הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טווח מחירים לאימון אישי

מצב
השרשור נעול

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני שוקל ללכת למאמן אישי לעשות 1-3 אימונים למטרת שיפור הטכניקה בתרגילי הבסיס בעיקר בסקוואט.
מה בערך טווח המחירים לאימון אישי?
אני לא רוצה שסתם יעשקו אותי כי אני לא יודע כמה עולה אימון כזה בדרך כלל.
שאלתי מאמן אחד לגבי כמה עולה אצלו אימון והוא אמר לי 150-175 שח לאימון שזה לפי דעתי יקר בטירוף.

• פותח/ת השרשור
ולכן יותר קל לבקש המלצה למאמן טוב באיזור שלך במקום להתעסק בכמה זה עולה, אם זה 160 או 200 כשמדובר באימון עד שלושה גג זה זניח
קיבלתי המלצה ואני כנראה אלך אליו,תודה על העזרה.

אתם צודקים אולי קצת הגזמתי,מה שמעצבן אותי זה שלא מובטח לי שום תוצאות. הייתי מוכן לשלם הרבה כסף בשביל להפסיק להתעסק עם הטכניקה בסקוואט,אבל כלום לא מובטח לי ויכול להיות שהכסף פשוט ילך לפח.
ולגבי זה שאני הולך חד פעמי ולא פעמיים בשבוע,אם המחיר לא היה כזה גבוה בהחלט הייתי שוקל בעתיד לקחת מאמן שילווה אותי לתקופה ארוכה.
ושאתה משלם מאות אלפי שקלים בשביל ניתוח, מישהו מבטיח לך שהניתוח יצליח?

היחיד שיכול ללמד אותך לעשות סקוואט: @Beast and cheat
מסכים בהחלט! בזכות הבנאדם הזה הסקוואט שלי עלה ב20 קילו בחודשיים וחצי! ואפילו לא לקחתי ממנו אימון, הוא רק בדק לי פעמיים את הטכניקה ואמר מה לתקן.

מסכים בהחלט! בזכות הבנאדם הזה הסקוואט שלי עלה ב20 קילו בחודשיים וחצי! ואפילו לא לקחתי ממנו אימון, הוא רק בדק לי פעמיים את הטכניקה ואמר מה לתקן.
רוב הזמן אתה לא תשמע ניתוח מדוקדק מידי ממאמנים. ובשביל לשמוע ברכיים החוצה ושב אחורה אתה יכול פשוט לקרוא כל פוסט שני על סקוואט בפורום

• פותח/ת השרשור
היחיד שיכול ללמד אותך לעשות סקוואט: @Beast and cheat
אני אשקול את זה,אבל משומה הוא אף פעם לא מגיב לי על הסרטונים גם כשאני מתייג אותו ככה שלא יוצא לי לראות אם העצות שלו באמת עוזרות

אני אשקול את זה,אבל משומה הוא אף פעם לא מגיב לי על הסרטונים גם כשאני מתייג אותו ככה שלא יוצא לי לראות אם העצות שלו באמת עוזרות
כי אין לו כוח אליך. ואני מבין אותו. כשבנאדם מעלה 800 סרטונים ולא לומד כולם יתעייפו בסוף. גם אני הפסקתי להגיב לסרטונים שלך.

• פותח/ת השרשור
כי אין לו כוח אליך. ואני מבין אותו. כשבנאדם מעלה 800 סרטונים ולא לומד כולם יתעייפו בסוף. גם אני הפסקתי להגיב לסרטונים שלך.
חחח כן,רשמתי באחד האשכולות הקודמים שהיחיד שלא התייאש ממני זה סטיץ'

שכחתי לכתוב שהוא זבל

תשלם 25 שקל על אימון מיוצא טרי על וינגיט,ואז 10K על הטיפול אחרי שתשבור משהו
או 200 ש"ח למישהו שאשכרה תלמד ממנו משהו.

רק לסבר את האוזן, אימון עם אנדי בולטון עולה 200 לירות שטרלינג. שווה כל לירה.
למרות שהייתי צריך גם לנסוע שעה וחצי לכל כיוון.

מעבר לקלישאות (הנכונות כמובן) על משהו ששווה בדיוק את כמה שמשלמים עבורו
אתה תבין מתישהו שבהשוואה לרוב המוחלט של מה שנקרא "ייעוץ מקצועי" - התעריף שכתבת פה הוא מהנמוכים שיש.

רק לסבר את האוזן, אימון עם אנדי בולטון עולה 200 לירות שטרלינג. שווה כל לירה.
למרות שהייתי צריך גם לנסוע שעה וחצי לכל כיוון.
צריך לזכור בהקשר הזה שספורטאי טוב לא בהכרח שווה למאמן טוב

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית