הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

כי אין לך באמת מה לאכול חוץ מבשרים, ביצים ואגוזים/שקדים, ככה שגם בלי לספור כמה אני אוכל אני יורד במשקל

האמת שבתיאוריה, זאת לא הסיבה שעומדת מאחורי הירידה במשקל. גם פליאוליטים וגם קטוגנים מדווחים על ירידה במשקל גם במאזן חיובי מאוד גבוה. זה קורה מאחר ולגוף אין גבול של פחמימה (בצורת גלוקוז) שהוא יכול לספוג ובעצם יספוג את כל מה שלא כל, אבל יש מנגנונים ל"סילוק" עודפי שומן. שוב, זה בתיאוריה לא יודע עד כמה אפשר באמת לבנות על זה.
אם תרצה אני אחפש את זה בספר ביולוגיה שלי ואצלם לך.

אני יותר מאמין במה שמורן עושה, לדעתי יותר יעיל ובטוח.

האמת שבתיאוריה, זאת לא הסיבה שעומדת מאחורי הירידה במשקל. גם פליאוליטים וגם קטוגנים מדווחים על ירידה במשקל גם במאזן חיובי מאוד גבוה. זה קורה מאחר ולגוף אין גבול של פחמימה (בצורת גלוקוז) שהוא יכול לספוג ובעצם יספוג את כל מה שלא כל, אבל יש מנגנונים ל"סילוק" עודפי שומן. שוב, זה בתיאוריה לא יודע עד כמה אפשר באמת לבנות על זה.
אם תרצה אני אחפש את זה בספר ביולוגיה שלי ואצלם לך.
שמע יש הרבה תיאוריות אי שם, שרובם לא מבוססות, מה שבטוח לגבי דיאטת דלת פחמימות אלה שתי משתנים עיקריים:
1. הגבלה לכמות פחמימות גוררת מספר נמוך יותר משמעותית בקלוריות שנכנסות.
2. חוסר יעילות של המערכת לתפקד ללא פחמימות, בין עם זה תהליכי קיטוזיס, ובין אם תהליכי גליקונאוגינזיס, שכמובן מגדילים יותר את הגרעון הקלורי.

שתי הפקטורים האלו מאוד משמעותיים, הרבה יותר מכל תיאוריה נכונה או לא נכונה אי שם.

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 11/05/16

פאוורקלין 3x42.5 3x47.5 3x55 3x60

בנצ' מהירות עם עצירה 3x3x55

הליכון - 15 דקות
מתיחות ארוכות.

היה אימון טוב, היה מפוצץ מאוד בחדר כושר כי הוא נסגר ב-18 היום, אז כולם רצו להספיק להתאמן.
בכל אופן, עשיתי שינוי באימון הזה, במקום בנצ' בשיפוע החלפתי לבנצ' עם עצירה, עם 50% מהבנצ' באימון השלישי.

בכל אופן, יכול להיות שאת הדדליפט אני אעשה לשלשות במקום חמישיות, כדי להתאושש טוב יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם אתה עובד על שלישיה אתה לא בעצם מאבד מהשיא שלך?

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 13/05/16

שכחתי להשקל הבוקר, אז אשקל מחר 😃

האימון היום:

בנצ' 5x67.5 5x77.5 5x90 5x100 5x112.5F

דדליפט מהירות קל 5x5x60

מתח, מ.ג + 20 ק"ג 3x5

פלאנק - דקה.

יש יומיים בשנה שבהם עם ישראל מחויב לשתות, פורים ויום העצמאות, אז שתיתי ויסקי כמסורת עתיקת שנים (68 שנים) לאחר מכן אתמול, שיחקתי כדורגל עם המשפחה המורחבת, כל הפחמימות ששתיתי נשרפו עד תום, גמר לי את כל האנרגיה, קמתי היום גמור עם גב כואב, הלכתי לאימון, התחלתי עם הבנצ וה-67.5 הרגיש כמו טון, המשכתי להעלות במחשבה לותר על ה-112.5 אבל אחרי ה-100 הרגשתי יותר מוכן לסט הבא, החזרה החמישית כשלה, מדהים מה שמחסור בפחמימות יכול לעשות, להוריד 7.5 קילו מהמוט בקלות, ויתרתי על הדדליפט הכבד ועשיתי דדליפט מהירות קליל, המתח היה קשוח מאוד (וזה עוד 12.5 קילו פחות מאשר במסה)

אני מתחיל לחשב מסלול מחדש, לא הגיוני שהמשקלים שלי קורסים בכזאת רמה, יכול להיות שאני צריך להתרגל לזה כמו ש @White Walker הציע ולהשאר קטוגני מלא, אבל יכול להיות שאוותר על הרעיון בכללי ואני יתחיל לחשב ערכים וקלוריות, חשוב לי מכל לשמור על העצימות של האימונים, זה ערך עליון מבחינתי.

שתהיה שבת שלום!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני באמת חושב שהכי נוח זה לספור קלוריות.. לי זה עובד ואני גם מרביץ יום ציט/ העמסה אחת לשבוע

או שתשמור על הצ'יט מילס ובמקביל תספור קלוריות?😃
אני באמת חושב שהכי נוח זה לספור קלוריות.. לי זה עובד ואני גם מרביץ יום ציט/ העמסה אחת לשבוע

תכלס לספור קלוריות הכי טוב, ירידה קבועה במשקל, אפשר לשמור על אימונים עצימים, אפשר לשלוט על התפריט וקל מאוד לעשות שינויים.

החסרונות הם הקושי בלספור כל דבר, אי אפשר כמעט לאכול בחוץ, וחייב להיות מאוד מסודר עם האוכל.

בכל אופן אני יקנה משקל דיגיטלי השבוע, אני כנראה נוטה יותר להתחיל לשקול ולהיות מסודר כמו שנה שעברה, משום מה @Moshe עם המחקרים שלו גרם לי לנסות להיות קטוגני, אבל האימונים נפגעים קשה, זה לא שווה את זה.

אני ביעוץ עם משה ואנחנו עובדים על ספירת קלוריות וזה עובד אחלה..
נכון אתה צודק שזה מגביל מאוד ואי אפשר לאכול בחוץ וצריך לבשל הכל יום קודם אבל אני משכנע את עצמי שזאת רק חודשיים שלוש וזה עובר ואחרי זה חוזרים בגדול למסה, חוץ מזה שיש לך ציט אחד לשבוע או משהו בסגנון אז אתה שובר את הבאסה של לא לאכול בחוץ

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית