הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקוואט ודדליפט

Mike3236

משתמש מתחיל
271
28
נק' מוניטין:
34
271
28
באשכול הקודם שלי בקשר לבעיה בדדליפט נתנו לי הערות ואני מקווה מאוד שהצלחתי ליישם אותם באימון.
בנוסף העלתי גם סרטון לטכניקה של סקוואט אחרי כמעט חודש בלי סקוואט בגלל כאבים במפרק הירך.
אשמח להערות/הארות/טיפים בבקשה 😃

סרטונים מהאימון האחרון:

דדליפט:

סקוואט:

@stitch
@White Walker
@Beast and cheat
הקפצה.

בסקוואט לא שמתי לב למשהו לא תקין אולי הראש טיפה יותר מדי וטיפונת קריסת חזה (למרות שלא נראה לי גם זה...)
בדדליפט הישבן שלך יותר מדי למעלה תנסה להוריד אותו טיפה למטה

• פותח/ת השרשור
בסקוואט לא שמתי לב למשהו לא תקין אולי הראש טיפה יותר מדי וטיפונת קריסת חזה (למרות שלא נראה לי גם זה...)
בדדליפט הישבן שלך יותר מדי למעלה תנסה להוריד אותו טיפה למטה
סקוואט כן שמתי לב שאני מסתכל על כפות רגליים במקום מטר וחצי קדימה

דדליפט אם אני מוריד את הישבן אז הכתפיים לא עוברות את המוט, כמו שאמרו לי לעשות באשכול הקודם

סקוואט כן שמתי לב שאני מסתכל על כפות רגליים במקום מטר וחצי קדימה

דדליפט אם אני מוריד את הישבן אז הכתפיים לא עוברות את המוט, כמו שאמרו לי לעשות באשכול הקודם
תעלה סרטון עם זווית טיפה שונה אולי טיפונת מאחוריך יותר מכיוון שזה נראה לי כאילו המוט רחוק ממך בתחילת הדדליפט יכול להיות שבגלל זה הכתפיים לא עוברות נ.ב. יש פלטות יותר גדולות/כבדות במכון שלך?

חוץ מי זה הרבה יותר טוב מרוב המפגרים במכון שלי (את לא אחד מהם)

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון עם זווית טיפה שונה אולי טיפונת מאחוריך יותר מכיוון שזה נראה לי כאילו המוט רחוק ממך בתחילת הדדליפט יכול להיות שבגלל זה הכתפיים לא עוברות נ.ב. יש פלטות יותר גדולות/כבדות במכון שלך?

חוץ מי זה הרבה יותר טוב מרוב המפגרים במכון שלי (את לא אחד מהם)
יש פלטות יותר כבדות אבל אותו גובה
בקשר למרחק דווקא בהתחלה הייתי שם את המוט צמוד לרגל ולא מעל האמצע שלה שזה דווקא לדעתי כן שיפר את הטכניקה אבל אולי באמת אפשר לקחת את המוט טיפה אחורה ולקבל אגן נמוך טיפה יותר. אנסה באימון הבא.

תודה על העזרה

יש פלטות יותר כבדות אבל אותו גובה
בקשר למרחק דווקא בהתחלה הייתי שם את המוט צמוד לרגל ולא מעל האמצע שלה שזה דווקא לדעתי כן שיפר את הטכניקה אבל אולי באמת אפשר לקחת את המוט טיפה אחורה ולקבל אגן נמוך טיפה יותר. אנסה באימון הבא.

תודה על העזרה
הבנתי בכל זאת תנסה להצמיד אותו יותר צמוד לרגל מעל ההתחלה של השרוכים חוץ מי זה ביג לייק קבל מוניטין

@daviddd
סרטונים מהאימון דדליפט של היום. אשמח לערות/הארות!
60 קילו מאחורה טיפה כמו שאמרת:

62 קילו מהצד:

לפעמים הישבן שלך עולה לפני המוט תנסה "לדחוף את הריצפה" עם הרגליים ולא למשוך את המוט זה יכול לעזור חוץ מי זה אני לא רואה מה לתקן מה שכן הידיים שלך עם הם לא ישרות כל הזמן תשמור שהם יהיו ישרות שלא תרים את המוט גם עם היד אני לא חושב שזה קורה לך זה משהו שכללי אני אומר ליתר ביטחון אבל ככה מושלם!

• פותח/ת השרשור
לפעמים הישבן שלך עולה לפני המוט תנסה "לדחוף את הריצפה" עם הרגליים ולא למשוך את המוט זה יכול לעזור חוץ מי זה אני לא רואה מה לתקן מה שכן הידיים שלך עם הם לא ישרות כל הזמן תשמור שהם יהיו ישרות שלא תרים את המוט גם עם היד אני לא חושב שזה קורה לך זה משהו שכללי אני אומר ליתר ביטחון אבל ככה מושלם!
תודה על העזרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית