עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני, אישית. לא מייחס חשיבות לתקופה ואם צריך עושה מאסה או חיטוב.
אתה כנראה צריך חיטוב לאור אחוז השומן שלך. באם ממש תתעקש שלא, אז תעשה נייטרלי עד אחרי החורף ותתחיל חיטוב.
לפי דעתי תתחיל מתפריט נטראלי ומשם תתקדם לפלוס קלורי (מסה)
אני אוכל לצבור מסת שריר מצב בו אני נמצא?אני, אישית. לא מייחס חשיבות לתקופה ואם צריך עושה מאסה או חיטוב.
אתה כנראה צריך חיטוב לאור אחוז השומן שלך. באם ממש תתעקש שלא, אז תעשה נייטרלי עד אחרי החורף ותתחיל חיטוב.
את הדבר החשוב ׳איך אתה מתאמן׳ לא כתבתשוקל 95, גובה 1.86, אחוז שומן בערך 20. קשה לי לעשות חיטוב עכשיו בתקופת החורף וחשבתי שבמקום לעשות חיטוב שבקושי הולך לעשות מסה לאיזה 4-5 חודש ואז חיטוב טוב כדי שהיה גם את מה לחטב.. זה אפשרי לצבור מסת שריר בנתונים כאלה?
ומה אתם אומרים?
בחודש האחרון לא ממש התאמנתי, אבל לפני כן אני מתאמן כמה חודשיםאת הדבר החשוב ׳איך אתה מתאמן׳ לא כתבת
אם אתה רק בתחילת תוכנית אימונים לא הייתי מתחיל מסה באחוז שומן כזה אלא עובר לנייטראלי / חיובי קטן אם אתה בשיא אימונים אתה יכול למשוך עוד קצת מסה.
דרך אגב תמיד קשה לעשות חיטוב גם בקיץ.
אז לפני שאתה בוחר מסה או חיטוב, קודם כל תתחיל להתאמן ולפי ההתקדמות תחליט מה המאזן שמתאים לךבחודש האחרון לא ממש התאמנתי, אבל לפני כן אני מתאמן כמה חודשים
אבל מבחינת התפריט איך להתנהל? כי המאזנים שונים בין חיטוב למסה מבחינת חלוקת מזון (פחמימות, חלבונים ושומנים)אז לפני שאתה בוחר מסה או חיטוב, קודם כל תתחיל להתאמן ולפי ההתקדמות תחליט מה המאזן שמתאים לך
תהיה במאזן נייטראלי. 2 גרם לקילו חלבון, 0.8-1 גרם שומן והשאר פחמימות. תשתדל להיות בטווח של פלוס/מינוס 200 גרם לשבוע.אבל מבחינת התפריט איך להתנהל? כי המאזנים שונים בין חיטוב למסה מבחינת חלוקת מזון (פחמימות, חלבונים ושומנים)
יש ממש לא יודע אם להיכנס לחיטוב או לא. מצד אחד אני כבר כ-20% שומן או אפילו יותר(!) וזה לא יהיה אפקטיבי למסה, מצד שני אני ממש התחלשתי כי לפני כחצי שנה הורדתי הרבה במשקל מבת שריר (לא ידעתי מה זה מבת שריר וכולי וזה היה גירעון גדול והרבה אירובי, רק אירובי) ועכשיו אני מרגיש עוד יותר שהתחלשתי כי אני נאלץ להוריד הרבה משקלים בכול התרגילים כי זה פתאום מרגיש ממש קשה (הייתי פעם לחיצת חזה 6 קילו כל יד, עכשיו מקסימום 4)תהיה במאזן נייטראלי. 2 גרם לקילו חלבון, 0.8-1 גרם שומן והשאר פחמימות. תשתדל להיות בטווח של פלוס/מינוס 200 גרם לשבוע.
ראית את הודעה האחרונה שרשמתי מעל שלך?לא חבל לבזבז את הזמן ולהיות נטרלי עד סוף החורף?
תבחר פשוט עם לעשות מסה או חיטוב
אני אישית הייתי בוחר בחיטוב באחוז שומן כזה
ולהתחיל מסה עם 20% שומן נראה לך יותר הגיוני?ראית את הודעה האחרונה שרשמתי מעל שלך?
לא רוצה לסיים חיטוב כמו שלד שהייתי במשקל 78
AB. לפרסם אותה?אני חוזר על ההמלצה להתחיל להתאמן במקביל למאזן נייטראלי. קח חודש ללמוד מה הנייטראלי שלך ולראות איך אתה מתקדם במשקלי עבודה
איזה תוכנית אתה מתכוון לעשות?
כדאי, כי לתוכנית יש חלק חשוב בבחירת המאזן הקלוריAB. לפרסם אותה?
A:כדאי, כי לתוכנית יש חלק חשוב בבחירת המאזן הקלורי