הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפים למי ששם גשר ובמסה...

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
היי,
יצא מצב שאני שם גשר מאוחר יחסית ואתמול שמו לי את הגומיות ואני כבר מרגיש איך זה קצת מתחיל להפריע.
ואמרו לי שהגשר עצמו פי 10 יותר גרוע בשבוע הראשון אז רציתי לדעת אם למישהו יש טיפים איך לעזור לי לעבור את השבוע הראשון
ולנסות להפסיד כמה שפחות ארוחות.
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
תשתה הרבה חלב 😃
אני מנסה להמעיט בשתיית חלב.
תשמע חשבתי להתחיל להכין גיינרים בייתים וזה אולי יעזור לי להחליף ארוחה אחת.
אבל אני לא בטוח איזה כמות בדיוק של אבקת חלבון מותר לצרוך ביום.. כאילו אני גם ככה שותה סקופ ביום ועכשיו נוסיף עוד סקופ..
ואני יודע שלא טוב לצרוך את רוב החלבון שלך מאבקות(מעל 50% לא?) בגלל שאז יחסרו לי ויטמינים או משהו בסגנון נכון?

תשמע חשבתי להתחיל להכין גיינרים בייתים וזה אולי יעזור לי להחליף ארוחה אחת.
אחלה פיתרון, אפשר לשלב כמויות גדולות של ש"ש וחלבון וגם חמאת בוטנים על הדרך.

איזה כמות בדיוק של אבקת חלבון מותר לצרוך ביום
אין מותר ואסור.. צריך לצרוך את זה עפ"י ההיגיון ולא להגזים.
1-2 סקופים ביום זה מה שרוב האנשים צורכים. תמיד עדיף ששאר החלבון יגיע מאוכל מוצק ולא מאבקה לדעתי.

ואני יודע שלא טוב לצרוך את רוב החלבון שלך מאבקות(מעל 50% לא?)
קיצוניות לכאן ולכאן זה לא טוב.

אני מנסה להמעיט בשתיית חלב.
חבל. חלב זה טוב.
אבל אני לא בטוח איזה כמות בדיוק של אבקת חלבון מותר לצרוך ביום..
אין הגבלה לכמות אבקת חלבון ליום. למיטב ידיעתי אין משהו מיוחד באבקת חלבון שיכול לפגוע בך בכמויות גדולות. אני שותה 2 סקופים ליום.
ואני יודע שלא טוב לצרוך את רוב החלבון שלך מאבקות(מעל 50% לא?) בגלל שאז יחסרו לי ויטמינים או משהו בסגנון נכון?
לא יצא לי עד היום לשמוע שום ביסוס מדעי למה שאמרת פה. את רוב הויטמינים ניתן לקבל מירקות/פירות ותוספי ויטמינים. אותו דבר גם לגבי מינראלים.

אתה לא יכול להתפנק. יהיה לך קשה בהתחלה לאכול הלחץ בפה גדול מאוד. תאכל דברים שלא מצריכים לעיסה עד שתתרגל

חוויה לא נעימה, מניסיון. בשבוע הראשון תנסה לאכול דברים שלא מצריכים ממך לעיסה מרובה או שמספיק לרכך אותם בחך או שאפשר ישר לבלוע כמו אורז פסטה קוסקוס לחם וכדומה.
מבחינת שומנים טחינה זה אחלה רעיון ואבוקדו גם (רק תקווה שתיפול על אחד רך).
חלבון הייתי ממליץ לך לצרוך דרך מוצרי חלב למיניהם (בלי קשר לאבקה). בשר זה דיי בעיה אבל הכל תלוי בכוח סבל שלך.
תזכור שכל חודש אתה הולך לעבור כאבים כאלה לשבוע +- תתחיל להתרגל ובהצלחה.

אם הבעיה היא של שבוע אז חא יקרה כלום. תאכל מה שתצליח גם ככה אתה סובל.
ושייקים זה אחלה פתרון, כמי שהציעו שיבולת שועל משתלבת טוב כפחמימה, חמאת בוטנים תיתן לך שומן ואם בא לך משהו מיוחד אתה יכול לטגן בננה בשמן קוקס עם קצת סוכר ולשפוך הכל לבלנדר יצא מפחיד.

• פותח/ת השרשור
אם הבעיה היא של שבוע אז חא יקרה כלום. תאכל מה שתצליח גם ככה אתה סובל.
ושייקים זה אחלה פתרון, כמי שהציעו שיבולת שועל משתלבת טוב כפחמימה, חמאת בוטנים תיתן לך שומן ואם בא לך משהו מיוחד אתה יכול לטגן בננה בשמן קוקס עם קצת סוכר ולשפוך הכל לבלנדר יצא מפחיד.
השאלה כמה גיינרים ביתים אני כבר יכול לשתות ביום? גם ככה בבוקר אני תמיד שותה סקופ אז בערב אני ישתה עוד סקופ הפעם בתור גיינר וזהו נגמר...

חוויה לא נעימה, מניסיון. בשבוע הראשון תנסה לאכול דברים שלא מצריכים ממך לעיסה מרובה או שמספיק לרכך אותם בחך או שאפשר ישר לבלוע כמו אורז פסטה קוסקוס לחם וכדומה.
מבחינת שומנים טחינה זה אחלה רעיון ואבוקדו גם (רק תקווה שתיפול על אחד רך).
חלבון הייתי ממליץ לך לצרוך דרך מוצרי חלב למיניהם (בלי קשר לאבקה). בשר זה דיי בעיה אבל הכל תלוי בכוח סבל שלך.
תזכור שכל חודש אתה הולך לעבור כאבים כאלה לשבוע +- תתחיל להתרגל ובהצלחה.
האמת שבתכלס אני יכול לאכול באמת הרבה קוטג' לעשות סלט ביצים ובגלל שאני נורא אוהב בשר אני יכול להכין לי מנות ענקיות של בולנז לא?

שאלה כמה גיינרים ביתים אני כבר יכול לשתות ביום? גם ככה בבוקר אני תמיד שותה סקופ אז בערב אני ישתה עוד סקופ הפעם בתור גיינר וזהו נגמר
אתה יכול לשים גם סתם גבינה/קוטג בתור חלבון. ותעשה נגיד חביתה מקושקשת יהיה לך קל. ובכללי קוטג' וגבינה זה קל לאכול

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לשים גם סתם גבינה/קוטג בתור חלבון. ותעשה נגיד חביתה מקושקשת יהיה לך קל. ובכללי קוטג' וגבינה זה קל לאכול
חשבתי גם לשבת הרבה על פירה בטטות.. הרי בטטות נחשב פחמימה מורכבת לא?

האמת שבתכלס אני יכול לאכול באמת הרבה קוטג' לעשות סלט ביצים ובגלל שאני נורא אוהב בשר אני יכול להכין לי מנות ענקיות של בולנז לא?
כן זה גם רעיון טוב, בהתחלה שלא הייתי רגיל אכלתי הרבה מעדנים ויוגורטים, עכשיו אני כבר אוכל רגיל אחרי טיפולים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית