הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקואט הקובה , 210 לשמנייה

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
עובד ב5\3\1 של ג'ים וונדלר (חזרתי לתוכנית לאחר תקופה ארוכה שלא עשיתי אותה)

סוף סבב 4 , 210 סקואט ל8 חזרות , שיא אישי במשקל הזה, פעם אחרונה שעשיתי 210 לחזרות עשיתי 5 או 6 חזרות לא זוכר בדיוק.

לגבי תחרות עדיין לא סגור , רוצה מאוד להשתתף באפריל , מקווה ליהיות מוכן עד אז

כל הכבוד על המשקל אחי, מאוד מכובד ומעורר השראה! אבל למה חלקן חצאי חזרות? אין אף חזרה ששברה מקביל ורק חלק התקרבו למקביל

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על המשקל אחי, מאוד מכובד ומעורר השראה! אבל למה חלקן חצאי חזרות? אין אף חזרה ששברה מקביל ורק חלק התקרבו למקביל
אני מקבל דגל לבן זה מה שחשוב

חצאי חזרות. לא הגזמת בכלל. איך אתה בדיוק רואה שהן רק ״מתקרבות״ למקביל?

חצאי חזרות. לא הגזמת בכלל. איך אתה בדיוק רואה שהן רק ״מתקרבות״ למקביל?
חשבתי שאם אני אתבטא בצורה פחות תוקפנית אולי הוא יקח את זה לצומת ליבו, אבל מסתבר שהוא עבר למצב מגננתי ונפגע מהתגובה שלי בכל מקרה, אז לפרוטוקול, כן, חסר הרבה מאוד עומק כמעט בכל החזרות.

חשבתי שאם אני אתבטא בצורה פחות תוקפנית אולי הוא יקח את זה לצומת ליבו, אבל מסתבר שהוא עבר למצב מגננתי ונפגע מהתגובה שלי בכל מקרה, אז לפרוטוקול, כן, חסר הרבה מאוד עומק כמעט בכל החזרות.

לא, לא חסר הרבה מאוד עומק, ואי אפשר לראות אם חסר בכלל. וזה קצת מצחיק להעיר על זה לבן אדם שמעלה על בסיס קבוע סקוואטים מלאים עם משקלים גבוהים מהמשקל הזה.

לא, לא חסר הרבה מאוד עומק, ואי אפשר לראות אם חסר בכלל. וזה קצת מצחיק להעיר על זה לבן אדם שמעלה על בסיס קבוע סקוואטים מלאים עם משקלים גבוהים מהמשקל הזה.
מה אתה רוצה ממני אלכס? הודעה אחת למעלה הסכמת איתי שחסר עומק. עכשיו אתה לא מסכים? מה אתה רוצה?
אני מאוד מכבד את דר, הוא ליפטר חזק מאוד ואני חושב שיש לו המון פוטנציאל, אבל זה לא נראה לי כמו עומק מספק
omek.png

מה אתה רוצה ממני אלכס? הודעה אחת למעלה הסכמת איתי שחסר עומק. עכשיו אתה לא מסכים? מה אתה רוצה?
אני מאוד מכבד את דר, הוא ליפטר חזק מאוד ואני חושב שיש לו המון פוטנציאל, אבל זה לא נראה לי כמו עומק מספק
צפה בקובץ המצורף 31836

לא הסכמתי.
מה בדיוק אתה רואה בתמונה הזו שעוזר לך לקבוע בצורה חד משמעית שחסר עומק? אני לא מסוגל. שתף אותנו.

לא הסכמתי.
חצאי חזרות. לא הגזמת בכלל.
סליחה, קשה לקלוט ציניות דרך האינטרנט. זה למה אני משתמש בסמיילים כשאני ציני. הנחתי שהסכמת איתי שאלו לא חזרות מלאות.
מה בדיוק אתה רואה בתמונה הזו שעוזר לך לקבוע בצורה חד משמעית שחסר עומק? אני לא מסוגל. שתף אותנו.
ראיתי את הסרטון שלו לפחות 5 פעמים. ראיתי אותו במהירות 0.5. לי זה נראה כמו חזרות לא מלאות. הסקוואטים שלי בד"כ עמוקים יותר.
יכול להיות שאני טועה כי דר מבצע סקוואטים בעמידה רחבה מאוד. אני לא יכול להגיד שאני מבין טוב באיך אמור להראות עומק אידיאלי בסקוואט בעמידת סומו, אז אולי בגלל זה זה נראה לי כמו חזרות לא מלאות.

agree with @coldfire, could very well be to depth, it looks wayyy too high, but his sumo stance makes it much more difficult to say for sure from that angle.
טוב, עזוב את זה, ויכוח מפגר, ידוע שהבנאדם יודע איך לעשות סקוואט והוא לא צריך את ההערות שלי בעניין
שיהיה בהצלחה!

טוב, עזוב את זה, ויכוח מפגר, ידוע שהבנאדם יודע איך לעשות סקוואט והוא לא צריך את ההערות שלי בעניין
שיהיה בהצלחה!

לפני שאגיב לך, אחלה משקל !
מקס צודק, זה נראה שחסר עומק...

בכל אופן לא מוריד מההישג ! אחלה משקל, נשמח פעם הבאה לעוד זוית 😃

• פותח/ת השרשור
אוי נו חזרנו לתקופה של לעצור סרטונים עם מד זווית?

מה שמשנה זה מה שאתה עושה בתחרות .

אני מסכים שכל הזמן צריך כמה שיותר עמוק אבל בחיאת ..אם בתחרות אני מקבל לבן כנראה שאני גם מסתדר ברגיל, אחרת זה לא היה בא משום מקום

אי אפשר לשפוט מהזווית הזו, במיוחד עם הרוחב עמידה הזה שגם ככה מקשה.
@Tank , סמוך על דר. אני חושב שהוא יודע מה הוא עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית