הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS בשביל WL, לרדת ATG או לשבור מקביל?

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
בשבועות הקרובים אין לי יכולת להגיע לאימונים עם מאמן WL, ואני רוצה להריץ SS, אני לא מתכוון לעשות קלינים או סנאצים בתקופה שאני בלי מאמן, אפילו לא פאוור קלין, אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות הבא:
בסקוואט (HB), לרדת ATG או רק לשבור מקביל?
(יהיה לי יותר קשה להתקדם במשקלים בATG ואני רוצה למצות את הSS כמה שאפשר)

@stitch
@MikeRozner

• פותח/ת השרשור
אתה התקדמת בקצר מאד מהיר ר-ק כי באת עם בסיס חזק ועשית SS לפני. אל תחשוב שהיית מניף 98 בתוך שנה אם היית עושה תוכנית WL מהמצב שבו הגעת אליי.
לפי מה שזה נראה בסירטונים, בSS יואב לא ירד ATG.
למה זה?

ד"א זה ריאליסטי לבן אדם ממוצע להגיע ל3 פלטות ATG בSS?

חבל על השאלות והחששות. אמרו לך מספיק פעמים שאם אתה רוצה לבנות בסיס טוב כדאי שתעשה סקוואט HB הכי נמוך שאתה יכול, ובנוסף כדאי שתעבוד על הגמישות. מהר מאוד תגלה שטווח התנועה שלך משתפר.

בהצלחה.

לפי מה שזה נראה בסירטונים, בSS יואב לא ירד ATG.
למה זה?

ד"א זה ריאליסטי לבן אדם ממוצע להגיע ל3 פלטות ATG בSS?

כשהוא הגיע שחיף קטן וחמוד לבוקס בו אימנתי הוא עשה מטקונים וכו', בלי מטרה מדוייקת. הצעתי לו לעשות תוכנית כוח כדי שייתחזק ומשם יבחר אם הוא רוצה להמשיך לעשות קרוספיט או ווטאבר, אפילו לצבא זה יעזור לו ולכן הוא התחיל SS. איפשהו באמצע הSS הוא הלך ללמוד הרמות אולמפיות טכינקה והגיע להדר יוסף והתאהב בתחום.
מהר מאד הוא התקדם למשקלים מאד מאד יפים לגילו, חוץ מזה שהוא מוכשר טכנית הוא גם בא עם בסיס מעולה של כוח ואני חושב שהשילוב של שניהם עזר לו להגיע למה שהוא עושה היום.

• פותח/ת השרשור
כשהוא הגיע שחיף קטן וחמוד לבוקס בו אימנתי הוא עשה מטקונים וכו', בלי מטרה מדוייקת. הצעתי לו לעשות תוכנית כוח כדי שייתחזק ומשם יבחר אם הוא רוצה להמשיך לעשות קרוספיט או ווטאבר, אפילו לצבא זה יעזור לו ולכן הוא התחיל SS. איפשהו באמצע הSS הוא הלך ללמוד הרמות אולמפיות טכינקה והגיע להדר יוסף והתאהב בתחום.
מהר מאד הוא התקדם למשקלים מאד מאד יפים לגילו, חוץ מזה שהוא מוכשר טכנית הוא גם בא עם בסיס מעולה של כוח ואני חושב שהשילוב של שניהם עזר לו להגיע למה שהוא עושה היום.
הבנתי, אבל אם הוא היה מחליט באמצע הSS שהוא רוצה WL, היית מעביר אותו לATG?

אתה ממליץ ב ss להתקדם 5 קילו מאימון לאימון? זה יוצא 15 קילו בשבוע. זה לא הרבה מידי?
15 קילו בשבוע,
מספר ריסטים,
סקוואט קל באימון אמצע השבוע,
ובשלב מאוד מתקדם אימון סקוואט כבד - אימון סקוואט קל. כמו שתבין, שבוע אחד שני אימוני סקוואט עם התקדמות ושבוע אחריו אימון אחד של סקוואט עם התקדמות.

15 קילו בשבוע,
מספר ריסטים,
סקוואט קל באימון אמצע השבוע,
ובשלב מאוד מתקדם אימון סקוואט כבד - אימון סקוואט קל. כמו שתבין, שבוע אחד שני אימוני סקוואט עם התקדמות ושבוע אחריו אימון אחד של סקוואט עם התקדמות.
הבנתי, תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית