הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לחזה עוף

• פותח/ת השרשור isaac
  • פורסם בתאריך

isaac

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
0
62
0
כבר 7 שבועות שאני מתאמן ואוכל רק חזה עוף בצהריים. האמת שזה סבבה לי אבל מאמין שיתחיל להימאס בקרוב.
יש משהו אחר מומלץ שאפשר להכין בקלות ובלי מאמץ, עם אותו ערך תזונתי של חלבונים?
או לחילופין יש לכם המלצה להכנת חזה עוף שיהיה יותר מעניין?
אשמח לשמוע 😃

אני מחליף 100 גרם חזה עוף בטונה במים פחית שלמרות שהם רושמים 100 גרם אחרי סינון המשקל מראה 80 עד 87 גרם אז אני מוסיף עוד קצת מפחית נוספת ,או שאני מחליף בסקופ אבקת חלבון.

טונה במים
סינטה בקר
פרגיות אאל"ט יש בזה טיפה יותר שומן מחזה עוף
כל הדגים הרזים יותר ..פילה אמנון למשל
אגב אתה יכול לקנות פילה עוף שזה החלק הכי טוב בחזה עוף וגם הכי טעים

גבינות אתה לא רוצה אבל באופן כללי, בקוטג יש הרבה חלבון,גבינה לבנה,גבינה צהובה 5-9%
טופו,בגבינה צפתית יש גם קצת פחמימה
ביצה חלבונים

כשמתחיל להימאס לי מהחזה עוף אני פשוט משנה את אופן ההכנה שלו נגיד לפעמים אני עושה חזה עוף שלם לפעמים עושה אותו קוביות מחליף מלא פעמים תיבלונים .. רק אתמול מצאתי תבלון חדש לחזה עוף היום עשיתי יצא פצצה -

יש לך פורום מתכונים עם די הרבה מתכונים לחזה עוף, חושב שזה מאוד "יגוון"(בכל זאת... זה עדיין חזה עוף) לך את התפריט.

תשרה את החזה עוף המופשר בקערה גדולה עם מים פושרים ל-15 דקות.
תשפוך את כל המים, ועל קרש חיתוך תחתוך את החזה עוף לקוביות.
שים את הכל בתוך פיירקס ותשפוך מעל הרבה תבלין לשווראמה (יש בשופרסל, מגיע בשקית כזאת)
תערבב עם הידיים עד שהכל יהיה מכוסה מכל הכיוונים.
תפזר אותם ותפריד אותם על הפיירקס, שכולם יקבלו חום בצורה שווה.
ותכניס לתנור ל-20 דקות על 200 מעלות.

בתיאבון 😃

דרך אגב, יש הבדל באיכות החלבון או בעדיפות לחזה עוף לעומת קוטג׳ או גבנ״צ? , תמיד נראה לי שגבינות מכילות זבל מעובד ואני משתדל להימנע למרות שאני מאוד אוהב טוסטים.

דרך אגב, יש הבדל באיכות החלבון או בעדיפות לחזה עוף לעומת קוטג׳ או גבנ״צ? , תמיד נראה לי שגבינות מכילות זבל מעובד ואני משתדל להימנע למרות שאני מאוד אוהב טוסטים.
האמת היא שחלבון מי גבינה איכותי יותר מזה של עוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית