הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התבלטות לגבי נעליים

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
אהלן חברים

קראתי פה את הביקורות לרוב הנעליים ועדיין אני עוד מתלבט..
אני לא מרים משקלים כבדים עדיין ואני גם לא מיעד את עצמי להיות פאוורליפטר מקוצעי או מתחרה או משהו כזה...
השאלה שלי האם להשקיע בadiPOWER למרות העובדה שאני לא משקולן מקצועי ולמרות העובדה שאני רוצה לשלב בילדינג במהשך
או שאולי אני יכול להתספק ב powerlift או crossfit lifter 0.2 plus? שהן גם טובות אבל פחות מה adipower

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
כרגע אני ב ss עושה LB ומנסה לשפר טכניקה מאימון לאימון לא עושה קלינים וכאלה
משקלים של מתחיל
סקוואט 90
דדליפט 90
בנץ 80
פרס 47.5 כולם לחמישיה

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי זה האם ההבדל בין האידפוואר לשאר כל כך משמעותי? כי הפער במחירים זה כפול בערך

נערך לאחרונה:
אולי @yujinius מכיר נעליים טובות במחיר סבבה
אכן. מציע להיכנס ל powermens.ru אפשר לקנות שם נעלי ליפטינג של סאבו ב 230 שקל בערך. אין לי מושג איך הן בהשוואה לאדיפאוור אבל כרגע אני מבסוט מהן ולא רואה צורך או סיבה להחליף

• פותח/ת השרשור
עושה רושם שאולסטאר פשוטות יספיקו לך...

האמת שאני לא אוהב את הנעל הזאת.. בכל זאת אני אקנה נעל יותר איכותית אני מאמין אבל תודה

אכן. מציע להיכנס ל powermens.ru אפשר לקנות שם נעלי ליפטינג של סאבו ב 230 שקל בערך. אין לי מושג איך הן בהשוואה לאדיפאוור אבל כרגע אני מבסוט מהן ולא רואה צורך או סיבה להחליף

אני אכנס לראות אותם תודה רבה

יש לי את ה wei rui ,עלו לי 350,נותנות אחלה תמורה לעלות,בהמשך ארכוש אדיפאוור.
כרגע הן אצלי שנה ואני די מרוצה.

yujinius
אשמח להסבר קצת על האתר כמה עולה משלוח וכאלה..
משלוח אם אני זוכר נכון סביבות 50 שקל, לכל פריט נוסף זה מתייקר בכמה שקלים בודדים. אבל רצוי שיהיה איתך מישהו שמבין רוסית בשביל האתר הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית