הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לסקוואט

רק לידיעה, ניתן לעשות סקוואט עם עקמת בגב.. לפחות אני מכיר אנשים שעושים והכל בסדר איתם.
אבל אם מבחינה רפואית אמרו לך שלא לעשות, ממליץ לך לבדוק עם רופא ספורט מה כן מותר לך לעשות.
אני לא יודע אילו תרגילים מותר לעשות כשיש עקמת חמורה..

• פותח/ת השרשור
רק לידיעה, ניתן לעשות סקוואט עם עקמת בגב.. לפחות אני מכיר אנשים שעושים והכל בסדר איתם.
אבל אם מבחינה רפואית אמרו לך שלא לעשות, ממליץ לך לבדוק עם רופא ספורט מה כן מותר לך לעשות.
אני לא יודע אילו תרגילים מותר לעשות כשיש עקמת חמורה..
מותר לי לעשות לאנגים ומותר לג פרס גם ואני יכול לעשות סקוואט עם משקל גוף וגם פשיטת ברכיים השאלה איזה תרגילים אפשר לעשות וכמה סטים
אם אני יעשה לג פרס במקום סקוואט (3 סטים) זה יספיק או להוסיף עוד תרגיל?

מותר לי לעשות לאנגים ומותר לג פרס גם ואני יכול לעשות סקוואט עם משקל גוף וגם פשיטת ברכיים השאלה איזה תרגילים אפשר לעשות וכמה סטים
אם אני יעשה לג פרס במקום סקוואט (3 סטים) זה יספיק או להוסיף עוד תרגיל?
סקוואט ולג פרס הם 2 חיות שונות.
תאורטית בכדי לעבוד רק על הארבע ראשי ועל השרשרת האחורית אתה יכול לעשות דדליפט רומני + לאנג'ים
גם דדליפט רגיל עובד מעולה על השרשרת האחורית.

• פותח/ת השרשור
סקוואט ולג פרס הם 2 חיות שונות.
תאורטית בכדי לעבוד רק על הארבע ראשי ועל השרשרת האחורית אתה יכול לעשות דדליפט רומני + לאנג'ים
גם דדליפט רגיל עובד מעולה על השרשרת האחורית.
דבר ראשון תודה שאתה עוזר
והאמת שגם דדליפט אני לא יכול לעשות כרגע לפחות עד שאני אראה רופא ואולי יקבל חוות דעת אחרת
אז אפשר לעשות 3 סטים של לג פרס ועוד 2 סטים של לאנגים או פשיטת ברכיים?

3 סטים של לג פרס ועוד 2 סטים של לאנגים או פשיטת ברכיים?
לג פרס ולאנג'ים עובדים על הקוואדס כשריר עיקרי, אתה יכול לשלב לאנג'ים ופשיטת ברכיים בשביל לתת דגש גם על ההמסטרינגס.
דדליפט אתה לא עושה?

• פותח/ת השרשור
לג פרס ולאנג'ים עובדים על הקוואדס כשריר עיקרי, אתה יכול לשלב לאנג'ים ופשיטת ברכיים בשביל לתת דגש גם על ההמסטרינגס.
דדליפט אתה לא עושה?
כרגע אני לא עושה דדליפט (לפחות עד שאני יראה את הרופא יש לי תור בעוד חודש)
השאלה אבל כמה סטים לעשות מכל דבר כדי שזה יהיה מספיק ולא יעמיס עליי כי אני עושה חיטוב
כמה סטים אתה ממליץ בכל תרגיל?

• פותח/ת השרשור
חיטוב = עצימות

3x5 זה בסדר.
אני מצטער שאני חופר אבל 3x5 של לאנגים? לג פרס?
אה ויש לי שאלה אחרונה בתכנית שנתתי הסקווט הוא תרגיל מורכב אז אם אני מחליף אותו זה הורס את התכנית? או שזה בסדר
ובאמת תודה על העזרה אני מעריך את זה

אני מצטער שאני חופר אבל 3x5 של לאנגים? לג פרס?
אה ויש לי שאלה אחרונה בתכנית שנתתי הסקווט הוא תרגיל מורכב אז אם אני מחליף אותו זה הורס את התכנית? או שזה בסדר
ובאמת תודה על העזרה אני מעריך את זה
אם אתה לא יכול לעשות סקוואט, אז אין יותר מידיי ברירות.
3x5 בכל התרגילים המורכבים. העיקר שתעבוד בעצימות גבוהה כשאתה בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
לג פרס עם הכפות רגליים מופנות הצידה כך שייכנסו גם המקרביים
להחליף את הסקוואט בלג פרס הכוונה? לכמה סטים
אם אתה לא יכול לעשות סקוואט, אז אין יותר מידיי ברירות.
3x5 בכל התרגילים המורכבים. העיקר שתעבוד בעצימות גבוהה כשאתה בחיטוב.
אז לעשות 3x5 גם לאנגים וגם לג פרס וגם פשיטת ברכיים? זה יותר מידי סטים לא (אם לא הבנתי אותך טוב אז תסביר בבקשה למה התכוונת)

אז לעשות 3x5 גם לאנגים וגם לג פרס וגם פשיטת ברכיים? זה יותר מידי סטים לא (אם לא הבנתי אותך טוב אז תסביר בבקשה למה התכוונת)
או לג פרס או לאנג'ים, אין טעם בשתי התרגילים. הרי שתיהם עובדים על הארבע ראשי כשריר עיקרי.

• פותח/ת השרשור
או לג פרס או לאנג'ים, אין טעם בשתי התרגילים. הרי שתיהם עובדים על הארבע ראשי כשריר עיקרי.
אז שלוש סטים בלג פרס וחמש חזרות (אני מעדיף לג פרס מאשר לאנגים) ו3 סטים 5 חזרות של פשיטת ברכיים?
שוב מצטער שאני חופר אבל אני רוצה את התוכנית הכי טובה שאני יוכל לעשות
לעשות 3 סטים של לג פרס ו 2 סטים של פשיטת ברכיים? וכמה חזרות? (אני לא יודע אם ראית את ההודעה למעלה ואם כן למה אתה לא עונה? בכל מקרה תודה על העזרה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית