ייעוץ בעיה בסקוואט

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
חברים אני חייב עזרה..
אני נלחם בטכניקה של התרגיל הזה כבר למעלה משנה, מה שאני לא עושה לא מסתדר
עובד מובילטי מתקן טכניקה שוב ושוב וכלום כל פעם שזה הופך לטיפה כבד (90 קילו במקרה הזה) הכל מתחרבש..
אני מעלה פה סרטון של הטכניקה נכון שאני דיי צולל לבור זה יטופל אבל הבעיה היותר גדולה זה שאני לא מצליח לתקן את הסיבוב אגן. (אגב גם בדדליפט יש לי את אותה הבעיה)

לא מצליח לתקן את הbutwink שלי (בכוונה הסרטון מצולם ככה, פשוט ככה רואים את הבעיה הכי טוב)
מעבר לזה אני סובל מכאבים כרוניים באזור ההיפ פלקסורס שלי, הכאבים מגיעים אחרי האימון רק שהשרירים במצב קר כבר (אחרי חימום ובסט עבודה הכאב כמעט לא מורגש) ונמשכים לאורך כל היום..

חייב את העזרה שלכם איך אני מתקן את הדבר הזה כבר..
אני לא מצליח להתקדם כל פעם שאני מעלה טיפה את המשקלים מופיעים כאבים חדשים פעם זה בברכיים פעם זה באגן פעם זה בפלקסורס אני פשוט מיואש כבר
@Beast and cheat אשמח לעזרה שלך
אגב אני יודע שי בעיה ברוחב עמידה אבל ככל שאני מרחיב יותר זה יותר כואב לי בהיפ פלקסורס ובמותן

נערך לאחרונה:
כל הבעיה היא שאתה לא מוציא ברכיים החוצה. כשתלמד לעשות את זה הכל יסתדר. חוץ מזה נראה בסדר.

• פותח/ת השרשור
😣😣😣 😣

להוציא אותם ממש מתחילת הירידה או בתחתית?
משתגע מזה.. דווקא אני מרגיש שאני פותח אותם הצידה..

• פותח/ת השרשור
אני אנסה את זה באימון הבא..
אגב לגבי הכאבים (הבנתי שאתה בר ניסיון בכל הקשור לפציעות)
אני סובל מכאבים בפלקסורס ובברכיים אחרי הסקווטים
הפזיו שלי אמר לי להוריד עומסים לזמן הקרוב
הבעיה שאני ב SS..
מה לעשות לדעתך לעבור לתכנית אחרת? אם כן לאיזה?
(פלג גוף עליון מתפקד טוב אני יכול להמשיך לעלות עוד

לפעמים כאבים בברכיים נובעים משרירים תפוסים, שלי יש כאב אז אני עושה מסאז עם רולר וזה מעלים בשניה
אבל תמיד עדיף ללכת ולבדוק אצל רופא

אני אנסה את זה באימון הבא..
אגב לגבי הכאבים (הבנתי שאתה בר ניסיון בכל הקשור לפציעות)
אני סובל מכאבים בפלקסורס ובברכיים אחרי הסקווטים
הפזיו שלי אמר לי להוריד עומסים לזמן הקרוב
הבעיה שאני ב SS..
מה לעשות לדעתך לעבור לתכנית אחרת? אם כן לאיזה?
(פלג גוף עליון מתפקד טוב אני יכול להמשיך לעלות עוד
עם כל הנסיון שיש לי בפציעות אני יכול להגיד לך דבר אחד בוודאות. כשאתה לומד לבצע טכניקה נכונה בתרגילי הבסיס זה אשכרה גורם לפציעות לעבור! היו לי פציעות בגב, בברך ובכתף וכולן השתפרו ברגע שבדקתי את הטכניקה, מצאתי את הפאקים ושיפרתי אותם. אני לא מכיר את הפיזיו שלך אבל רוב הפיזיוטרפיסטים לא הכי מבינים באימוני כוח. לדעתי האישית הורדת העומס תועיל רק אם היא נועדה לתיקון טכניקה.
אני לא מכיר את הפציעות שלך ספציפית ולא יודע עד כמה הן חמורות ומה בכלל הולך שם, אבל לדעתי הורדת משקל ושיפור טכניקה יועילו לך מאוד.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה רבה..
דבר שני אני אוריד את המשקל כדי לשפר את הטכניקה זה בטוח..
השאלה באיזה תכנית? לעצור ss לבנתיים ולקחת אחת מהטכניות שלך לדוגמא?
או פשוט להוריד את המשקלים ולהתחיל ss מהתחלה?

• פותח/ת השרשור
הרולר עוז לי מאוד..
הבעיה שאת הכאבים אני מרגיש רק כמה שעות אחרי..
אמרת שאתה מתרסק, עבודה מבוקרת וירידה מתונה תעזור מאוד לדעתי שוב מנסיון אישי שהייתי מתרסק בסקוואט אחרי האימון היו לי כאבים
כמו שאמרו פה מעליי טכניקה נכונה תעזור, תתקן ותמנע כאב

חשבת לבוא איתי ודור אולי?נסתכל טיפה מקרוב איך הטכניקה מתפקששת במשקלים כבדים?

יא נקניק כשבאתי איתכם אמרת לי ואני מצטט
"הסקוואט שלך בסדר גמור"

ולמיטב זכרוני היית חגור עם משקל שבדרך כלל עשית בלי,אז שחיפוני אתה מוזמן לבוא איתנו. בכל מקרה נתתי לך באותו אימון את כל הדגשים של לפתוח ברכיים לצדדים,להיות מכווץ כל הדרך להימנע מבאטווינק וירידה יותר איטית.
יש מצב שיעזרו לך פה להבין יותר טוב איך ליישם אותם אבל אלו הדגשים העיקריים

• פותח/ת השרשור
ולמיטב זכרוני היית חגור עם משקל שבדרך כלל עשית בלי,אז שחיפוני אתה מוזמן לבוא איתנו. בכל מקרה נתתי לך באותו אימון את כל הדגשים של לפתוח ברכיים לצדדים,להיות מכווץ כל הדרך להימנע מבאטווינק וירידה יותר איטית.
יש מצב שיעזרו לך פה להבין יותר טוב איך ליישם אותם אבל אלו הדגשים העיקריים

בלבלן שכל אתה בא בשישי? צהריים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית