הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת חזה מהרצפה

לב זהב שלם

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לחברי הפורום
אני מתאמן בבית ומאחר ואין לי מקום לספת כושר בביתי , אני מעוניין בביצוע לחיצת חזה מהרצפה, floor press , לשם כך אני מניח את המוט על שני שרפרפים נמוכים 24 ס"מ שוכב על הרצפה ומבצע את לחיצת החזה ,גובה המוט 35 ס"מ מהרצפה כגובה המרפק או מעט יותר . האם זה תרגיל אפקטיבי ויעיל
כחלופה ללחיצת חזה מהספסל או ספת כושר
תודה

קח בחשבון שזה מאוד מסוכן

לפי מה שהבנתי בדרכ משתמשים בזה כתרגיל עזר ולא ראשי

אתה לא יכול להוריד את המוט עד החזה, כלומר אתה עובד רק על חלק מטווח התנועה. אז לא, זה לא תחליף ראוי לבנץ' פרס.

• פותח/ת השרשור
אורך האמה אם הכוונה לאורך מפרק היד אזיי היא קצת פחות מאורך החזה אלה אם אני לוקח בחשבון את אורך היד כולל האמה ממפרק המרפק ועד מפרקי האצבעות ... מדוע זה מסוכן? אני הבנתי מקריאה ומאמרים באנגלית שזה מפחית עומס מרצועת הכתפיים השאלה שלי האם זה מסייע לבניית חזה ויד אחורית לפחות באופן שווה לי להשקיע ולקנות צלחות משקל של 10 קילו ולעבוד במשקלים של 60-70 קילו בנוסף לשכיבות סמיכה
כי אין לי מקום בביתי הצנוע לספת כושר
השמח לתשובה
תודה
אורך האמה שלי סביב 25 ס"מ , אורך החזה סביב 30 ס"מ
הבאתי מאמר ממנו גם שאבתי אינפורמציה
Master the Floor Press | T Nation

אורך האמה אם הכוונה לאורך מפרק היד אזיי היא קצת פחות מאורך החזה אלה אם אני לוקח בחשבון את אורך היד כולל האמה ממפרק המרפק ועד מפרקי האצבעות ... מדוע זה מסוכן? אני הבנתי מקריאה ומאמרים באנגלית שזה מפחית עומס מרצועת הכתפיים השאלה שלי האם זה מסייע לבניית חזה ויד אחורית לפחות באופן שווה לי להשקיע ולקנות צלחות משקל של 10 קילו ולעבוד במשקלים של 60-70 קילו בנוסף לשכיבות סמיכה
כי אין לי מקום בביתי הצנוע לספת כושר
השמח לתשובה
תודה
אורך האמה שלי סביב 25 ס"מ , אורך החזה סביב 30 ס"מ
הבאתי מאמר ממנו גם שאבתי אינפורמציה
Master the Floor Press | T Nation

רוחב החזה*
עדיף ספסל אפילו יד שנייה שישמש אותך להרבה דברים.. אני מניח שאם יש מקום למוט אז גם יש מקום לספה

• פותח/ת השרשור
ובכל זאת אם אין אפשרות לספסל עם סטנד ( אני גר בדירה קטנה וצפופה ) , את המוט אני דוחף מאחורי הארון והפלטות בתוך ארון שרות בחדר כביסה המקום היחידי הוא המחסן הקטן בחוץ והוא הכי לא נוח ... וזה לא עניין של כסף זה מתוך שיקול של מקום
אני גם לא מעוניין להתעמת עם "הבוסית" שלי ....🤬 אני לא לבד בבית ולכן אני חשבתי על פלור פרס כתרגיל לחיזוק חזה ויד אחורית בנוסף לשכיבות סמיכה , קראתי שזהו תרגיל בטוח יותר לזוקפי גב בתנאי שהוא מבוצע עם רגלים ישרות וגם מקטין לחץ על מסובבי הכתף ....
עם התרגיל לא מומלץ אני יורד מזה והסתפק בשכיבות סמיכה בשיפוע ואו גם Dumbbell Pull-Over

חבל על הכתפיים שלך והמרפק אם תעשה את זה כתרגיל עקרי ללא שילוב של כל הטווח תנועה

תקנה ספסל

• פותח/ת השרשור
הבנתי , אני יורד מזה אני יעבוד על שכיבות סמיכה
אם אתם סבורים שזהו תרגיל כלל לא מומלץ , אזיי יש תרגיל נוסף לשכיבות סמיכה שניתן לאמן בו את החזה
האם פול אובר ? pull over

עדיף לעשות שכיבות שמיכה עם משקולת על הגב כתרגיל מרכזי, גם אפשר להתקדם קצת וגם כל הגוף עובד שם וזו המטרה של תרגיל מרכזי- שכל הגוף יתרום להרמה.
כתרגיל עזר דינאמי פלור פרס הוא נחמד, אבל שם הוא נשאר(תרגיל עזר).

פול אובר הוא תרגיל לרחב גבי כשהחזה רק אגוניסט בו בסוף התנועה(כמעט ולא עובד)

Back
למעלה תחתית