הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר תוכנית לאחר SS

havital

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן,
בעוד שבועיים בערך אני מתכנן לסיים SS
(גובה: 187, משקל: 82, SQ: 105, DL: 145, BP:87.5, SP:52.5), וחשבתי לאחר ניסיון עבר כושל עם תוכניות מהפורטל, לקחת תוכנית שבה יש דגש על התקדמות כח שבועית, ולשנות קצת כדי להתאים גם לבילדינג.

תוכנית AB (שבה הסקוואט והתרגילים המרוכבים יעשו באימון בהתאם לתוכנית 5*5 של ביל סטאר) :
A1-
BP 3*5
מקבילים 3*10
בנט אובר 3*8
מוט W לבייספס 2*10
בטן
A2-
בנץ DB בשיפוע 3*10
כבלים 2*12
מתח 3*MAX
DB לבייספס 2*12
B-
SP-3*5
DL 1*5
שראגס

צמצמתי בתוכנית את העבודה הנוספת על הכתפיים כי פחדתי שזה יעכב אותי. והחלפתי את הבנץ הכבד בבנץ שיפוע קליל.
אשמח לתגובות ולתיקונים!

לא ממש הבנתי את החלוקה של הימים, מה זה A1 A2 B?
ומה שכתבת:
שבה הסקוואט והתרגילים המרוכבים יעשו באימון בהתאם לתוכנית 5*5 של ביל סטאר
לא מובן איפה זה מתבטא בתכנית.
תכתוב אותה מחדש, כל תרגיל כמה סטים וכמה חזרות ואם זה פירמידה או סטים עם אותו משקל.

קצת לא ברורה החלוקה הזו, מה זה A1 A2 B? איך אתה מבצע את זה מבחינת ימים?

אהלן,
בעוד שבועיים בערך אני מתכנן לסיים SS
(גובה: 187, משקל: 82, SQ: 105, DL: 145, BP:87.5, SP:52.5), וחשבתי לאחר ניסיון עבר כושל עם תוכניות מהפורטל, לקחת תוכנית שבה יש דגש על התקדמות כח שבועית, ולשנות קצת כדי להתאים גם לבילדינג.

תוכנית AB (שבה הסקוואט והתרגילים המרוכבים יעשו באימון בהתאם לתוכנית 5*5 של ביל סטאר) :
A1-
BP 3*5
מקבילים 3*10
בנט אובר 3*8
מוט W לבייספס 2*10
בטן
A2-
בנץ DB בשיפוע 3*10
כבלים 2*12
מתח 3*MAX
DB לבייספס 2*12
B-
SP-3*5
DL 1*5
שראגס

צמצמתי בתוכנית את העבודה הנוספת על הכתפיים כי פחדתי שזה יעכב אותי. והחלפתי את הבנץ הכבד בבנץ שיפוע קליל.
אשמח לתגובות ולתיקונים!

עם משקלים כאלה לא מסיימים SS.

@coldfire איך פספסת?

• פותח/ת השרשור
צודקים. אני עכשיו רואה שכתבתי ממש לא ברור.
3אימונים בשבוע, ראשון שלישי וחמישי. A1 וA2 מתחלפים כל אימון A, כדי לתת אימון קצת פחות עצים מבנץ' כבד ולעבוד בטווח חזרות שונה להיפרטרופיה. סקוואט אני אעשה כל אימון כאשר אימון א' יהיה פירמידה 5X5, אימון הבא יהיה התאוששות (4 סטים בפירמידה במשקל נמוך יותר), ואימון לאחר מכן פירמידה וסט חמישי משקל חדש ל3 חזרות. דדליפט ופרס אעלה גם בצורה כזאת, רק שלא כל אימון במהלך השבוע (כל אימון B). בעצם לקחתי את הלינראית של ביל סטאר וניסיתי לשנות קצת ולהתאים גם למטרות בילדינג.
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי עכשיו 😃

Back
למעלה תחתית