הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן עיקש?

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני קראתי בקילוגרם על שומן עיקש שנמצא בצדדים של הבטן "צמיגים" ובאזור של הבטן מתחת לפופיק "בטן תחתונה"(אני יודע שאין דבר כזה)
אבל ראיתי שיש סרטון שלדני קוגונוביץ שהוא אומר שאין כזה דבר שומן עיקש אבל בקילוגרם רשום שיש כזה דבר,אז מה נכון ומה לא? ולמה?

"בטן תחתונה"(אני יודע שאין דבר כזה)
מה זאת אומרת "אין דבר כזה"? מה קורה מתחת לפופיק שלך, אין שם בטן?

כשאומרים "אין דבר כזה" מתכוונים שאין שריר נפרד בבטן בתחתונה, לא שאין בטן תחתונה). ואם אנחנו כבר כאן, מה שבאמת אין זה "יד אחורית" או "רגל אחורית" (אלא אם כן אתה בהמה) אלא "החלק האחורי של היד/הרגל " אבל זה ביטוי די מסורבל.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת "אין דבר כזה"? מה קורה מתחת לפופיק שלך, אין שם בטן?

כשאומרים "אין דבר כזה" מתכוונים שאין שריר נפרד בבטן בתחתונה, לא שאין בטן תחתונה). ואם אנחנו כבר כאן, מה שבאמת אין זה "יד אחורית" או "רגל אחורית" (אלא אם כן אתה בהמה) אלא "החלק האחורי של היד/הרגל " אבל זה ביטוי די מסורבל.
כן,אתה מבין למה אני מתכוון שזה חלק מהישר בטני אבל אין כזה דבר בטן תחתונה זה לא שריר נוסף

שומן עיקש זה סוג של שומן, ניתן לראות אותו מתחת ל10% שומן. לפני כן זה פשוט סתם שומן ברוב המקרים. ואין שומן שאי אפשר להוריד. גם שומן עיקש ירד בסוף. לפעמים כדי להוריד אותו יש צורך בסייקלים שונים של שורפי שומן לא חוקיים
1. מעניין אותי על סמך מה קבעת שזה סוג אחר של שומן.
2. מעניין אותי על סמך מה קבעת שלפעמים חייבים להוריד אותו על ידי "שורפי שומן לא חוקיים".

2. מעניין אותי על סמך מה קבעת שלפעמים חייבים להוריד אותו על ידי "שורפי שומן לא חוקיים".
ציטטת יפה סילפת בדברים שלך.
לא אמרתי שזה סוג אחר. אמרתי שזה סוג של שומן.
2) לא אמרתי שחייבים בשום מקום.

ציטטת יפה סילפת בדברים שלך.
לא סילפתי שום דבר תקרא שוב:

אמרתי שזה סוג של שומן

לא אמרתי שחייבים בשום מקום.
על סמך מה קבעת שלפעמים חייבים להוריד אותו על ידי "שורפי שומן לא חוקיים"

ציטטתי בדיוק כמו שכתבת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית