הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבועיים של חיטוב ללא תוצאות

AlmoGS

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
בניתי תפריט על פי המדריך פה באתר והתחלתי באירובי(שכללתי בחישוב בקלוריות) ולאחר שבועיים דיי קשים של חיטוב ושל עבודה מתמדת במכון ובאירובי עשיתי מדידה (כמובן שעשיתי גם לפני) במכשיר שמודד אחוזי שומן ושריר והכל על פי אלקטרודות גיל משקל וגובה(מכשיר שאחי קנה ושעלה דיי הרבה, ובנוסף פעלתי לפי ההוראות של המכשיר)וראיתי שאני על אותם אחוזי שומן ושריר, ירדתי במשקל אך אותם אחוזי שומן ושריר, זה דיי ביאס אותי ומאז אני דיי הפסקתי ממש לעקוב אחרי התפריט ולהתאמן(בגלל חופשות וכו.) אשמח אם מישהו יוכל לחשוב על סיבה לכך.
תודה מראש. : )

העניין הוא שהמכשיר לא מדוייק ויש סטיות תקן של 30% .
אם אתה רוצה לדעת כמה אחוזי שומן אתה יש לך פורום שמתמחה בזה פה.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שהמכשיר לא מדוייק ויש סטיות תקן של 30% .
אם אתה רוצה לדעת כמה אחוזי שומן אתה יש לך פורום שמתמחה בזה פה.
תודה אסתכל
בנוסף יש לי משום מש בבטן שומן שלא רוצה לרדת, מרגיש כאילו זה עודפי עור (ירדתי לפני שנה 22 קילו בתקופה קצרה של חצי שנה)
אתה יודע אולי זה תופעה מסוימת שיש לה פיתרון?

עודפי עור בדרך כלל נובע מדיאטת כאסח. שזה אומר ירידה מהירה במשקל ,אי אכילה מספקת של חלבון ואי הקפדה של אימון משקולות בזמן הירידה
אשמח אם תראה תמונה שיהיה אפשר לראות על מה מדובר

• פותח/ת השרשור
העלתי תמונה כאשר אני מכשיח את שרירי הבטן וכאשר הם רפויים וגם מהצד.

קבצים מצורפים

• IMG_20151220_034834.jpg
    IMG_20151220_034834.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 177
  • IMG_20151220_034830.jpg
    IMG_20151220_034830.jpg
    KB 54 · צפיות: 229
  • IMG_20151220_034838.jpg
    IMG_20151220_034838.jpg
    KB 51 · צפיות: 199
איפה השומן שלא יורד לך?
אני לא רואה מה הבעיה, אני חושב שאתה צריך להתחיל מסה ולהפסיק את החיטוב
אתה בדיוק בזמן הנכון בחורף

• פותח/ת השרשור
איפה השומן שלא יורד לך?
אני לא רואה מה הבעיה, אני חושב שאתה צריך להתחיל מסה ולהפסיק את החיטוב
אתה בדיוק בזמן הנכון בחורף
הכרס הקטנה הזאת בבטן התחתונה משגעת אותי... כמו כל אחד אני חותר לריבועים ואני לא רואה את זה קורה כשיש את הכרס הזאת שם. תקן אותי אם אני טועה כמובן.
בנוסף אני חושב שיש עודף של עור באיזור הבטן התחתונה.
חוץ מזה יש לי דיי מסה, זתומרת שאני דיי מנופח בידיים בכתפיים בגב ובעיקר בחזה(לא רואים בתמונה) לכן אני קצת מפחד להתנפח יותר מידי. אני צריך להתמצק( כמובן עוד פעם תקן אותי אם אני טועה.

ריבועים זה תוצאה של 3 סיבות.
1.אחוזי שומן נמוכים (פחות מ12%)
2. מסת שריר מספקת בבטן
3.גנטיקה.

אתה להערכתי על 16-17% שומן. מה שיקרה לך אם תוריד עד 12% מרוב שאין לך מסת שריר לא יראו לך בכלל את הריבועים ואתה תיהיה שחיף,
בגלל זה אתה צריך לעשות מסה של של 10 קילו בהם תצבור 5 גרם של שומן ו5 גרם של שריר בתזונה ואימונים אופטימלים,
מה שיעלה אותך בערך ל19% אחוז שומן ואולי קצת יותר שומן יתצטבר לך במקומות שמפריעים לך, אבל שתרד במשקל תוכל לראות את הריבועים.
מה הגובה והמשקל שלך?

• פותח/ת השרשור
אוקי אז ככה
אני 173 ס"מ
שוקל 74 (פעם אחרונה שבדקתי)
אחוזי שומן במכשיר הם 15.6 פעם אחרונה שבדקתי(בסוף החיטוב)
אכלתי למשך שבועיים תפריט של
1762 קלוריות שהם
62 גרם שומן
146 גרם פחמימה
155 גרם חלבון
עשיתי כ4 אימוני אירובי בשבוע בהם שרפתי בכל אחד בערך 380 קלוריות
ובנוסף 4 אימוני כוח בשבוע AB.
מוזר לי לשמוע שאתה אומר שחיף חחחח אני ממש מנופח בגוף, רק בבטן אני לא מפותח כל כך.

אחלה תפריט. ועשית חיטוב עם גירעון של 700 מתחת לRMR שזה סבבה לגמריי בשביל לשמר על מסת השריר ולרדת 600-700 גרם בשבוע.
ואם אתה אומר שעשית אימוני כוח + תפריט עם חלבון וגירעון סביר אני לא רואה מדוע יהיו לך "עודפי עור" כמו שאמרת אז אתה יכול להיות רגוע.
לא אמרתי שאתה שחיף. כרגע אתה במשקל הנכון עם טיפה מסת שריר.
אתה כרגע 16 אחוז שומן ובשביל לראות ריבועים כמו שצריך אתה צריך להגיע ל11-10 אחוזי שומן. ובמקרה שלך תצטרך להגיע בערך למשקל 64-65 בשביל להגיע לזה ואז אתה תיקרא שחיף. מה גם שבחיטוב אתה לא תצליח לחזק את הבטן מספיק מכיוון שבחיטוב אתה לא בונה שריר ,ולצערך אין לך מסה שם כרגע.
בגלל זה אני חושב שעדיף שתעשה מסה לפחות עד למשקל 82 (אני יודע שתרגיש שמן ותתיאש באיזשהו שלב אבל כזה החיים בשביל לקבל משהו טוב תצטרך לסבול) ומשם תירד עד למשקל 72 ואתה מסודר. רק אל תשכח לעבוד כבד ומעט חזרות על שרירי הבטן ותתחיל לראות תוצאות

• פותח/ת השרשור
אחלה תפריט. ועשית חיטוב עם גירעון של 700 מתחת לRMR שזה סבבה לגמריי בשביל לשמר על מסת השריר ולרדת 600-700 גרם בשבוע.
ואם אתה אומר שעשית אימוני כוח + תפריט עם חלבון וגירעון סביר אני לא רואה מדוע יהיו לך "עודפי עור" כמו שאמרת אז אתה יכול להיות רגוע.
לא אמרתי שאתה שחיף. כרגע אתה במשקל הנכון עם טיפה מסת שריר.
אתה כרגע 16 אחוז שומן ובשביל לראות ריבועים כמו שצריך אתה צריך להגיע ל11-10 אחוזי שומן. ובמקרה שלך תצטרך להגיע בערך למשקל 64-65 בשביל להגיע לזה ואז אתה תיקרא שחיף. מה גם שבחיטוב אתה לא תצליח לחזק את הבטן מספיק מכיוון שבחיטוב אתה לא בונה שריר ,ולצערך אין לך מסה שם כרגע.
בגלל זה אני חושב שעדיף שתעשה מסה לפחות עד למשקל 82 (אני יודע שתרגיש שמן ותתיאש באיזשהו שלב אבל כזה החיים בשביל לקבל משהו טוב תצטרך לסבול) ומשם תירד עד למשקל 72 ואתה מסודר. רק אל תשכח לעבוד כבד ומעט חזרות על שרירי הבטן ותתחיל לראות תוצאות
תודה על הכל אבל הבעיה שלי זה שאני מתגייס בינואר ולא נראה לי שאספיק משהו.... מקווה אולי בצבא אתחזק קצת.
אבל בכל מקרה תודה על הכל 😃
אבל אני אתקן אותך, מזמן לפני שנה עשיתי דיאטת קסאח וירדתי 22 קילו ואז התחלתי ללכת למכון והתנפחתי קצת עם תפריט של דיאטנית.
לאחר תקופה פגשתי באתר המדהים הזה ובנתי לי את התפריט הזה, ולכן אני חושש מעודפי עור מכיוון שאז לפני שנה עשיתי דיאטה מאוד קשה וטפשית כי הייתי טיפש חחחחח

אז אם אין ברירה תצטרך לעשות הרבה שכיבות שמיכה מתח וכפיפות בטן, ואולי תיפול על בסיס שיש בו חדר כושר מינימלי.
ואם אתה אומר שהתנפחת כנראה שהיית במצב הרבה יותר גרוע ממה שאתה היום אז כל הכבוד על ההתקדמות.
אפשר לדעת איזה משקלים אתה מרים כיום בחדר כושר בלחיצת חזה סקוואט פרס וכד'?

• פותח/ת השרשור
אז אם אין ברירה תצטרך לעשות הרבה שכיבות שמיכה מתח וכפיפות בטן, ואולי תיפול על בסיס שיש בו חדר כושר מינימלי.
ואם אתה אומר שהתנפחת כנראה שהיית במצב הרבה יותר גרוע ממה שאתה היום אז כל הכבוד על ההתקדמות.
אפשר לדעת איזה משקלים אתה מרים כיום בחדר כושר בלחיצת חזה סקוואט פרס וכד'?
לחיצת חזה 25 בכל צד על מוט אולימפי6 חזרות כפול 4 סטים, סקוואט אני התחלתי לא מזמן ולכן עובד על טכניקה, מילטרי פרס אני כרגע עם מוט אולימפי ו5-7.5 קילו כל צד.
דד ליפט וכל אלה, אני גם התחלתי ממש לא מזמן ועובד על טכניקה (מוט ריק).

תאמת שחזה אצלך הכי מפותח יחסית לשאר הגוף. 25 קילו כל צד ל6 חזרות זה מכובד לגמריי

• פותח/ת השרשור
תאמת שחזה אצלך הכי מפותח יחסית לשאר הגוף. 25 קילו כל צד ל6 חזרות זה מכובד לגמריי
כן, אני בצעירותי כל היום הייתי עושה שכיבות שמיכה ואימונים שכל האימון זה שכיבות שמיכה חחחחחח, משם הגעתי מזמן למכון כשהייתי בן14 וגם שם פיתחתי את החזה.
קצת מבואס על העניין הזה של החיטוב/מסה.
לא יודע מה לעשות בצבא, יש לך טיפים?

אל תצפה לראות תוצאות משמעותיות בשבועיים של חיטוב, לאחר כ 4 שבועות מתחילים לראות שינויים משמעותיים יותר

Back
למעלה תחתית