הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

מצד אחד אתה אומר שכל אחד יעשה איך שהוא מרגיש הכי חזק, ומצד שני אתה עושה עם דד-סטופ שמחליש אותך. (?)
איך זה שולל את מה שאני עושה?
אני עושה את זה בדד סטופ כי לנשום למעלה יותר קשה לי, אני מאבד שיווי משקל וגם כיווץ.
ובלי קשר, אני עובד בדד סטופ כי זה מאתגר אותי.

57413
*מוניטין*
אני עובד בדד סטופ כי זה מאתגר אותי.
שכלית?

אני רק מדמיין אותך, קם בבוקר..מצחצח שיניים..מתלבש ומתכונן ללכת לבית ספר.
בדרך אתה פותח את הפלאפון לראות מה חדש בפורום.. ופתאום מקבל את ההודעה הבאה-
"חשבונך נחסם עקב הפרה של כללי הפורום. יום טוב"

😁

אני רק מדמיין אותך, קם בבוקר..מצחצח שיניים..מתלבש ומתכונן ללכת לבית ספר.
בדרך אתה פותח את הפלאפון לראות מה חדש בפורום.. ופתאום מקבל את ההודעה הבאה-
"חשבונך נחסם עקב הפרה של כללי הפורום. יום טוב"

😁
🥷
אין לי זכויות פה? 😱

• פותח/ת השרשור
למה לא לעצור למעלה?
כי התרגיל לא מתחיל למעלה, הוא מתחיל למטה, מה שאומר שבחזרה הראשונה אין סטרץ רפלקס, אז למה שתשתמש בסטרץ רפלקס בשאר החזרות?

מעבר לזה, יש יותר יכולת לשלוט על התנועה באגן כשעוצרים למטה.

• פותח/ת השרשור
לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 25/12/15

היה אימון פח אשפה, הייתי עייף בטירוף השינה שלי הייתה על הפנים כל השבוע בגלל הלימודים והעבודה, הסקוואט היה על הפנים, המקרבים שלי גמורים מאימון לאימון ולא מתאוששים, הברך מתחילה לכאוב, פשוט הגיעה הרגע לעשות איזה הפסקה קטנה של שבוע-שבועיים עם משקלים קלים יותר, בבנצ' הרגשתי שאני לא יציב, אבל עדיין סגרתי את ה-107.5 לחמישיה, וה-110 עלה לרביעיה, בחזרה חמישית פשוט איבדתי לגמרי את הלג דרייב והספוטר עזר לי.

אימון עצימות:

סקוואט - אחרי חזרה שניה פשוט הפסקתי
בנצ' - 107.5X5 + 110X4
פאוורקלין 70X1
מתח - מ.ג+25קילו 1X5 1X4 1X3

סוף סוף הגיעה השבת, אפשר לישון 😇.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
תגיד למה בעצימות אתה עושה 2 סטים בעצם?
אתה בטח מתכוון לבנצ', בגלל שפעם שעברה עם ה-107.5 הרגשתי שהספוטר עזר לי בחזרה האחרונה, אז רציתי לסגור שוב את המשקל הזה בעצמי, אבל זה לא לפי התכנון

אתה בטח מתכוון לבנצ', בגלל שפעם שעברה עם ה-107.5 הרגשתי שהספוטר עזר לי בחזרה האחרונה, אז רציתי לסגור שוב את המשקל הזה בעצמי, אבל זה לא לפי התכנון
אז למה ה 110 שאחרי?
טוב הנפח.שלך משמעותית נמוך יותר אז אני מניח שזה לא קריטי להתאוששות

תיקח קצת הפסקה..
עדיף לך לנוח ולהיות מפוקס עם הלימודים והעבודה מאשר להצליח באימון. עניין של סדר עדיפויות.
מחסור בשינה תמיד דופק הכל, תישן את כל הסופ"ש. 😃

• פותח/ת השרשור
אז למה ה 110 שאחרי?
טוב הנפח.שלך משמעותית נמוך יותר אז אני מניח שזה לא קריטי להתאוששות
זה ממש לא קריטי להתאוששות, כי ביום ראשון אני עושה נפח לפרס, ועוד ניסיון עם ה-110 לא יזיק.
תיקח קצת הפסקה..
עדיף לך לנוח ולהיות מפוקס עם הלימודים והעבודה מאשר להצליח באימון. עניין של סדר עדיפויות.
מחסור בשינה תמיד דופק הכל, תישן את כל הסופ"ש. 😃
צודק, כרגע אני יעשה הפסקה מהסקוואט, הלחיצות והמשיכות ישארו באותה מתכונת כי הם מתקדמים טוב.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 27/12/15

אימון נפח
כמה סטים קלילים של סקוואט
פרס 5X5X52.5
הוק-גריפ דדליפט 3X5X115
מתח מ.ג 2X10

אז כמו שכתבתי בעדכון הקודם, הסקוואט בהפסקה לשבוע-שבועיים הקרובים, פרס היה קליל מאוד לא הרגשתי שהרמתי משהו, הדדליפט היה קל גם, סך הכל אחלה אימון ביחס לאחד שלמד 12 שעות רצופות היום 📚🤓

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/12/15

אימון התאוששות:
סקוואט - כמה סטים קלילים
בנצ' 3X5X97.5
פאוורקלין 3X3X62.5

הבנצ' היה קליל, הפאוורקלין היה הרגיש קשה בסט הראשון והשני, אבל השלישי היה קל, מוזר.
התזונה שלי היום הייתה על הפנים, פשוט דלת חלבון בקטע הזוי, נשלים את החוסרים עם שייק חלבון וקובה 😁

אימון הבא אימון עצימות:
140 דדליפט לחמישיה.
60 פרס לחמישיה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה לא אמור לתת 90% מהנפח שהיה לך בבנצ' שבוע קודם לכן?
קובה 😍

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור לתת 90% מהנפח שהיה לך בבנצ' שבוע קודם לכן?
קובה 😍
כרגע אין לי אימון התאוששות משמעותי בלחיצות, אני פשוט מוריד ל-3 סטים של 5, ומבצע עם המשקל שאמור להיות ביום ראשון, עד עכשיו עובד מצויין, בגלל שאני עושה רוטציה בין הבנצ' לפרס ושיאים נשברים דו-שבועית, אז זה אפשרי לעבוד ככה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית