תמונה מתאמן רק משקל גוף

• פותח/ת השרשור
מה שטויות בזה? במכון אתה לא משיג בכלל דבר שנקרא כוח יד ישרה אז מאימונים במכון אתה בחיים לא תשיג פלאנץ למשל או עוד הרבה דברים שדורשים את זה.
תיקח את הבנצר עם הרטיו הכי מפחיד והוא אולי לא יצליח אפילו tuck planche לעומת זאת קח אדם שהוא מתקדם בזה מצליח iron cross ו planche כנראה יהיה לו בנצ של לפחות פי2 משקל גוף , יחי ההבדל הקטן.
אפשר לשלב אבל אז ההתקדמות איטית יותר, אני בעד סקוואט ודדליפט לפלג גוף תחתון ו gymnastics לפלג גוף עליון (כשאשתחרר אשלב את זה ואולי גם אוסיף בנצ ופרס)

אז התאמת פעם משקלות
יש דבר כזה זיכרון שריר שעובד מצוין שחוזרים להתאמן שנותנים גירוי לשריר לא משנה באיזה דרך
בכל מקרה מסת שריר יפה אחוז שומן נמוך נראה טוב, תמשיך כך
נכון, אתה צודק. אבל לדעתי עברתי את המסת שריר שהייתה לי בפלג גוף עליון לפני הצבא וברור ש gymnastics זה לא הכי יעיל למסת שריר

נערך לאחרונה:
שטויות בזה? במכון אתה לא משיג בכלל דבר שנקרא כוח יד ישרה אז מאימונים במכון אתה בחיים לא תשיג פלאנץ למשל או עוד הרבה דברים שדורשים את זה.
תיקח את הבנצר עם הרטיו הכי מפחיד והוא אולי לא יצליח אפילו tuck planche לעומת זאת קח אדם שהוא מתקדם בזה מצליח iron cross ו planche כנראה יהיה לו בנצ של לפחות פי2 משקל גוף , יחי ההבדל הקטן.
אפשר לשלב אבל אז ההתקדמות איטית יותר, אני בעד סקוואט ודדליפט לפלג גוף תחתון ו gymnastics לפלג גוף עליון (כשאשתחרר אשלב את זה ואולי גם אוסיף בנצ ופרס
שמעתי אותך אומר את המילים הרבה פעמים אז הלכתי לבדוק מה הרעש על התרגילים האלה.
Tuck planche עשיתי פעם בלי לדעת שזה תרגיל.
את הplaunche הרגיל כמעט הצלחתי כשהיה לי טבעות בחד"כ בפעם הראשונה עם עוד קצת טכניקה ופחות פחד ליפול גם הייתי מצליח , והiron cross נראה קצת יותר קשה אבל לא להיט. לא הייתי מתרברב בפי 2 ממשקל גוף בנץ בגלל זה.
לא אומר שזה פח, כן?
וכשאין אפשרות להתאמן קלאסי זה מעולה.
אבל אתה לא תפתח ככה יןתר כוח מאשר בתרגילים קלאסים. ובן אדם עם כוח בכתפיים יצליח את רוב התרגילים אחרי שילמד טכניקה.

• פותח/ת השרשור
שמעתי אותך אומר את המילים הרבה פעמים אז הלכתי לבדוק מה הרעש על התרגילים האלה.
Tuck planche עשיתי פעם בלי לדעת שזה תרגיל.
את הplaunche הרגיל כמעט הצלחתי כשהיה לי טבעות בחד"כ בפעם הראשונה עם עוד קצת טכניקה ופחות פחד ליפול גם הייתי מצליח , והiron cross נראה קצת יותר קשה אבל לא להיט. לא הייתי מתרברב בפי 2 ממשקל גוף בנץ בגלל זה.
לא אומר שזה פח, כן?
וכשאין אפשרות להתאמן קלאסי זה מעולה.
אבל אתה לא תפתח ככה יןתר כוח מאשר בתרגילים קלאסים. ובן אדם עם כוח בכתפיים יצליח את רוב התרגילים אחרי שילמד טכניקה.
בלי וידיאו אין אמונה מכיר ?
לא מאמין שאתה מצליח אפילו advanced tuck planche על רצפה (לא על טבעות אפילו) מבלי לעבוד על זה חזק . וכנראה ה"הצלחה" שלך זה אומר עם מרפקים לא נעולים שזה בעצם הרבה יותר קל ומאבד את הפואנטה של התרגיל.
חבל מאוד שאתה מזלזל ... "נראה קצת יותר קשה אבל לא להיט" אנשים מתאמנים שנים בשביל להצליח את זה.
וקח דוגמא את מייק רוזנר , הבחור מאוד חזק ואין לו פלאנץ מלא אפילו שהוא מתאמן על זה למרות שאני מאמין שהרטיו שלו בפרס ובבנצ פרס הרבה יותר טוב משלך

בלי וידיאו אין אמונה מכיר ?
מכיר, לא מתרברב שיכול לעשות עכשיו. וגם אם ארצה אין לי איפה. פעם ניסיתי ועשיתי משהו בכיוון.

חבל מאוד שאתה מזלזל ... "נראה קצת יותר קשה אבל לא להיט" אנשים מתאמנים שנים בשביל להצליח את זה.
וקח דוגמא את מייק רוזנר , הבחור מאוד חזק ואין לו פלאנץ מלא אפילו שהוא מתאמן על זה למרות שאני מאמין שהרטיו שלו בפרס ובבנצ פרס הרבה יותר טוב משלך
אמרתי שאני לא מזלזל בכלל זה קשה. אבל בין קשה לבין מי שעושה יהיה לו בנץ פי 2 ממשקל גוף. וההפך אין סיכוי אתה קצת מגזים.

• פותח/ת השרשור
מכיר, לא מתרברב שיכול לעשות עכשיו. וגם אם ארצה אין לי איפה. פעם ניסיתי ועשיתי משהו בכיוון.

אמרתי שאני לא מזלזל בכלל זה קשה. אבל בין קשה לבין מי שעושה יהיה לו בנץ פי 2 ממשקל גוף. וההפך אין סיכוי אתה קצת מגזים.
אתה יכול לנסות על הרצפה ולהעלות וידיאו ... על רצפה זה הרבה יותר קל מטבעות
כן מי שעושה את זה יהיה לו בנצ פי 2 משקל גוף ואפילו יותר (מי שממש שולט בפלאנץ) תלוי גם בכמה הרגליים שלו גדולות ובמבנה גוף שלו...
ההפך אין סיכוי מה קשה לך להאמין ? אין להם את הכוח יד ישרה הדרוש בשביל זה ועובדה שאתה לא רואה וידיאו של פאוורליפטרים מצליחים פלאנץ

וידיאו של פאוורליפטרים מצליחים פלאנץ
למה שמישהו ינסה? יש פה הרבה טכניקה גם יש יציבות מעבר לכוח.

שוב, לא שאני מזלזל. יש גם המון תנוחות יוגה שהמון לא יצליחו והן דורשות המון כוח, ריכוז, ניסיון. אבל בין זה לבין פי 2 בנץ ברזל לכל מי שיכול פשוט לא סביר וזה מה שמפריע לי.

אדם ששוקל 80 ועושה את זה, מגיע פעם ראשונה לחד"כ. נותן 160 קילו בנץ? אני אשמח לראות דבר כזה. אם זה קיים כנראה שכולם פה ובעולם עושים משהו לא נכון ועלית על השיטה הטובה ביותר לפתח בנץ מפלצתי. שלח סרטוני טכניקה אני אלמד לעשות

• פותח/ת השרשור
למה שמישהו ינסה? יש פה הרבה טכניקה גם יש יציבות מעבר לכוח.

שוב, לא שאני מזלזל. יש גם המון תנוחות יוגה שהמון לא יצליחו והן דורשות המון כוח, ריכוז, ניסיון. אבל בין זה לבין פי 2 בנץ ברזל לכל מי שיכול פשוט לא סביר וזה מה שמפריע לי.

אדם ששוקל 80 ועושה את זה, מגיע פעם ראשונה לחד"כ. נותן 160 קילו בנץ? אני אשמח לראות דבר כזה. אם זה קיים כנראה שכולם פה ובעולם עושים משהו לא נכון ועלית על השיטה הטובה ביותר לפתח בנץ מפלצתי. שלח סרטוני טכניקה אני אלמד לעשות
אתה מוזמן לחפש את זה באנגלית ולראות שאני לא מנפיץ לך פה דברים ... לשלוט בפלאנץ מלא על 80 קילו משקל גוף זה הישג דיי מרשים , כנראה שאותו בן אדם לא יתן על ההתחלה 160 אלא אם יש לו עבר והוא יודע את הטכניקה - הוא בהחלט יהיה קרוב לכך (שוב זה תלוי במבנה גוף וכו)

עמידת ידיים למשל זה משהו שדורש הרבה טכניקה ויציבות אבל ספציפית פלאנץ אין פה יותר מדי דרישה של טכניקה ויציבות , הסיבה שאותם ליפטרים חזקים לא מצליחים את זה -זה כי אין להם כוח יד ישרה מספיק בשביל זה (straight arm strength)

כוח יד ישרה מספיק בשביל זה (straight arm strength)
אתה אומר את זה כאילו זה מקור הכח של העולם.

כנראה שאותו בן אדם לא יתן על ההתחלה 160 אלא אם יש לו עבר והוא יודע את הטכניקה - הוא בהחל
אחלה. אז נסכם שזה לא נותן פי 2 בנץ וסיימנו פה.
אני מתקשה להאמין שגם 100 קילו אותו אדם ילחץ אם לא התאמן אף פעם חוץ מהיד ישרה הזה

• פותח/ת השרשור
אתה אומר את זה כאילו זה מקור הכח של העולם.

אחלה. אז נסכם שזה לא נותן פי 2 בנץ וסיימנו פה.
אני מתקשה להאמין שגם 100 קילו אותו אדם ילחץ אם לא התאמן אף פעם חוץ מהיד ישרה הזה
מה זה לא התאמן אף פעם ? בדרך כלל עובדים גם על עוד דברים חוץ מכוח יד ישרה (שזה תרגילים סטטיים)
ו100 קילו יהיה לו בקלות מבטיח... שוב אתה מוזמן לחפש את זה באנגלית , מה כזה קשה לך להאמין שבן אדם שמצליח לעשות עם הגוף שלו דברים משוגעים יוכל גם ללחוץ הרבה בבנצ פרס ? מן הסתם שאם הוא היה רק מתמקד בבנצ פרס אז הבנצ פרס שלו היה יותר גבוהה(עקרון הספציפיות) אבל אז הוא גם לא היה מצליח את אותם דברים משוגעים 😃

נערך לאחרונה:
אישית אני עם גב תפוס אז אין לי סבלנות וזמן לבזבז על ההנחות השגויות שלך אבל איתגרתי חבר לעבודה שהול הרבה שנים בחד"כ
(בכוונה לא אמרתי מתאמן) יש לו בנץ של בקושי 80 ק"ג אבל עושה מעל 20 מתח, הוא עשה tuck planch בלי בעייה ועוד ישר אחרי ארוחת צהריים.

בקיצור ההנחות שלך שגויות בהמון רמות, לא כל מי שיכול לעשות תרגילי משקל גוף (אפילו מורכבים) יהיה לו בנץ טוב.

• פותח/ת השרשור
אישית אני עם גב תפוס אז אין לי סבלנות וזמן לבזבז על ההנחות השגויות שלך אבל איתגרתי חבר לעבודה שהול הרבה שנים בחד"כ
(בכוונה לא אמרתי מתאמן) יש לו בנץ של בקושי 80 ק"ג אבל עושה מעל 20 מתח, הוא עשה tuck planch בלי בעייה ועוד ישר אחרי ארוחת צהריים.

בקיצור ההנחות שלך שגויות בהמון רמות, לא כל מי שיכול לעשות תרגילי משקל גוף (אפילו מורכבים) יהיה לו בנץ טוב.
כי tuck זה מאוד בסיסי ולא צריך להיות חזק כדי להצליח את זה ... לא הבנתי מה אתה מנסה להראות , כן מי שמצליח פלאנץ מלא יהיה לו בנצ מפחיד וההבדל בין tuck למלא זה בערך כמו ההבדל בין 75 קג בנצ ל 140

כי tuck זה מאוד בסיסי ולא צריך להיות חזק כדי להצליח את זה ... לא הבנתי מה אתה מנסה להראות , כן מי שמצליח פלאנץ מלא יהיה לו בנצ מפחיד וההבדל בין tuck למלא זה בערך כמו ההבדל בין 75 קג בנצ ל 140
אותו חבר גם עשה פלאנץ מלא כשזה עניין אותו, אז אתה יכול להיות רגוע שאתה טועה.
הנקודה היא לא כל מה שאתה עושה יש לו כזה carry over מטורף ל WL כמו שאתה טוען.
לך תעשה בנץ ותספר לנו כמה עשית.

• פותח/ת השרשור
אותו חבר גם עשה פלאנץ מלא כשזה עניין אותו, אז אתה יכול להיות רגוע שאתה טועה.
הנקודה היא לא כל מה שאתה עושה יש לו כזה carry over מטורף ל WL כמו שאתה טוען.
לך תעשה בנץ ותספר לנו כמה עשית.
יתנו לי חוב לראק אם אני יכתוב (בדקתי לפני חודש) ואין לי גישה למכון ולצלם, פלאנץ מלא עם מרפקים נעולים? הצליח ככה גם שכיבות סמיכה?לא מאמין ... אם הוא באמת היה מצליח את מה שכתבתי ולא שוקל ממש מעט עם רגליים של ילדה הוא בקלות היה לוחץ הרבה מעל המשקל גוף שלו

נערך לאחרונה:
יתנו לי חוב לראק אם אני יכתוב (בדקתי לפני חודש) ואין לי גישה למכון ולצלם, פלאנץ מלא עם מרפקים נעולים? הצליח ככה גם שכיבות סמיכה?לא מאמין ... אם הוא באמת היה מצליח את מה שכתבתי ולא שוקל ממש מעט עם רגליים של ילדה הוא בקלות היה לוחץ הרבה מעל המשקל גוף שלו
גם אם יש לך בנץ גבוה זה לא אומר שכל מי שמצליח תרגילי משקל גוף מורכבים יהיה לו גם
בנץ כזה. לא מעניין אותי כמה בנץ אתה עושה. המסקנה שהגעת אליה לא נכונה.

• פותח/ת השרשור
גם אם יש לך בנץ גבוה זה לא אומר שכל מי שמצליח תרגילי משקל גוף מורכבים יהיה לו גם
בנץ כזה. לא מעניין אותי כמה בנץ אתה עושה. המסקנה שהגעת אליה לא נכונה.
זה כן אתה מוזמן לבדוק בפורומים בחול ולראות שיש אנשים גם שלוחצים 130+ בקלות מבלי שהם מתאמנים על בנצ... זה עובדה, כוח זה כוח ואמרתי שנשים את עקרון הספצפיות בצד כי מן הסתם הדרך האידיאלית לחזק את הבנצ זה לעשות בנצ... אבל אם תעשה רק בנצ אתה לא תצליח לעשות עוד דברים עם הגוף שלך

זה כן אתה מוזמן לבדוק בפורומים בחול ולראות שיש אנשים גם שלוחצים 130+ בקלות מבלי שהם מתאמנים על בנצ... זה עובדה, כוח זה כוח ואמרתי שנשים את עקרון הספצפיות בצד כי מן הסתם הדרך האידיאלית לחזק את הבנצ זה לעשות בנצ... אבל אם תעשה רק בנצ אתה לא תצליח לעשות עוד דברים עם הגוף שלך
נסכים שלא להסכים, זה שיש אנשים כאלה לא הופך את זה לכלל כמו שאתה מנסה להציג.

• פותח/ת השרשור
נסכים שלא להסכים, זה שיש אנשים כאלה לא הופך את זה לכלל כמו שאתה מנסה להציג.
אצל הרוב המוחלט של האנשים מי שישלוט בפלאנץ יהיה לו גם בנצ הרבה מעל המשקל גוף שלו (כמה מעל תלוי במבנה גוף מסת שריר ברגליים גובה וכו) coach sommer מעריך את זה כפי 2 משקל גוף למי ששולט בפלאנץ אתה מוזמן לקרוא מאמרים שלו ... זה עובדה. הוא גם מספר שם על המתאמנים שלו(מתאמני טבעות אולימפיים) ועל הבנצ שלהם (מבלי שהם עובדים על בנצ כמובן כי זה לא המטרה שלהם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית