עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי בFXP או משהו שלא ממליצים על קורנפלקס, עד עכשיו אני באמת אוכל קורנפלקס. זה לא שייק מבחירהקורנפלקס עם חלב?
חייב שייק דווקא?
אתה יכול לאכול קורנפלקס...ראיתי בFXP או משהו שלא ממליצים על קורנפלקס, עד עכשיו אני באמת אוכל קורנפלקס. זה לא שייק מבחירה
אני כבר מכין פנקייק משיבולת שועל, ביצים וחלב, אפילו העלתי את המתכון, יוצא פיגוז.אתה יכול לאכול קורנפלקס...
אם אתה רוצה שיבולת שועל, אני כל בוקר שם בקערה כוס שיבולת שועל, שם מים עד המים בשכבה דקה מעל השש ושם במיקרו ל2 דקות, אחכ שם 2 כפיות דבש, מערבב וזה יוצא טעים
יש מצב שאני לא אוהב שוקולד, כן יש כאלה ... יש משהו אחר שאפשר לקבל ממנו טעם ?דייסת שיבולת שועל:
100 גרם שיבלות שעול
כוס וחצי חלב
כף שוקולד וקינמון
דבש, מייפל, ממרח תמרים, ריבת חלב, ממרח חלב, ממרח חלבה כל אלה ניסיתי והיה די סבבה ממרח חלב (שוקולד לבן ושוקולד היה הכי טעים)יש מצב שאני לא אוהב שוקולד, כן יש כאלה ... יש משהו אחר שאפשר לקבל ממנו טעם ?
אני אנסה לאתלתר מה לשים ואגיד לך מה שמתי, תודה.דבש, מייפל, ממרח תמרים, ריבת חלב, ממרח חלב, ממרח חלבה כל אלה ניסיתי והיה די סבבה ממרח חלב (שוקולד לבן ושוקולד היה הכי טעים)
אתה יכול לנסות חמאת בוטנים 😃
אני כל בוקר עם שייק נחמדקורפלקס זה קלוריות בדיוק כמו שיבולת שועל. נכון שיש עדיפות לשיבולת מבחינת ערכים אבל עוד גרם סוכר לא יהרוס אותך.
כשיש לי זמן אני באמת מתחיל להרכיב תערובת של שיבולת שועל עם סקופ דבש בננה וכו.. כשאני לי זמן אני שופך קורנפלקס וצולל.
אל תתייחס לקלוריות, קורנפלקס ושיבולת שועל אלה 2 דברים שונים לחלוטין מבחינת איכות אוכלקורפלקס זה קלוריות בדיוק כמו שיבולת שועל. נכון שיש עדיפות לשיבולת מבחינת ערכים אבל עוד גרם סוכר לא יהרוס אותך.
כשיש לי זמן אני באמת מתחיל להרכיב תערובת של שיבולת שועל עם סקופ דבש בננה וכו.. כשאני לי זמן אני שופך קורנפלקס וצולל.
מה שונה באיכות?אל תתייחס לקלוריות, קורנפלקס ושיבולת שועל אלה 2 דברים שונים לחלוטין מבחינת איכות אוכל
ומה ההבדל בין שיבולת שועל וסוכר?מציע לך לא לאכול קורנפלקס כי זה לרוב בעיקר סוכר, גם אלה שנחשבים בריאים יותר (חוץ מאלה שהם פשוט גוש סיבים)
שיבולת שועל לא מכילה כמעט סוכר, היא נחשבת פחמימה מורכבת ועוד אחת עם יחסית הרבה סיבים (כל עוד זו לא שיבולת שועל להכנה מהירה), שזה ההפך המוחלט מסוכר וקורנפלקסמה שונה באיכות?
ומה ההבדל בין שיבולת שועל וסוכר?
מה זה סוכר? תפרטשיבולת שועל לא מכילה כמעט סוכר
בסוכר אני מתכוון סוכר מטבח רגיל/פחמימה פשוטה מאוד אחרתמה זה סוכר? תפרט
וממה מורכבת שיבולת שועל? תפרט שוב.
תפסיק להתחכם אתה יודע שהוא מתכוון לסוכר לבן ולא לסוכר=פחמימה.מה זה סוכר? תפרט
וממה מורכבת שיבולת שועל? תפרט שוב.
נכון, אני יודע שהוא מתכוון לסוכר לבן.תפסיק להתחכם אתה יודע שהוא מתכוון לסוכר לבן ולא לסוכר=פחמימה.
בסוכר אני מתכוון סוכר מטבח רגיל/פחמימה פשוטה מאוד אחרת
בשיבולת שועל יש כמעט אך ורק פחמימות מורכבות
סוכר לבן מורכב גם מגלוקוז, שהוא בסדר, אבל גם מפרוקטוז, שלא כזה טוב לנואני שוב שואל, הפעם שניכם. מה זה סוכר לבן? ולמה אתם כל כך נגדו אבל כל כך בעד שיבולת שועל?
ממה מורכב סוכר לבן הנורא והאיום וממה מורכבת אלילת הפחמימות שיבולת שועל?