הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע לתפריט מסה

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
היי אני חדש כאן, לא מזמן עשיתי AD וראיתי תוצאות מעולות, אבל הדיאטה הזאת מאוד(מאוד!!) יקרה ובקרוב אני מתחיל את שנת הלימודים השלישית שלי באוניברסיטה, ומי שעבר את זה יודע עד כמה זה יהיה קשה לשמור על דבר כזה שם...
אז אני עובר לתפריט מסה רגיל.
אני שוקל 86, על כ14-15% שומן, 1.73
וזה הערכים-
סה"כ קלוריות:3244 קלוריותסה"כ חלבון:188.5 גרםסה"כ שומן:90.1 גרםסה"כ פחמימות:421.8 גרם

הכמות הקלוריות תעלה טיפה מדברים שאני אוכל בין לבין, כי זה תמיד יוצא יותר, אתה יודע אתה יושב בהפסקה, אוכל/שותה עם חברים, ככה שזה 90% מהזמן יהיה יותר מהערכים הללו.
מה אתם חושבים יש צורך לשנות פה משו? החלבון הוא בערך פי 2.2 ממשקל הגוף, כי שמתי לב שכמות גדולה של חלבון עובדת עליי יותר טוב, שומן הלכתי לפי מאמר שאומר ש25% מהקלרויות צריך להיות שומן, והשאר זה פחמימות...

בקיצור אשמח לדעתכם ואני אשנה בהתאם לפי מה שתגידו לי, תודה:)

נ.ב: סתם שאלה שמעניינת אותי, מה ההבדל בין פייבר 1 לדגני הבוקר של קלוגס(התירס האלה), כי פייבר זה מגעיל, קלוגס זה טעים והם כמעט אותם ערכים, זה משנה אם אני אוכל פייבר 1 או קלוגס?

אתה בטוח שזה אותם ערכים? אני לא אוכל פייבר כי זה מגעיל לי את השועלים. אני אוכל ברנפלקס ללא סוכר
ממה שאני זוכר פייבר זה קצת קלוריות ומלא מלא סיבים

• פותח/ת השרשור
לא זה אותם ערכים אבל לכמויות שונות, כן אם אתה אוכל פייבר אתה שם יותר, קלוגס פחות...
בפרנפלקס לא טעמתי... אתה אומר זה טעים? אני אנסה את זה בהזדמנות.

בכל מקרה אני אשמח לקבל דעות אם הערכים בסדר או לא...

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה:) לא הייתי בטוח בקשר לפחמימות אם זה מספיק או קצת מדי, אבל ענית לי על זה כבר...

לגבי הערכים זה בהמלצות כלליות, בקשר לשמון תתן לזה דגש ותקפיד לשמור על אחוז מינימלי בתפריט (כ20% לפחות), אני אוהב כמו אזולאי לתת דגש יותר חלבון ושומן ופחמימות לפחמימות (בגלל רגישות לאינסולין)

• פותח/ת השרשור
אם 20% זה המינימום של השומן אני במצב טוב כי אצלי זה על 25%😃
אני ידעתי בכללי כמה זה צריך להיות, כי עשיתי את זה לפני שנכנסתי לAD,אבל רציתי להיות בטוח אז חרשתי על האינטרנט כדי לחפש מספרים מדוייקים(למרות שבתכלס אין כזה דבר, רק רציתי לאשר את מה שאני כבר יודע).

בכל מקרה, מה לגבי הקורנפלקס, זה אפשרי להכניס את הקלוגס תירס במקום ברנפלקס או פייבר 1?
או שבקלוגס יש סוכר ודברים לא טובים כאלה שאני צריך לדעת עליהם?

תראה מה מסתדר לך תכל'ס אם אתה מצליח להכניס כריות(רחמנא ליצלן) אז גם את זה אתה יכול לאכול.
אני אוהב את הברנפלקס ללא תוספת סוכר
אוהב זה מילה חזקה מדי... מסמפט ומסוגל לעכל

תראה מה מסתדר לך תכל'ס אם אתה מצליח להכניס כריות(רחמנא ליצלן) אז גם את זה אתה יכול לאכול.
אני אוהב את הברנפלקס ללא תוספת סוכר
אוהב זה מילה חזקה מדי... מסמפט ומסוגל לעכל
כל יומיים אני סותם את האסלה עם הברנפלקס 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית