סטים בבנצ' אני מתעייף ממש

רגע מה אתם אומרים להעיף את ההרחקה ולשים פרס במקום זה (סט אחד) ואיפה יש פרס ולשים לחיצת חזה עליון??

סט אחד של פרס לא יתן הרבה, עדיף שתעשה את התוכנית איך שהוא רשם אותה, אתה יכול להישאר על אותו משקל ולעשות כמה חזרות שאתה יכול בסט השלישי וברגע שאתה משלים 5 חזרות להוסיף משקל.

• פותח/ת השרשור
סט אחד של פרס לא יתן הרבה, עדיף שתעשה את התוכנית איך שהוא רשם אותה, אתה יכול להישאר על אותו משקל ולעשות כמה חזרות שאתה יכול בסט השלישי וברגע שאתה משלים 5 חזרות להוסיף משקל.

נמכר!

חוץ מהמתח והבנט אובר שחייבים להתחף בכל מקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית