הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה באחוזי שומן

Talm000

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום אני חדש פה ואני רוצה לדעת אני חייל לוחם שיוצא 17 4 ורוב הזמן בכוננות ככה שעל ריצות הרבה בשבוע אין מה לדבר אני מנסה לשמור על אורח חיים בריא לא שותה שתייה מתוקה ולא אוכל ממתקים ומשתדל לאכול הרבה סלטים ובכל זאת אני מאוד מתקשה לרדת באחוזי שומן אני 31%
רציתי לדעת אם יש דברים שיוכלו לעזור לי כל דבר תרופות תוספי תזונה טיפים לכושר מסויים כמו כמו ריצות או הליכות מהירות

ומשתדל לאכול הרבה סלטים ובכל זאת אני מאוד מתקשה לרדת באחוזי שומן אני 31%
סלט מטבוחה..סלט מיונז או סלט חצילים אלה לא בדיוק סלטים מהסוג שמתכוונים אליהם כאשר מדברים על תזונה נכונה 😉
אם תאכל בריא ותקפיד אפילו סתם על הליכה יומית של שעה אין סרט בעולם שלא תרד
ואם אמא שלך מרוקאית ומספרת לך שהשמן שעולה על גדותיו בצלחת הוא השמן של הבשר והיא "שמתי רק נקודה שמן".. אל תאמין לה
תבשל לבד!

ככה גם כשאתה בבסיס או סתם במסעדה תמיד תהיה לך מודעות ותדע להבחין באיך מרגיש ונראה אורז שמוצף בשמן מול כזה שלא ויש הבדל!!

נערך לאחרונה:
שלום אני חדש פה ואני רוצה לדעת אני חייל לוחם שיוצא 17 4 ורוב הזמן בכוננות ככה שעל ריצות הרבה בשבוע אין מה לדבר אני מנסה לשמור על אורח חיים בריא לא שותה שתייה מתוקה ולא אוכל ממתקים ומשתדל לאכול הרבה סלטים ובכל זאת אני מאוד מתקשה לרדת באחוזי שומן אני 31%
רציתי לדעת אם יש דברים שיוכלו לעזור לי כל דבר תרופות תוספי תזונה טיפים לכושר מסויים כמו כמו ריצות או הליכות מהירות
באחוז שומן גבוה כמו שלך לא צריך תרופות ולא חומרים למיניהם. תוריד את הפחמימות כמה שאתה יכול במסגרת השירות הצבאי שלך ותשתדל לעשות פעילות אירובית ותרד באחוזי שומן יפה מאוד. מקסימום תוסיף קפאין שעה לפני הפעילות האירובית שלך. תזונה זה 70% המעניין. בהצלחה.

מניסיון אישי בצבא כל האוכל רווי בשמן.
תבסס את התזונה שלך על טונה במים. לחם קל או פירכיות. אורז. וירקות שלמים.
בלי שתייה מתוקה.
במפקדה בטוח יש איזה מכולה קטנה של חדר כושר.
קצת ריצות. קצת פקלים ואתה תראה מהר מאוד שינוי.
במיוחד כדאתה עומד על 31 אחוז שומן.
תשכח כרגע מכל התוספים למיניהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית