הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

ברור שמותר, השאלה מי יכין.
תרתיח מים, תוך כדי תחתוך פטריות ותטגן אותם בחמאה, תוסיף שמנת לבישול, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ועוד תבלינים לטעמך, שים את הספגטי במים הרותחים, חכה שיתבשל, שפוך את המים תוסיף את הרוטב על הספגטי, שים בצלחת, תפורר מעל פרמזן, ומוכן.

20 דקות מעכשיו ואתה כבר אוכל 🍿

אני יודע איך להכין לוטם.
השאלה למי יש כוח אחריי אימון עכשיו לקום להכין משהו.

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 03/05/16

מ.ג. הבוקר: 91.6
ממשיך לרדת במשקל, לא רעב בכלל, ולא מרגיש קושי, סה"כ ירדתי 2.4 ק"ג

אימון קל:

אליפטי 10 דקות - 3.1 ק"מ
מתיחות סטטית ארוכות.

פאוורקלין 3x40 3x45 3x50 3x57.5

לחיצה בשיפוע 5x35 5x42.5 5x47.5 5x52.5

סך הכל אימון קל, אין מה להוסיף יותר מידי.

קניתי אתמול שני מולטי-ויטמין שיספיקו לי לארבעה חודשים הקרובים, כדי שלא יהיו חוסרים מסויימים בתזונה, עכשיו אני מסודר להמשך הדרך 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/05/16

מ.ג. - 90.9
סה"כ ירידה של 3.1 ק"ג.

בנצ' 5x65 5x77.5 5x87.5 5x100 5x110

דדליפט 5x80 5x90 5x105 5x117 5x130

מתח 4x30 5x25 6x20

אני לא מרגיש חלש מהתזונה ביום יום, אבל באימון זה מורגש, הבנצ' והדדליפט היו קשים בסט האחרון, המתח היה קשה בכל הסטים, מה לעשות אני חייב להלחם כנגד הקטבוליזם! 😏

אתמול הייתי רעב בערב, היה קילו כנפיים במקרר ומישהו היה צריך להכין אותם, תיבלתי אותם בפפריקה, בצל, שום, שמן זית, פלפל שחור, ומלא צ'ילי חריף (תבלין לא רוטב)
וזה היה טעים רצח, אכלתי את כל הקילו לבד 🍽️🥹
אני מניח ששליש מהקילו זה נוזלים שהתאדו בתנור, ועוד שליש זה עצמות, אז זה לא באמת קילו נקי אבל חישבתי את זה ויצא בערך 1200 קלוריות, ואז אמרתי לעצמי, איך לעזאזל אני יורד במשקל? טוב אין לי מושג איך אבל מה אכפת לי 😁

קרא את שאר עדכון הלוג...

לפי מה שאתה אומר היה שם איזה 350 גרם של בשר, איך 1200 קלוריות?

לפי מה שאתה אומר היה שם איזה 350 גרם של בשר, איך 1200 קלוריות?
מה הבעיה עם 100 גרם בשר נקי זה 345 קלוריות, אז 350 גרם בשר זה 1207 קלוריות.

למרות שאת החישוב עשיתי שונה, 100 גרם כנפיים לא מבושלות זה 120 קלוריות, פשוט הכפלתי ב-10.

עדכון לוג: 07/05/16

Medium Day

פרס 5x35 5x42.5 5x47.5 5x55 4x60

פנדלי 5x40 5x47.5 5x55 5x60 5x67.5

פולאובר עם מוט 2x10x30

היה אימון טוב תכלס, הרגשתי חזק מהצ'יט מיל אתמול, למרות שהפרס היה בגריינד, לא יודע איך נחלשתי בו ככה תקופה האחרונה, שבוע הבא אני יחזור על אותו משקל, הפנדלי עדיין קל, והפולאובר עושה את עבודתו לגבי היד האחורית שהתקשתה בלחיצות, עכשיו אני כבר לא ממש מרגיש אותה ונראה שהיא התחזקה.

אתמול הייתה ארוחת צ'יט: המבורגר עם רצועות אווז מעל, עם צ'יפס בצד, וסופלה שוקולד עם קפה הפוך לקינוח.
וואלה קיבלתי היי מהסופלה, הרגשתי כאילו אני על אקסטה 🤪

קרא את שאר עדכון הלוג...

תיזהר חביבי, בחיטוב הקודם שלי הייתי על דל פחמימה מההתחלה ונהניתי מכל רגע (גבינות שמנות, ביצים, המון בשר וחמאה וכו וכו)
אבל הייתי עושה העמסות.. ולא הייתי קטוגני.. וזה עלה לי ביוקר אחרי חודש וחצי בערך.

העצה שלי היא שתעיף את הצ'יט מילס שכוללים פחמימות ותיהיה קטוגני לגמרי.
או שתהיה על 60-80 פחמימה ותעשה העמסות אחת לשבוע 😃

סתם טיפ כי אתה אח.
וגם כי נמאס לי לראות אותך מרוצה מהחיטוב כשאחרים סובלים 👹

העצה שלי היא שתעיף את הצ'יט מילס שכוללים פחמימות ותיהיה קטוגני לגמרי.
שמע זאת אופציה נוראית מבחינתי, מנטאלית אני לא ישרוד, זה ארוחה אחת בשבוע סך הכל, אני לא חושב שהיא תעשה הבדל כזה גדול בתהליך, אמנם היא כן עושה הבדל מאוד גדול במנטליות.
נמאס לי לראות אותך מרוצה מהחיטוב כשאחרים סובלים
שמע זה שאני מרוצה זה כי ביחס לשנה שעברה, הסבל שאני עובר עכשיו הוא כלום ושום דבר מאשר כשספרתי קלוריות, אבל זה לא אומר שקל לי, כן יש קושי, שמתבטא הרבה באימונים.

כרגע אני אמשיך באותה מתכונת, היא עובדת טוב מבחינתי, אם עוד חודש משהו יתפקשש אני יעשה את השינויים בהתאם, בין אם זה להוריד את הציט מילס, או בין אם זה אומר להתחיל לספור קלוריות.

אני לא חושב שהיא תעשה הבדל כזה גדול בתהליך
יש לי חבר שמתאמן איתי במכון שהוא קטוגני כבר מס' שנים.. היחידים שיכולים פעם בשבוע לאכול פחמימה כלשהי ועדיין להישאר קטוגנים הם אלה שנמצאים שנים בתהליך.. צר לי לבשר לך שזה כן יפריע לתהליך הקטגוניזם.
ואם לא תעשה העמסות, ולא תהיה קטוגני.. זה יותר גרוע מהחרא שאני סבלתי.
בקיצור, תחשוב על זה טוב.

הסבל שאני עובר עכשיו הוא כלום ושום דבר מאשר כשספרתי קלוריות
אבל..אבל... אני סופר קלוריות :(

כרגע אני אמשיך באותה מתכונת, היא עובדת טוב מבחינתי, אם עוד חודש משהו יתפקשש אני יעשה את השינויים בהתאם, בין אם זה להוריד את הציט מילס, או בין אם זה אומר להתחיל לספור קלוריות.
בהצלחה עם זה אחי, הלוואי וימשיך לעבוד טוב! 😋🍴

יש לי חבר שמתאמן איתי במכון שהוא קטוגני כבר מס' שנים.. היחידים שיכולים פעם בשבוע לאכול פחמימה כלשהי ועדיין להישאר קטוגנים הם אלה שנמצאים שנים בתהליך.. צר לי לבשר לך שזה כן יפריע לתהליך הקטגוניזם.
ואם לא תעשה העמסות, ולא תהיה קטוגני.. זה יותר גרוע מהחרא שאני סבלתי.
בקיצור, תחשוב על זה ט
שמע לא באמת אכפת לי אם אני קטוגני או לא, אכפת לי לאבד שומן לאורך זמן, דיאטות דלות בפחמימות פשוט יעילות לזה כי אין לך באמת מה לאכול חוץ מבשרים, ביצים ואגוזים/שקדים, ככה שגם בלי לספור כמה אני אוכל אני יורד במשקל, וזה מקדם את המטרה שלי בסופו של יום, הארוחת ציט מיל פעם בשבוע עוזרת לי משתי סיבות:
1. כדי לתת בוסט לאימונים במשך השבוע.
2. כדי להתאוורר קצת מהתהליך.

אם הציט מיל לא יקדם את המטרות שלו בעוד חודש, אני אוריד אותו, זה לא תהליך בלתי הפיך.
אבל..אבל... אני סופר קלוריות
אתה ממש חי ככה, אני לא יודע איך, אגב על כמה קלוריות אתה עומד ביום?

אתה ממש חי ככה, אני לא יודע איך, אגב על כמה קלוריות אתה עומד ביום?
1750, פלוס מינוס.
ביום של אימון 1850-1900.

שמע אני רגיל.. יש לי משקל דיגיטלי בבית ובמטבח בעבודה.
נראה לי שזה נטו הרגל.. אני גם לא שוקל הכל.. אני יודע הרבה דברים כמה קלוריות הם בע"פ ואני משתמש באפליקציה myfitnesspal

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית