המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

🤣🤣🤣
על כמה פחמימה אתה אגב? ואתה ללא העמסות בכלל?
ללא העמסות וללא צ'יט מילס בכלל.
האמת שזאת הייתה המלצה טובה כי התרגלתי לזה ואני יותר חזק ככה באימונים.
אני מעריך שאני על 40-50 פחמימה, אבל הפסקתי לספור.
לוטם לפי מה שאני מבין וויתרת על הסקוואט (החלטה מבורכת לטעמי) איך אתה מתכוון להמשיך לאמן רגליים? (מלבד דדליפט)
מכונות גורמות לכאב גם?
מכרע בולגרי? (גם אני סובל מהברכיים קרוב לשנה, נסיתי את המכרע הבולגרי חייב להגיד שהתאהבתי!)
מכונות גורמות לי ליותר כאב מסקוואט,

אני מתרכז בשלושה תרגילים:
דדליפט, פאוורקלין, ולאנג'ים.

ללא העמסות וללא צ'יט מילס בכלל.
אתה בחור אמיץ 😃
זה באמת פצצה אם אפשר לוותר על הפחמימות לגמרי.. אני אישית משאיר העמסות רק כי זה מנטלית מקל עליי לדעת שיש העמסה בשבוע מסויים.
אבל באופן כללי תזונה קטוגנית בחיטוב זה הדבר הכי קל וכיפי שיכול להיות.

כי אתה לא אוכל חמאת אגוזי לוז 😛

האמת עשיתי מתכון קטוגני חזק במיוחד:

לוקח שתי קוביות שוקולד מריר 86% וקוצץ דק, קולה אגוזי פקאן וחותך אותם דק, שם על הפקאן והשוקולד חמאת אגוזי לוז, ממערבב וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש.

יותר מהנוטלה של @Matty

ואיך שהוא אחרי שאני מכין לעצמי את זה אני חצי קילו פחות יום אחרי, הפסקתי להבין את ההגיון של המשקל 😕
כל קילו שלך הולך אליי.

אתה בחור אמיץ 😃
זה באמת פצצה אם אפשר לוותר על הפחמימות לגמרי.. אני אישית משאיר העמסות רק כי זה מנטלית מקל עליי לדעת שיש העמסה בשבוע מסויים.
אבל באופן כללי תזונה קטוגנית בחיטוב זה הדבר הכי קל וכיפי שיכול להיות.
העיקר ממליץ לאחרים לותר על העמסות בזמן שאתה מעמיס ☝️

חשבת על להעזר במישהו/אינטרנט על מנת לשפר את הפאוור קלין? זה תרגיל נורא טכני ולדעתי ממש מומלץ לשלב פעם ב.. אימון עם מאמן שיכול לעזור לך עם הטכניקה.

חשבת על להעזר במישהו/אינטרנט על מנת לשפר את הפאוור קלין? זה תרגיל נורא טכני ולדעתי ממש מומלץ לשלב פעם ב.. אימון עם מאמן שיכול לעזור לך עם הטכניקה.
למדתי לראשונה את התרגיל לפני שנה וחצי, עם חבר וויטליפטר, מאז תרגלתי אותו הרבה, אבל רק אחרי שקראתי את SS וראיתי המון סרטוני הסבר ביחד עם בדיקות טכניקה של וויטליפטרים באמת הכנסתי אותו לתכניות אימונים שלי, בהתחלה הכנסתי אותו לפי המודל של ריפטו, לאחר מכן בעקבות אנשים פה בפורום שיניתי את סגנון המשיכה, ואני עובד כבר די שוטף, זה לא תרגיל חדש בשבילי, אני כן אציין זה לא המשיכה המרכזית שאני מתמקד בה אלא הדדליפט.
אז למה הריצה אם חנית כולכך רחוק? 😃
אקסטרה 😃

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 27/05/16

מ.ג. 87.9
6.1 קילו ירדו, עוד 8 קילו אני הולך לקנות פיצה.

האימון היום:

בנצ' 3x70 3x82.5 3x95 3x105 3x117.5F

דדליפט 3x85 3x100 3x115 3x130 3x145Belted

פולאובר 2x10x35

נכשלתי בבנצ' לצערי, שבוע הבא נסיון נוסף לאותו משקל, הדדליפט היה קשוח כי אכלתי קרוב יחסית לאימון ורציתי להקיא את הנשמה, אבל סך הכל אימון לא רע, אני מתחיל להיות אופטימי מהדיאטה הזו, אני גם יורד במשקל בקצב אחיד, וגם שומר על המשקלים יחסית טוב, אני חושב שאסגור את החיטוב ב-80 קילו ככה, ואז יתחיל מסה חוזרת.

שתהיה שבת שלום ומבורכת 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

תהרוג אותי, אבל הרגע נזכרתי שהייתי ממש לא בסדר. לפני שבועיים-שלושה הגבתי פה על הספיגה של שומן וחלבון לעומת פחמימה (בהקשר של דיאטה קטו').
מצרף תמונה על הספיגה במעי אבל בקצרה:
גלוקוז- העברה פעילה- משמע הגוף משתמש במשאבות הצורכות אנרגיה כדי לקלוט אותו והוא יקלט בכל מצב.
חומצות אמיניות ופפטידים (בקיצור, חלבונים) אותו דבר.
חומצות שומן ומונוגליצרידים מועברים בדיפוזיה, בעצם רק כאשר יש צורך.

קבצים מצורפים

• P60531-160905.jpg
    P60531-160905.jpg
    KB 33.7 · צפיות: 78
תהרוג אותי, אבל הרגע נזכרתי שהייתי ממש לא בסדר. לפני שבועיים-שלושה הגבתי פה על הספיגה של שומן וחלבון לעומת פחמימה (בהקשר של דיאטה קטו').
מצרף תמונה על הספיגה במעי אבל בקצרה:
גלוקוז- העברה פעילה- משמע הגוף משתמש במשאבות הצורכות אנרגיה כדי לקלוט אותו והוא יקלט בכל מצב.
חומצות אמיניות ופפטידים (בקיצור, חלבונים) אותו דבר.
חומצות שומן ומונוגליצרידים מועברים בדיפוזיה, בעצם רק כאשר יש צורך.
לא זכור לי שדיברנו על זה 😅

לא זכור לי שדיברנו על זה 😅

דבר ראשון- 🤬

חחח כתבת את זה:

כי אין לך באמת מה לאכול חוץ מבשרים, ביצים ואגוזים/שקדים, ככה שגם בלי לספור כמה אני אוכל אני יורד במשקל

ואני כתבתי את זה:

האמת שבתיאוריה, זאת לא הסיבה שעומדת מאחורי הירידה במשקל. גם פליאוליטים וגם קטוגנים מדווחים על ירידה במשקל גם במאזן חיובי מאוד גבוה. זה קורה מאחר ולגוף אין גבול של פחמימה (בצורת גלוקוז) שהוא יכול לספוג ובעצם יספוג את כל מה שלא כל, אבל יש מנגנונים ל"סילוק" עודפי שומן. שוב, זה בתיאוריה לא יודע עד כמה אפשר באמת לבנות על זה.
אם תרצה אני אחפש את זה בספר ביולוגיה שלי ואצלם לך.

והינה עכשיו צילמתי 😆

השומן (שנספג בצורתו הקטנה שביותר- חומצות שומן ומונוגליצרידים) נספג רק בדיפוזיה, בניגוד לפחמימה וחלבון שנספגים בכל מצב ע''י כך שהגוף משקיע אנרגיה בשביל לספוג אותם (העברה פעילה).

הטענה שלי היא שאם אתה מגביל את החלבון והפחמימה שנספגים ללא תנאי, הגוף יספוג רק מה שהוא בהחלט צריך, ולכן אתה תשמור על המשקל (או אפילו תרד אם אתה שואל פליאוליטים) בניגוד לתזונה מרובת פחמימה (על אותו ערך קלורי).

השומן (שנספג בצורתו הקטנה שביותר- חומצות שומן ומונוגליצרידים) נספג רק בדיפוזיה, בניגוד לפחמימה וחלבון שנספגים בכל מצב ע''י כך שהגוף משקיע אנרגיה בשביל לספוג אותם (העברה פעילה).

הטענה שלי היא שאם אתה מגביל את החלבון והפחמימה שנספגים ללא תנאי, הגוף יספוג רק מה שהוא בהחלט צריך, ולכן אתה תשמור על המשקל (או אפילו תרד אם אתה שואל פליאוליטים) בניגוד לתזונה מרובת פחמימה (על אותו ערך קלורי).
מה שאתה טוען הוא שאם תאכל אך ורק שומן, הגוף יספוג רק מה שהוא צריך, ולערך הקלורי לא תהיה משמעות אבל יש כמה בעיות בטענה הזאת,
1. מי אמר שהגוף לא צריך את השומן? מדובר ברכיב מזון חיוני
2. היינו צריכים לראות כמויות שומן גדולות שלא נספגו ויצאו בצואה, ולא נראה לי שזה אומת באיזושהי מעבדה.
3. אנשים בדיאטות דלות פחמימה לא היו יכולים כמעט לעלות במשקל, אבל בפועל זה אפשרי, וגם קורה במציאות.

אנשים בדיאטות דלות פחמימה לא היו יכולים כמעט לעלות במשקל, אבל בפועל זה אפשרי, וגם קורה במציאות

חחח גם יש אנשים (קטוגנים ופלאוליטים) שמדווחים על ירידה במשקל על 4000 קלוריות במידה ומגבילים את הפחמימה.

בפועל לא ניסיתי, וכל הדיון הזה עלה כי אמרת שהירידה במשקל תבוא כי אתה אוכל פחות עקב כך שיש פחות מה לאכול, רק ניסיתי להציג את את הצד שטוען שתהיה ירידה גם במאזן חיובי.

גם יש אנשים (קטוגנים ופלאוליטים) שמדווחים על ירידה במשקל על 4000 קלוריות במידה ומגבילים את הפחמימה.
כן רק שיותר הגיוני שהם פשוט לא יודעים לספור 😛

למרות שיכולה להיות ירידה ב-4000 קלוריות, דיאטה קטוגנית גורמת לבזבוז מטבולי, לכן ה-RMR עולה, אם הבנאדם שוקל יחסית הרבה, פעיל ביומיום ובנוסף מתאמן, הוא יכול לעבור את ה-4000 ליום ועדיין לראות ירידה.

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 31/05/16

שכחתי לעדכן את האימון מאתמול:

פרס 5x40 5x45 5x52.5 3x57.5 2x65F

פאוורקלין 3x40 3x50 3x55 3x60 3x67.5

מתח 5x27.5 2x5x20

הייתי עייף מאוד, ובאתי עם מחסור שינה של יומיים רצופים, ידעתי שהאימון לא ילך טוב, בפרס בכלל התחלתי בחמישיות ואז נזכרתי שזה אימון שלשות, כשהגעתי ל-65 נכשלתי בחזרה השנייה, הפאוורקלין דווקא הלך טוב, והמתח הרגיש כבד מאוד, הורדתי משקל באמצע, בקיצור האימון די התחרבש.

היום אכלתי מצויין וישנתי טוב, נראה איך ילך באימון בנצ' ודדליפט הסופ"ש 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית