הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סיכום התחרות שלי מאתמול

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
התכנון להתחרות היה לנסות לשבור ארבעה שיאי עולם בקטגוריה....
במהלך ההכנה, נפצתי בגב התחתון, והגעתי לתחרות עם שריר תפוס מתחת לשכמה, שצובט עצב... לא מצב קלאסי, אבל למי אכפת...

יש תחרות, יש מטרות.

כניסה ראשונה בסקאוט הייתה אמורה לשבור שיא עולם בקטגוריה, עם 222 קילו...היה קליל.
אבל אז... התברר שיש שני סוגי מקצים, ואסור לי לעשות עם ברכיות,
הייתי כל כך מפוקס בסקוואט שלא הבנתי מה גל מסביר לי בכלל.
כניסה שניה/ראשונה 225, שוב קליל
כניסה שלישית/שניה 235, עלה לאט
גל ניסה לשכנע אותי לא לעלות הרבה, או לעלות קילו.
בסוף נכנסתי 240, ועלה.

סה"כ, שברתי את שיא העולם, ארבע פעמים ברצף. הרגשתי שיש יותר, לפחות עשרים קילו, בכניסות נכונות.

בנץ,
בחימום הרגשתי מוזר עם יד ימין, בחלק התחתון של התנועה.
כניסה ראשונה 150, עלה מאוד קשה, ונתפסו לי שרירי הבטן תוך כדי....
בהמשך, פעמיים כשל 156. חבל, שיא העולם הוא רק 155, ולחצתי יותר פעמים רבות.

דדליפט....

מאז ומתמיד הדדליפט היה הבעיה שלי,
וזה היחיד שחשבתי שתהיה בעיה לשבור את השיא, שעומד על 245...
כניסה ראשונה ב-230 עלה.
כניסה שנייה כשל 240
כניסה שלישית 240. שיא אישי תחרותי, והשוואה לשיא מכון.

תודות -
גל ומיה אדטו - אין מילים לתאר את ההערכה על הארגון, פשוט שאפו
שי יוניסי שעשה איתי את רוב החימומים, כיף גדול....
אפי הגדול מכולם, שמוציא לי את הבנץ, וצעק עלי לעשות דדליפט כמו שצריך.... תזהר, אני עשרה קילו מאחורייך....

השופטים שאני רגיל להתחרות איתם, היה קצת מוזר, אבל כיף, משפחה אחת גדולה, ובהחלט לא שפוייה
יאללה, תחרות הבאה...

וואלה, שברתי היום 4 שיאי עולם בארגון שהקמתי בפארק ליד הבית שלי. מחר אשנה את קטגוריות המשקל ואשבור עוד 4 שיאי עולם.
תפרגנו קצת.

כל הכבוד אלכס נתת תחרות מעולה
עלה והצלח! אני צופה לך עתיד גדול בפאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אלה בדיוק דברי לעיל: למרות שזהו ההקשר המקובל באמריקה הלטינית, ואם כן השימוש בתואר היה אמור לעשות עליה מתבקשת מברזיל - יחד עם ה-bjj, בפועל: לא.

ראשית אליהו, קבל את תנחומיי, בלהט הדברים פרח מזכרוני לחלוטין.
שנית, לא רק באמריקה הלטינית. אם זו האהבה שלך, הייתי ממליץ לך לבדוק מה קורה גם באנגולה. רמה מאוד גבוהה, אם כי בהעדר יכולות כלכליות מחד, ושאיפות עולמיות מאידך, הם כמעט לא מתחרים בחול.

האלוף הבלתי מעורער שם, הוא גיימה, שזה בעצם חיים, ישראלי ויהודי כמוני כמוך, ושם גם אפשר לחיות מזה, וממש טוב....

ההקשר היחידי שבו בעיני קביל להשתמש בכל תואר מפוצץ באשר הוא, הינו בשיווק כלכלי
זו נוכלות. להוציא כרטיס ביקור "שיאן העולם בסקוואט מעביר אימונים אישיים" כניראה שיעזור לך לצבור לקוחות, אבל בעיני זה רחוק מלהיות קביל.

בעזהי"ת

ראשית אליהו, קבל את תנחומיי, בלהט הדברים פרח מזכרוני לחלוטין.

תודה רבה. עברתי טלטלה מאוד לא פשוטה, אבל אני גם מקבל חיזוקים רבים, אפילו מאנשים שלא היכרתי ובטח מחברי הקהילה. תודה.

זו נוכלות. להוציא כרטיס ביקור "שיאן העולם בסקוואט מעביר אימונים אישיים" כניראה שיעזור לך לצבור לקוחות, אבל בעיני זה רחוק מלהיות קביל.

יש בדבריך הגיון, אבל בלאו הכי שיווק מסחרי נגוע כולו במצגי שווא ורמאות ואחיזת עיניים. אתה נכנס לחנות ספרים בעקבות שלט מבטיח המספר לך על 1+1 חינם, ורק אחרי עלעול ממושך במדפים מגלה ש-95% מהספרים הוחרגו מהמבצע. בחנויות אופטיקה אתה מגלה שהמבצע המפתה כולל בתוכו רק משקפיים מהסוג שלואי פסטר ענד על חוטמו בעודו יושב על מדוכת הפיסטור. ובסתם ככה בסופרמרקט הקרוב לביתך שמבטיח את כל המוצרים בעשר ש"ח (חוץ מאלה שאינם!), וכן הלאה. אם אופק בן ציון הוציא כמה ג'ובות מאיזה בירוקרט מושחת דרך הצהרתו על היותו אלוף בין גלאקטי - זה בסדר בעיני.

בעזהי"ת

תודה רבה. עברתי טלטלה מאוד לא פשוטה, אבל אני גם מקבל חיזוקים רבים, אפילו מאנשים שלא היכרתי ובטח מחברי הקהילה. תודה.

יש בדבריך הגיון, אבל בלאו הכי שיווק מסחרי נגוע כולו במצגי שווא ורמאות ואחיזת עיניים. אתה נכנס לחנות ספרים בעקבות שלט מבטיח המספר לך על 1+1 חינם, ורק אחרי עלעול ממושך במדפים מגלה ש-95% מהספרים הוחרגו מהמבצע. בחנויות אופטיקה אתה מגלה שהמבצע המפתה כולל בתוכו רק משקפיים מהסוג שלואי פסטר ענד על חוטמו בעודו יושב על מדוכת הפיסטור. ובסתם ככה בסופרמרקט הקרוב לביתך שמבטיח את כל המוצרים בעשר ש"ח (חוץ מאלה שאינם!), וכן הלאה. אם אופק בן ציון הוציא כמה ג'ובות מאיזה בירוקרט מושחת דרך הצהרתו על היותו אלוף בין גלאקטי - זה בסדר בעיני.
תענוג לקרוא תגובות שלך. איזו עברית יפה

לכל חובבי הפאוורליפטינג ובפרט לאלה שמעוניינים להתחרות עדיין עדיף להיעזר באימונים אישיים שמעביר "שיאן עולם בסקוואט" גם אם למעשה זה שיא איגוד. לפחות יהיה לו מושג מה זה סקוואט, ולא רק לג פרס, יד קדמית וחצי שעה הליכון.

בוא נסחף עוד טיפה , להתקשר לרפי גינת שיכניס את כל שיאני העולם באיגוד שקר כלשהו לכולבוטק?

קצת פרופורציות , זה לא נוכלות ולא נעלים אם זה יעזור לך בעסקים ולהעלות בכמה רמות את השם שלך .
לא פגעת באף אחד , לא שיקרת אף אחד , האיגוד מאשר לך להשתמש בשם מסויים אז תשתמש בו

בעזהי"ת

לכל חובבי הפאוורליפטינג ובפרט לאלה שמעוניינים להתחרות עדיין עדיף להיעזר באימונים אישיים שמעביר "שיאן עולם בסקוואט" גם אם למעשה זה שיא איגוד. לפחות יהיה לו מושג מה זה סקוואט, ולא רק לג פרס, יד קדמית וחצי שעה הליכון.

הליכון זה לא הזה שנותנים בבית חולים כשאתה צריך לקום לשירותים עם האינפוזיה?

גם לאדם שמצוי בבעיה משפטית כלשהי עדיף להעזר באדם שלומד משפטים, זה בסדר אם אותו מגיש עזרה יתהדר בתואר עו"ד?

גם לאדם שמצוי בבעיה משפטית כלשהי עדיף להעזר באדם שלומד משפטים, זה בסדר אם אותו מגיש עזרה יתהדר בתואר עו"ד?
לא כי הוא לא קיבל באופן פורמלי את ההסמכה .

כאן המצב שונה , בגלל שהבחור הנ"ל כן קיבל באופן רשמי את ההסמכה של שיאן עולם , ואת הזכות להשתמש בדבר.
אוהב את זה או לא , זה כבר בעיה שלך.

באופן אישי גם לא הייתי נלהב להשתמש בטייטל הזה אבל זה מה יש.

• פותח/ת השרשור
טייטלים, יש לי מספיק, תודה.
והאמת, גם שיאים, אישיים, ואחרים.
גם אם זה לא מוצא חן בעיניי מי שמתחרה בתחרות שהוא מארגן בפארק, בקטגוריות שהוא קובע.
כמו שאמרתי, לי לא כואב, אני ניזון מדברים אחרים, ושיהיה בהצלחה לכולנו בתחרויות הבאות.

, לא שיקרת אף אחד
אני לא מסכים איתך. לדעתי אתה כן משקר אם אתה מפרסם את העסק שלך בכך שאתה קורא לעצמך שיאן עולם כשהלקוחות הפוטנציאליים שלך לא בהכרח יודעים ששיאן עולם בליפטינג הוא שיאן איגוד. מה רע בלפרסם את עצמך בתור "שיאן איגוד gpa בפווארליפטינג"?

כאן המצב שונה , בגלל שהבחור הנ"ל כן קיבל באופן רשמי את ההסמכה של שיאן עולם , ואת הזכות להשתמש בדבר.
אוהב את זה או לא , זה כבר בעיה שלך.
דר, אתה בחור רציני. אוהב או לא אוהב זה לא העיניין. ההגדרה "שיא עולם" אינה משתמעת לשתי פנים, ואינה ניתנת לפרשנות.

להשוות ארגון עולמי למה שאתה עושה בפארק השכונתי שלך, זה מגוחך.
כמעט כמו להתווכח עם ילד בן חמש עשרה, ולהפסיד, אפילו בתחום של הבגרות בתשובה.
כמו שאמרתי, לא לדעת לפרגן, זה כואב, וזה כואב לך, הרבה יותר מלי, או לכל אחד אחר.

למה הזלזול אחי? גם בפארק השכונתי שלי סקוואט 220 על משקל גוף 125 במאסטרס יחשב לך לשיא עולם. ארגון מכובד סה"כ. סיפרתי עליו לחבר שגר בארה"ב, אז זה כבר ארגון עולמי. סתם כואב לך לפרגן, לא מבין למה.

דר, אתה בחור רציני. אוהב או לא אוהב זה לא העיניין. ההגדרה "שיא עולם" אינה משתמעת לשתי פנים, ואינה ניתנת לפרשנות.
אני איתך ,אבל ברגע שיש לך אישור לרשום את זה בכרטיס ביקור לצורך העניין אני לא רואה בזה דבר פסול.
כמו שהיום כל אחד יכול לרשום על עצמו דוקטור, נותנים לך תקח

בגלל שהבחור הנ"ל כן קיבל באופן רשמי את ההסמכה של שיאן עולם , ואת הזכות להשתמש בדבר.
תאר לך שיקום איגוד אתלטיקה חדש, ששיאן האיגוד בריצת 100 מטר עבר את המרחק ב 9.9 שניות. האיגוד באופן רשמי יסמיך אותו כשיאן עולם ויעניק לאותו אצן את הזכות להשתמש בתואר. לגיטימי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית