הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבט בסקוואט hb

stephcurry

משתמש פעיל
340
22
נק' מוניטין:
42
340
22
בסקוואט hb צריך להסתכל למטה כמו בlb?
אם לא, לאן צריך?
זה בסדר להסתכל על הקצה התחתון של המראה (הקצה התחתון של הקיר בחדר כושר שלי) ולא ישירות על הרצפה?
תודה
??

בסופו של דבר זה מגיע לאיך שזה נוח לך, אני עושה LB ומסתכל קדימה כי לי זה הכי נוח.
תתחיל בנטראלי ומשם תשנה לאן שזה יותר נוח לך

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר זה מגיע לאיך שזה נוח לך, אני עושה LB ומסתכל קדימה כי לי זה הכי נוח.
תתחיל בנטראלי ומשם תשנה לאן שזה יותר נוח לך
מרגיש לי יותר נוח להסתכל קדימה כי ככה אני יכול לראות אם העומק שלי מספיק.
אז לפי מה שאתה אומר זה בסדר?
תודה

מרגיש לי יותר נוח להסתכל קדימה כי ככה אני יכול לראות אם העומק שלי מספיק.
אז לפי מה שאתה אומר זה בסדר?
תודה
זה בסדר גמור, אבל בכל מקרה אני ממליץ לא לעשות סקוואטים מול מראה כדי ללמוד להרגיש את העומק לבד בלי מראה ויזואלי

אולי כרגע זה מרגיש רחוק, אבל תוך מספר אימונים אתה תתחיל להרגיש את התחושה של מתי אתה יורד מספיק עמוק ומתי לא.
אל תדאג, זה יגיע.
אולי בהתחלה שהמשקל קל, אבל ברגע שהמשקל מתחיל להיות כבד תמיד תיהיה נטייה לרדת כמה שפחות.
אני בכל אופן עושה שנתיים סקוואט ובלי איזשהו אינדקציה שמאשררת שאני יורד עמוק אני אף פעם לא מצליח להגיע לטווח הנכון.

אולי בהתחלה שהמשקל קל, אבל ברגע שהמשקל מתחיל להיות כבד תמיד תיהיה נטייה לרדת כמה שפחות.
אני בכל אופן עושה שנתיים סקוואט ובלי איזשהו אינדקציה שמאשררת שאני יורד עמוק אני אף פעם לא מצליח להגיע לטווח הנכון.
תעשה בלי מראה ותצלם כל סט ותבדוק, אם אתה לא יכול ואתה לא מתחרה אז תוותר על זה

זה כמעט שלא אפשרי.
מאוד אפשרי
אני גם לא ידעתי מתי שברתי והתחלתי לשפוף ללא מראה ואחרי חודש+- התחלתי להרגיש אם אני יורד מספיק ועכשיו אני יודע בבירור אם מספיק או לא, אבל כדי שלא יוטל ספק אני גם מצלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית