הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך כדאי לשלב לחיצות במתכונת טקסס?

Alcoholic

משתמש מתחיל
38
4
נק' מוניטין:
4
38
4
יצא לי לקרוא בלא מעט מקומות ובכל מקום ההמלצה היא שונה ואפילו באתר של SS אין המלצה גורפת אז אני די מבולבל.
1. עשיתי אימון נפח בנץ' פרס 90% מהמשקל שעשיתי ל-3x5 ב-SS, האם זאת בחירת משקל נכונה? הלך לי יחסית קליל.
2. באימון התאוששות לעשות פרס כתפיים 3x5 באותה עצימות שעשיתי ב-SS או פחותה יותר?
3. אימון עצימות בנץ' פרס ראשון לכמה אני צריך לשאוף ביחס ל-RM5 שהגעתי ב-SS? צריך לבצע דילואד או שכבר באימון עצימות הקרוב לקבוע RM5 חדש?
4. יש חשיבות לרוטציה בין בנץ' פרס לפרס כתפיים בכל שבוע או שאפשר להתמקד בבנץ' פרס ולהשאיר את הפרס כתפיים רק לאימון התאוששות?

תודה לעונים.

ממליץ לעשות את הטקסס לפי המתכונת במדריך הזה
The Texas Method | T Nation
4. יש חשיבות לרוטציה בין בנץ' פרס לפרס כתפיים בכל שבוע או שאפשר להתמקד בבנץ' פרס ולהשאיר את הפרס כתפיים רק לאימון התאוששות?
סביר להניח שאם אתה מספיק חזק כדי לעשות טקסס אתה לא יכול להוסיף משקל ללחיצות כל שבוע. לכן ההתקדמות שלך בלחיצות היא כל שבועיים ולא כל שבוע, אז עדיף שתשאיר את זה ברוטציה.

1. עשיתי אימון נפח בנץ' פרס 90% מהמשקל שעשיתי ל-3x5 ב-SS, האם זאת בחירת משקל נכונה? הלך לי יחסית קליל.
לא קריטי, במהלך החודש הקרוב אתה תתקדם במשקלים ותגיע למשקלי שיא בסופו של דבר.
אם היית יודע את ה rm5 או הערכה, היה יותר טוב.
3x5 זה לא rm5.

2. באימון התאוששות לעשות פרס כתפיים 3x5 באותה עצימות שעשיתי ב-SS או פחותה יותר?
במידה ואתה עושה רוטציה בין הפרס לבנץ', אז 90% מהנפח שהיה לך בשבוע הקודם.
אם אתה לא עושה רוטציה, יש אלטרנטיבות נוספות ל 3x5, והדבר האידיאלי יהיה להמשיך להתקדם אבל במיקרו loading אם זה אפשרי אצלך במכון.

אימון עצימות בנץ' פרס ראשון לכמה אני צריך לשאוף ביחס ל-RM5 שהגעתי ב-SS?
שוב, 3x5 זה לא rm5, אבל כהתחלה אתה בהחלט יכול לקחת את החמישיה הזו ולהתחיל איתה את התוכנית.

יש חשיבות לרוטציה בין בנץ' פרס לפרס כתפיים בכל שבוע או שאפשר להתמקד בבנץ' פרס ולהשאיר את הפרס כתפיים רק לאימון התאוששות?
תלוי במטרות ובמשקלי העבודה שלך בפרס ובבנץ.
יש כאלה שההפרש בין הפרס לבנץ גבוה ולכן הרוטציה תעזור להם להתקדם טוב יותר.
אני אישית לא עושה רוטציה, אבל כל אחד ומטרותיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית