הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבירת חיטוב

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
הייתי בחיטוב קרוב ל-4 שבועות. הכל הלך יופי ירדתי 5-6% שומן במהירות בזכות זה שהייתי באחוז גבוה (30-32%)
השבוע הייתי בתחילת השבוע קצת חולה אז חזרתי לאכול בנטרלי או אפילו + של איזה 100\200
ומפה לשם זה התגלגל כי לא הייתי הרבה בבית, אכלתי השבוע הזה כל יום בערך עם פלוס של 500..
המשכתי להתאמן בחדר כושר כרגיל בתוכנית.

עכשיו אני מודע שבטח אעלה איזה 1% שומן כי אני צובר שומן בקלות, אבל זה לא משמעותי כי זה נטו שבוע אחד...
השאלה היא - האם יש לשבוע כזה, שבו יוצאים מן ההרגלים יתרון מבחינה של חילוף חומרים? יכול להיות שהוא יסדיר לי את חילוף החומרים ככה שאוכל למשוך את החיטוב ליותר זמן בלי שבועיים של ניטרלי?

רק חייב להגיד, בשבוע הזה חזרתי לפחמימות..מ-50 ביום הגעתי בהדרגה לכמעט 200 בשבוע הזה. ההשפעה של פחמימות על המראה שלך הם עצומות
ברגע שחתכתי ל-50 פחמימה כבר ראיתי שינוי במראה והייתי פחות נוזלי
כשחזרתי השבוע ל-250 ליום (בערך) היה נראה שעליתי במשקל. בגלל ספיחת הנוזלים שלהם

הייתי בחיטוב קרוב ל-4 שבועות. הכל הלך יופי ירדתי 5-6% שומן במהירות בזכות זה שהייתי באחוז גבוה (30-32%)
השבוע הייתי בתחילת השבוע קצת חולה אז חזרתי לאכול בנטרלי או אפילו + של איזה 100\200
ומפה לשם זה התגלגל כי לא הייתי הרבה בבית, אכלתי השבוע הזה כל יום בערך עם פלוס של 500..
המשכתי להתאמן בחדר כושר כרגיל בתוכנית.

עכשיו אני מודע שבטח אעלה איזה 1% שומן כי אני צובר שומן בקלות, אבל זה לא משמעותי כי זה נטו שבוע אחד...
השאלה היא - האם יש לשבוע כזה, שבו יוצאים מן ההרגלים יתרון מבחינה של חילוף חומרים? יכול להיות שהוא יסדיר לי את חילוף החומרים ככה שאוכל למשוך את החיטוב ליותר זמן בלי שבועיים של ניטרלי?

רק חייב להגיד, בשבוע הזה חזרתי לפחמימות..מ-50 ביום הגעתי בהדרגה לכמעט 200 בשבוע הזה. ההשפעה של פחמימות על המראה שלך הם עצומות
ברגע שחתכתי ל-50 פחמימה כבר ראיתי שינוי במראה והייתי פחות נוזלי
כשחזרתי השבוע ל-250 ליום (בערך) היה נראה שעליתי במשקל. בגלל ספיחת הנוזלים שלהם
השבוע הזה לגבי איזון החילוף חומרים הוא גבולי, כי אתה בערך לא יודע כמה אכלת בכל יום וגם אם כן, עדיין שבוע זה גבולי.

אין מה להתעסק בזה יותר מידי, עזר או לא עזר, אתה בחיטוב רק 4 שבועות באחוז שומן גבוהה,אין טעם לצאת להפסקה. תראה את זה כשבוע מנוחה נפשי, בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית