הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התבלטות לגבי נעליים

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
אהלן חברים

קראתי פה את הביקורות לרוב הנעליים ועדיין אני עוד מתלבט..
אני לא מרים משקלים כבדים עדיין ואני גם לא מיעד את עצמי להיות פאוורליפטר מקוצעי או מתחרה או משהו כזה...
השאלה שלי האם להשקיע בadiPOWER למרות העובדה שאני לא משקולן מקצועי ולמרות העובדה שאני רוצה לשלב בילדינג במהשך
או שאולי אני יכול להתספק ב powerlift או crossfit lifter 0.2 plus? שהן גם טובות אבל פחות מה adipower

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
משלוח אם אני זוכר נכון סביבות 50 שקל, לכל פריט נוסף זה מתייקר בכמה שקלים בודדים. אבל רצוי שיהיה איתך מישהו שמבין רוסית בשביל האתר הזה

כן אני מניח שאקח איזה חבר רוסי שיעזור..
לפי המחירים שם האידפוואר זה 550 שקל בערך לא כולל משלוח..
זה הגיוני? זה ממש זול ביחס למחירים
הם שולחים לארץ נכון? לא צריך איזה חברת משלוחים מיוחדת או משהו כזה (buy2usa ודומה)

לפי המחירים שם האידפוואר זה 550 שקל בערך לא כולל משלוח..
זה הגיוני? זה ממש זול ביחס למחירים
זה מה שכתוב שם אז הגיוני. המשלוח לפריט אחד אם אני זוכר נכון זה 790 רובל (45 שקל בערך) וכל פריט נוסף זה עוד 90 רובל.
ממה ששמעתי וקראתי זה אתר לגיטימי והכל אבל אני לא מתחייב לך על מקוריות האדיפאוור 😃
הם שולחים לארץ נכון? לא צריך איזה חברת משלוחים מיוחדת או משהו כזה (buy2usa ודומה)
שולחים.

Amazon.com: Reebok Men's Lifter Plus 2.0 Training Shoe: Shoes

חברים מצאתי את הנעל הזאת המחיר הסופי כולל משלוח והכל יצא 350 שזה מחיר ממש שווה השאלה האם אני יכול לסמוך על זה שנעל מקורית?
המחיר קצת מחשיד
זה מחיר שתוכל למצוא גם בארץ דרך shoesonline או סאל ספורט אם יהיה לך מזל עם המידות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית