הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בסקוואט

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
חברים אני חייב עזרה..
אני נלחם בטכניקה של התרגיל הזה כבר למעלה משנה, מה שאני לא עושה לא מסתדר
עובד מובילטי מתקן טכניקה שוב ושוב וכלום כל פעם שזה הופך לטיפה כבד (90 קילו במקרה הזה) הכל מתחרבש..
אני מעלה פה סרטון של הטכניקה נכון שאני דיי צולל לבור זה יטופל אבל הבעיה היותר גדולה זה שאני לא מצליח לתקן את הסיבוב אגן. (אגב גם בדדליפט יש לי את אותה הבעיה)

לא מצליח לתקן את הbutwink שלי (בכוונה הסרטון מצולם ככה, פשוט ככה רואים את הבעיה הכי טוב)
מעבר לזה אני סובל מכאבים כרוניים באזור ההיפ פלקסורס שלי, הכאבים מגיעים אחרי האימון רק שהשרירים במצב קר כבר (אחרי חימום ובסט עבודה הכאב כמעט לא מורגש) ונמשכים לאורך כל היום..

חייב את העזרה שלכם איך אני מתקן את הדבר הזה כבר..
אני לא מצליח להתקדם כל פעם שאני מעלה טיפה את המשקלים מופיעים כאבים חדשים פעם זה בברכיים פעם זה באגן פעם זה בפלקסורס אני פשוט מיואש כבר
@Beast and cheat אשמח לעזרה שלך
אגב אני יודע שי בעיה ברוחב עמידה אבל ככל שאני מרחיב יותר זה יותר כואב לי בהיפ פלקסורס ובמותן

נערך לאחרונה:
ממש מתחילת הירידה. אתה לא פותח אותן מספיק.
מצטרף לשאלה, כשאני אמור לפתוח את הבירכיים אני אמור לפתוח אותם רק ממש בתחילת הירידה ולקבע אותם במקום ואז פשוט להמשיך את התנועה למטה או להקפיד לפתוח אותן גם תוך כדי הירידה? גם אני נלחם באותה הבעיה. תודה מראש!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית