הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

Mephisto111

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
אני על חיטוב כבר שלוש שבועות..
בשבוע הראשון לא הייתי רציני אכלתי בלי לשקול ועם קצת גאנק ואז בשבועיים האחרים התחלתי לאכול נכון בלי גאנק מלח ולא הרבה חלב.
הבעיה היא שאחרי שלוש שבועות ראיתי שירד האחוז שומן אבל המשקל לא ירד כימעט אולי רק ב500 גרם.
אחרי זה דפקתי ציט של פיצה משפחתית וגלידה ויצא שאכלתי בערך 3 אלף קלויות טו יותר .
בקיצור אחרי הציט חזרתי חזרה לחיטוב ואכלתי 600 מינוס ללbmr שלי (היומיים האלה נפלו על מנוחה) למרות שעשיתי הליכות מהירות במשך עשרים דקות וקצת בטן שהוריד בערך 200 קלוריות כל יום.
בקיצור קניתי משקל דיגטאלי ורציתי להתחיל איתו מהיום והיום שקלתי את עצמי בלי בגדים ועשיתי אפילו את הצרכים וזה הראה לי 81.9 כשהייתי 81.6 לפני 5 ימים כשרק קניתי אותו אז עכשיו אני ידי מודאג שאני עשה פה משהו לא נכון.
אני מתאמן על AB ארבע פעמים בשבוע במשך שעה ויותר כל אימון בהתחלה והליכות מהירות בימי מנוחה במשך 20 דקות ובטן.
ואני אוכל כל הזמן ב500-600 קלוריות פחות אני אפילו מחשב לפי גרמים את החזה עוף אורז וכו ושותה קפה כל בוקר בלי סוכר ולא שם מלח כימעט.
אז השאלה היא איך זה הגיע ל81.9 כשהייתי 81.6 כשאני אוכל הכי בריא שאפשר ושומר על מאזן שלילי גם לגבי ימי האימונים שאני מעלה קלוריות כשאני מוציא 400 קלוריות האימון למשל אז אני מוסיף 400.
עכשיו אולי חשבתי זה בגלל הציט וגם אחרי הציט לא התאמנתי כימעט . עשיתי רק הליגות מהירות על הליכון על 6.5 ו3 סטים של בטן ואכלתי בריא לפי התפריט.

אולי החישוב שלך לגבי הגירעון קלורי הוא מוטעה, את האורז ושאר הפחמימות אתה מחשב לפני הכנה או אחרי הכנה?תכתוב פה תתפריט שלך פלוס ערכים סופיים,ואני לא מבין את זה,ראית שלא הלך לך במשך 3 שבועות בקושי התמדת בחיטוב ובקושי ירד משהו אז ההגיון הבריא אמר נזלול עוד פיצה שלמה וגלידה??

• פותח/ת השרשור
אולי החישוב שלך לגבי הגירעון קלורי הוא מוטעה, את האורז ושאר הפחמימות אתה מחשב לפני הכנה או אחרי הכנה?תכתוב פה תתפריט שלך פלוס ערכים סופיים,ואני לא מבין את זה,ראית שלא הלך לך במשך 3 שבועות בקושי התמדת בחיטוב ובקושי ירד משהו אז ההגיון הבריא אמר נזלול עוד פיצה שלמה וגלידה??

לא יודע חישבתי הכל כמו שצריך בקיצור הbmr כפול 1.2 הוא 2328 ואני אוכל ביום בלי אימון 1800 קלוריות וביום אימון 2100-2200 כשאני מוסיף 500-400 קלוריות שהאימון מוציא לפי מחשבון .
התפריט שלי כרגע הוא -

בוקר -
גבינה צהובה עמק 28% 2 פרוסות 50 גרם
קפה 1 כפית ו20 מל חלב

ארוחת צהריים -
חזה עוף 200 גרם
אורז 30 גרם אחרי בישול
עגבניה

אחר הצהריים -
אגוזי המלך 40 גרם
פסטרמה כפרית - 60 גרם

תפוח לפני אימון

ארוחת ערב -
חזה עוף 200 גרם
3 ביצה קשה/חביתה large
שייק חלבון עם מים 200 מל 35 גרם כף אבקת חלבון.
1940 קלוריות
38 פחמימות
205 חלבונים
102 שומנים

זה תפריט ביום אימון
ביום בלי אימון אני מוריד אגוזי המלך ל20-25 וקצת מה פסטרמה

בכללי אני בגרעון של 500-600 יש לע גם משקל גרמים אני בודק הכל כמו שצריך

רצוי לציין שבתחילת השבועיים אכלתי 100 פחמימות ובתחילת החיטוב שתיתי קצת מיצים וקצת גאנק אבל שבועיים אני נקי חוץ הציט שהיה לפני יומיים

נתונים -
משקל 81
גובה 178
אחש 18%
בן 18
עזרה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית