הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בSS וטכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור goch
  • פורסם בתאריך

goch

משתמש פעיל
386
215
נק' מוניטין:
246
386
215
אנרגים
שלום,
אני מתאמן באזור ה3 חודשים בSS שוקל 61.
משקלים התחלתיים:
סווקאט3X5X30
דדליפט:1X5X40
בנץ:מוט ריק
פרס:מוט ריק
מתח:8,8,8 בלי משקל
משקלים:
סווקאט 3X5X95(עכשיו הורדתי בגלל שלא שברתי מקביל)
דדליפט:1X5X115
בנץ:5,5,4X60
פרס:3X5X40
מתח:+10 קילו 5,5,5
חשבתי לעבור למתכונת של טקסס בפרס מכיוון שהתקדמות שלי בפרס היא בדרך כלל כל שלושה שבועות.
עכשיו מה דעתכם לגבי זה?
ואיך אמורה להיראות המתכונת הזו,ככה?
5X5 -בנץ-1X5,בנץ-3X3-בנץ.?
וגם הייתי רוצה לשמוע את דעתכם לגבי הסקוואט 😃
זה סט אחרון עם 85 קג מהיום

זה סט אחרון מיום חמישי עם 80 קג

נערך לאחרונה:
חשבתי לעבור למתכונת של טקסס בפרס מכיוון שהתקדמות שלי בפרס היא בדרך כלל כל שלושה שבועות.
עכשיו מה דעתכם לגבי זה?
ואיך אמורה להיראות המתכונת הזו,ככה?
5X5 -בנץ-1X5,בנץ-3X3-בנץ.?
לא ממש הבנתי מה זה אומר שההתקדמות היא כל שלושה שבועות - ב-SS יש לך אימון וחצי של פרס בשבוע, זה אומר שאתה מתקדם כל 4.5 אימונים במקום כל אימון?
בכל מקרה, המשקלים מאד מוקדמים ואין מה לשנות מתכונת כבר עכשיו, עדיף לחפש את האשמה בתזונה ובשינה.
אם אתה מתעקש - אפשר להחליף את הלחיצות לטקסס.
נפח 5x5 בנץ', התאוששות 3x3 פרס עם משקל נמוך יותר מהנפח פרס האחרון (90 אחוז, גם 80 זה בסדר), ועצימות 1x5 או 1x3 בנץ'.
בשבוע שאחרי הכל מתחלף, הבנץ' הופך לפרס ולהפך.
וגם הייתי רוצה לשמוע את דעתכם לגבי הסקוואט
מבט מורם מדי, וברכיים גולשות. תנסה לקבע אותן אחרי חצי התנועה ולשלוח חזק החוצה, שלא יזוזו בתחתית.

• פותח/ת השרשור
לא ממש הבנתי מה זה אומר שההתקדמות היא כל שלושה שבועות - ב-SS יש לך אימון וחצי של פרס בשבוע, זה אומר שאתה מתקדם כל 4.5 אימונים במקום כל אימון?
בכל מקרה, המשקלים מאד מוקדמים ואין מה לשנות מתכונת כבר עכשיו, עדיף לחפש את האשמה בתזונה ובשינה.
אם אתה מתעקש - אפשר להחליף את הלחיצות לטקסס.
נפח 5x5 בנץ', התאוששות 3x3 פרס עם משקל נמוך יותר מהנפח פרס האחרון (90 אחוז, גם 80 זה בסדר), ועצימות 1x5 או 1x3 בנץ'.
בשבוע שאחרי הכל מתחלף, הבנץ' הופך לפרס ולהפך.

מבט מורם מדי, וברכיים גולשות. תנסה לקבע אותן אחרי חצי התנועה ולשלוח חזק החוצה, שלא יזוזו בתחתית.
זה אומר ששבועיים אני לא מצליח לעלות משקל ואז בשבוע השלישי אני מצליח
לדוגמא יום ראשון פרס 40 קג הצלחתי לעשות סט אחד,יום חמישי הצלחתי לעשות 2 סטים ואז בשבוע הבא אני מצליח 3 סטים ושבוע הבא ביום ראשון אני מצליח לעלות משקל,זה לא בדיוק ככה אבל זאת בערך ההתקדמות.
אני לא מתעקש על לעבור למתכונת הזו,רציתי פשוט לראות דרך איך לשפר את ההתקדמות שלי בפרס,כי בשאר התרגילים ההתקדמות דיי בסדר וגם המ.ג עולה בערך 400-600 גר כל שבוע,ואני ישן בערך 7-8 שעות(בחופש הזה ישנתי בערך 10 שעות עדיין כשל בפרס)
ולגבי הסקוואט תודה רבה 😃 אני אתקן אימון הבא ואעלה שוב.

זה אומר ששבועיים אני לא מצליח לעלות משקל ואז בשבוע השלישי אני מצליח
לדוגמא יום ראשון פרס 40 קג הצלחתי לעשות סט אחד,יום חמישי הצלחתי לעשות 2 סטים ואז בשבוע הבא אני מצליח 3 סטים ושבוע הבא ביום ראשון אני מצליח לעלות משקל,זה לא בדיוק ככה אבל זאת בערך ההתקדמות.
אני לא מתעקש על לעבור למתכונת הזו,רציתי פשוט לראות דרך איך לשפר את ההתקדמות שלי בפרס,כי בשאר התרגילים ההתקדמות דיי בסדר וגם המ.ג עולה בערך 400-600 גר כל שבוע,ואני ישן בערך 7-8 שעות(בחופש הזה ישנתי בערך 10 שעות עדיין כשל בפרס)
ולגבי הסקוואט תודה רבה 😃 אני אתקן אימון הבא ואעלה שוב.
אני הייתי מנסה להוסיף מקבילים, נניח 2x8 או 3x5 עם משקל שאתה מצליח לסיים בקושי, בסיום כל אימון.
תנסה את זה כמה שבועות, ותראה איך אתה מתקדם.
אגב, לדעתי האישית - כל עוד אתה מתקדם ב-SS, זה בסדר - גם אם לא בכל אימון אתה מעלה משקל.
העיקר שאתה רואה התקדמות, גם אם זה במספר החזרות שאתה מצליח.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מנסה להוסיף מקבילים, נניח 2x8 או 3x5 עם משקל שאתה מצליח לסיים בקושי, בסיום כל אימון.
תנסה את זה כמה שבועות, ותראה איך אתה מתקדם.
אגב, לדעתי האישית - כל עוד אתה מתקדם ב-SS, זה בסדר - גם אם לא בכל אימון אתה מעלה משקל.
העיקר שאתה רואה התקדמות, גם אם זה במספר החזרות שאתה מצליח.
ניסיתי לתקן את מה שאמרת באימונים האחרונים(צילמתי את עצמי וראיתי לאחר מכן)
המבט בעייתי.. חוץ מזה אני חושב שדיי בסדר,מה דעתך? (מתחיל ב14)(סט אחרון עם 90)

ניסיתי לתקן את מה שאמרת באימונים האחרונים(צילמתי את עצמי וראיתי לאחר מכן)
המבט בעייתי.. חוץ מזה אני חושב שדיי בסדר,מה דעתך? (מתחיל ב14)(סט אחרון עם 90)

קודם כל, תתקן את המבט, כי זה לא סתם פרט טכני. זה משפיע על הראש והטורסו ובעצם על כל התנועה.
דבר שני, אין ספק שיש שיפור, אבל הברכיים עדיין לא מקובעות ועדיין מקבלות איזשהוא קווץ' בסוף עם גלישה, לפחות בחלק מהחזרות.
שים יותר דגש על לקבע את הברכיים אחרי חצי תנועה, לשלוח אותן חזק החוצה, ולשבת אחורה, כך שהן לא יזוזו קדימה יותר.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, תתקן את המבט, כי זה לא סתם פרט טכני. זה משפיע על הראש והטורסו ובעצם על כל התנועה.
דבר שני, אין ספק שיש שיפור, אבל הברכיים עדיין לא מקובעות ועדיין מקבלות איזשהוא קווץ' בסוף עם גלישה, לפחות בחלק מהחזרות.
שים יותר דגש על לקבע את הברכיים אחרי חצי תנועה, לשלוח אותן חזק החוצה, ולשבת אחורה, כך שהן לא יזוזו קדימה יותר.
אמשיך לצלם את עצמי עד שאני אחשוב שזה טוב ואעלה שוב,תודה רבה על העזרה!

אני ממליץ להישאר עדיין ב ss, מקסימום להוסיף מקבילים כמו שסטיץ' אמר. זה הגיוני שבפרס ההתקדמות תהיה הכי איטית, הכי פחות מסת שריר מעורבת בתרגיל והמשקל המורם הכי נמוך מבין התרגילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית