הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זועק לעזרה חברים..

dor993

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן. אני בן 22 , מתאמן שש שנים. לאחרונה אחרי קליק שהוצאתי מאיזור הגב התחתון לפני שלושה חודשים סבלתי מכאבי גב עם הקרנות לרגליים. בסי טי גילו בלט דיסק עם בקע צרכזי קטן (מישהו יודע מה זה השילוב הזה בין בלט לבקע? לא מובן וכל האורתופדים דיברו על איזור אפור שלא בדיוק הבנתי מה הסיפור). המשכתי אחרי הפציעה את האימונים או לפחות ניסיתי,באימונים עצמם לא כאב אבל 24 שעות אחרי האימון כבר הרגשתי את זה חזק. כרגע שבוע וחצי לא מתאמן , צרגיש עדיין קצת מיחושים וכאבים פנ ושם אבל לא משהו שאי אפשר להתמודד איתו. האם ניתן לחזור לפעילות עם משקולות אחרי דבר כזה? האימונים הם החיים שלי ואני פשוט לא מסוגל לדמיין את עצמי בלעדיהם... וכל האורתופדים שדיברתי איתם על זה ככ הפחידו אותי שאני בסטרס עצום.

לך לרופא!! שאל אותו!
יש לך בעיה לא פשוטה בגב ושבוע וחצי מנוחה לא יפתרו את זה, גם עם ניתן להמשיך באימונים בשלב כל שהוא, עכשיו לא כדאי.
חפש אורתופד שמבין גם מתאמנים וגש לבקש דעה ממנו.
יש לך "בעיה" - אתה מאוד צעיר והגוף שלך רגיל לכאבים. לפיכך אתה יכול להתגבר או להתעלם מבעיה די בקלות אבל ללכת נגד הגוף לא יועיל פה

אני שואל כאן כדי לקבל תשובה מאנשים שעברו משהו דומה לזה
אני יודע על הרבה אנשים שחזרו להתאמן באופן מלא לאחר פריצת דיסק (ובלי שום התערבות כירורגית או משהו דומה). מה שכן - לפעמים זה לוקח המון זמן, ואני מתכוון לחודשים, לא לשבועות.

נערך לאחרונה:
אהלן. אני בן 22 , מתאמן שש שנים. לאחרונה אחרי קליק שהוצאתי מאיזור הגב התחתון לפני שלושה חודשים סבלתי מכאבי גב עם הקרנות לרגליים. בסי טי גילו בלט דיסק עם בקע צרכזי קטן (מישהו יודע מה זה השילוב הזה בין בלט לבקע? לא מובן וכל האורתופדים דיברו על איזור אפור שלא בדיוק הבנתי מה הסיפור). המשכתי אחרי הפציעה את האימונים או לפחות ניסיתי,באימונים עצמם לא כאב אבל 24 שעות אחרי האימון כבר הרגשתי את זה חזק. כרגע שבוע וחצי לא מתאמן , צרגיש עדיין קצת מיחושים וכאבים פנ ושם אבל לא משהו שאי אפשר להתמודד איתו. האם ניתן לחזור לפעילות עם משקולות אחרי דבר כזה? האימונים הם החיים שלי ואני פשוט לא מסוגל לדמיין את עצמי בלעדיהם... וכל האורתופדים שדיברתי איתם על זה ככ הפחידו אותי שאני בסטרס עצום.

תרגע , הכל בסדר.
אין שום בעיה לחזור להתאמן לאחר בלט/בקע דיסק.
יתכן בכלל שלכאבים שלך אין קשר למה שרואים בצילום.
תנוח מעט ותחזור בהדרגה לאימונים.
באם הכאבים לא עוברים - בקש הפנייה לפיזיותרפיה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכם... ועוד שאלה שגורמת לי להרגיש שאני במצב של הזייה רפואית כלשהי... מאז שקרתה הפציעה גם בשלב האקוטי (!!!) לא הייתה לי בעיה לרדת למצב של סקוואט,גם עם משקל כמו מלפני הפציענ על גבי. כמו כן כיפוף קדימה גם לא היה בעייתי צבחינתי,רק יישור ומץיחה של הגב לאחור. איך זה יכול להיות?
הכאבים פשוט שם... ובפעילות בדרכ נעלמים... מרגיש אותם לפעמים באקראיות ובלי סיבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית