הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות הלאה? חשבתי על טקסס

LiftInsanity

משתמש מתחיל
74
3
נק' מוניטין:
6
74
3
אהלן..
קודם כל המצב שלי -
התאמנתי במשך שבעה -שמונה חודשים בAB, דבר שאני עד היום מצטער עליו והרס לי לפי דעתי את כל ההתקדמות ההתחלתית.
הבנתי בחצי שנה של האימונים שיש צורך גדול בהתקדמות במשקלים וניסיתי להתקדם בAB ללא הצלחה, עברתי לFBW וגם שם לא הצלחתי יותר מדי (הכוונה היא בלחיצות, סקוואט התקדמתי יפה עד פציעה (כרגע מוחלף בלג פרס) ודדליפט עד היום מתקדם ברוך ה' בלי עין הרע).
ניסיתי לינארית וגם שם לא הצלחתי להתקדם בלחיצות.

בקיצור אחרי שנה וקצת של אימונים אני במשקלי ריצפה (למרות שברוך ה' בלי עין הרע תפסתי גודל יחסית) ורוצה לקחת את עצמי בידיי'ם ולא יודע איך - SS היא לא אפשרות מכיוון שניסיתי FBW דומה והנפח הנמוך כנראה לא עוזר לי ללחיצות ואין לי שמונה שעות שינה בלילה (יש לי בדר"כ 6-7 שעות) וסקוואט כרגע לא אפשרות בגלל הפציעה.

שוקל 71 גובה 1.69, משקלים (הכל לחמישיות):

בנצ': 60

פרס: 47.5

דדליפט: 100

מתח: עם 15 קילו עליי'

אז חשבתי על טקסס ללחיצות למרות שהמשקלים שלי נמוכים מאוד ביחס לשאר האנשים שמתחילים טקסס אבל אני לא רואה שום אפשרות אחרת.
חוסר ההתקדמות הזה משגע אותי (בבנצ' זה בכלל קטסטרופה, פרס ומתח עוד יש התקדמות פה ושם) וחשבתי להפסיק להתאמן כמה פעמים, הרי למה להגיע למכון אם אתה לא מתקדם?

מה אתם חושבים? טקסס?
עוד שאלה לגבי טקסס:
אם באימון הנפח יש לי היום בנצ', זאת אומרת שהנפח הבא של הבנצ' יהיה' רק עוד שבועיי'ם בגלל הרוטציה' עם הפרס, זה הגיוני שההתקדמות היא פעם בשבועיי'ם בפרס ובבנצ'? או שאני מפספס פה משהו?

*טכניקה בתרגילים היא לא 100% אבל עבדתי עליה' הרבה והיא נמצאת במצב סביר עכשיו (הכל לפי ריפטו). אני סופר קלוריות ואוכל 500-600 מעל הניטרלי ויושן כפי שאמרתי 6-7 שעות כל יום.
*הפציעה בסקוואט דורשת בדיקה שעוד לא יצא לי ללכת אליה', זה תסביך לקבוע תורים אצלנו בבסיס לרופא מומחה.

תודה מראש לכולם, מעריך מאוד את הפורום הזה שנתן לי המון מידע ויי'עוץ לאורך הזמן.

נערך לאחרונה:
אתה לא בהכרח חייב SS אבל כן הייתי מנסה לינארית גם ללחיצות... אין שום סיבה בשלב הזה לעשות טקסס (דווקא בטקסס הנפח יהיה יותר נמוך ואתה טוען שנפח נמוך מדי לא מספיק לך) תנסה להרכיב תוכנית שההתקדמות בא לינראית ותנסה אולי להוסיף גם תרגיל עזר כבד (מקבילים/בנצ' עם דאמבלים וכו') ותעלה לפורום.

ברוך ה' בלי עין הרע

• פותח/ת השרשור
כן ניסיתי את הלינארית בסביבות החודש וחצי ולא הצלחתי איתה.. אני ינסה להוסיף באמת עזר כבד אולי זה יעזור, האמת הרבה זמו לא עבדתי עם עזר כבד לחזה, בדר"כ עושה פרפר בכבלים יותר נוח לכתף שלי.

תודה אחי
חחחח ברוך ה' בלי עין הרע.

בוא נתחיל בדבר החשוב יותר, גם בכללי וגם תאמין או לא - לבנץ' שלך, והוא להביא אותך לביצוע סקוואט. מה הפציעה, איפה כואב, איך ומתי התחילה, והאם יש לך סרטון טכניקה של הסקוואט?
אתה צריך לגדול עוד הרבה ולהתחזק עוד המון. הסקוואט הוא אבן דרך בנוגע לכך.

לפני לפחות סייקל אחד של madcow אין סיבה שתעשה טקסס.
אם אתה לא מתקדם בלחיצות אז יש משהו שנפגע מהדברים הבאים: תזונה, שינה, מנוחה בין סטים, טכניקה. אם אחד מהם נפגע אז בגלל זה אתה לא מתקדם.
בלחיצות לא בהכרח מתקדמים 20 קילו בסייקל של 8 שבועות, אם כל 8 שבועות היית מוסיף לפרס 20 קילו אז לעשות 2 פלטות פרס זה היה דבר נפוץ, קצב סביר להתקדמות בפרס זה קילו בשבוע, בבנץ' גם לא בהכרח 2.5 קילו כל שבוע אפילו קילו או קילו וחצי בשבוע.

יש לך המון ה' בטקסט.

אם יש לך בעיות של שינה אז תוכנית אחרת לא פותרת לך כלום. זה לא ש ב SS צריך לישון 8 שעות זה בכל תוכנית צריך לישון 8 בשביל התאוששות.

עליתה במשקל גוף בחודש האחרון ב 2 קילו ?

בכל מקרה זה שעשיתה AB או FBW לפני לא פוגע בשום דבר פרט לזמן שלך, אני אחרי 3 שנים בחדר כושר אחרי כל קומבינציה אפשרית של אותיות עשיתי SS והתקדמתי גם בבנץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית