הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לשיבולת שועל

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
כבר הרבה זמן שאני אוכל שיבולת שועל כ300 גרם ביום, מה שאני לא אוהב שזה נותן לי הרגשה של כבדות ומנפח לי מאד את הבטן.
חשבתי להחליף את השיבולת שועל למשהו אחר אולי כוסמת או קינואה.
השאלה שלי האם אפשרי לאכול כוסמת או קינואה ככה סתם ללא בישול נגיד בבלנדר ביחד עם מים וחלבון?
או בכלל איזה המלצות לפחמימה מורכבת יש חחוץ משיבולת שועל או לחם מלא.

אתה יכול לנסות לאכול דגני בוקר של קוואקר, אולי הטעם יעשה לך שונה.
מה שכן, תזהר מגזים בגלל כל הסיבים.

כבר הרבה זמן שאני אוכל שיבולת שועל כ300 גרם ביום, מה שאני לא אוהב שזה נותן לי הרגשה של כבדות ומנפח לי מאד את הבטן.
חשבתי להחליף את השיבולת שועל למשהו אחר אולי כוסמת או קינואה.
השאלה שלי האם אפשרי לאכול כוסמת או קינואה ככה סתם ללא בישול נגיד בבלנדר ביחד עם מים וחלבון?
או בכלל איזה המלצות לפחמימה מורכבת יש חחוץ משיבולת שועל או לחם מלא.
שיבולת שועל הוא מקור פחמימה מאוד טוב.
האם אתה מבשל את השיבולת? אולי בצורה הזו יהיה לך יותר נוח לאכול אותה.
לגבי תחושת ה"נפיחות" - זה עניין די סובייקטיבי. אני מאמין שההרגשה לא הכי נעימה (גם אני לעיתים חווה אותה), אך אם זה נסבל ולא סותם לך את התיאבון, דווקא הייתי ממליץ לך להמשיך.
אגב, מבחינת פחמימות איכותיות אחרות, שדווקא די "קלות" על הבטן, אז אורז, בטטה ותפו"א יהיו מצויינים לשילוב.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד כל לך... 100 גרם ואני גמור לכל היום.
אין בעיה להחליף את זה במשהו אחר, לא חייבים לסבול.
למרות היתרונות של שיבולת השועל.

שמע אין ברירה, איפה עוד תוכל להכין שייק מרובה קלוריות עם פחמימות מורכבות, סיבים וחלבון תוך 2 דקות?
לי בטוח שאין כוח וזמן לשחק אותה שף רמזי ולהתחיל כל יום לבשל.

שמע אין ברירה, איפה עוד תוכל להכין שייק מרובה קלוריות עם פחמימות מורכבות, סיבים וחלבון תוך 2 דקות?
לי בטוח שאין כוח וזמן לשחק אותה שף רמזי ולהתחיל כל יום לבשל.
מה שנכון נכון.
אם אתה יכול..לבריאות 😃

איפה עוד תוכל להכין שייק מרובה קלוריות עם פחמימות מורכבות, סיבים וחלבון תוך 2 דקות?
גלידה + סיבים (BeneFiber הוא המוצר שאני אוהב) + חלב + אבקת חלבון. זמן הכנה: תלוי כמה חלק אתה אוהב את השייק שלך, בכל מקרה דקות בודדות. אמנם הגלידה לא נקיה מסוכר או תחליף, אבל עם השומן והחלבון מתקבל משהו סביר לא פחות מכל גיינר מוכן שאני מכיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית