הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טווח מחירים לאימון אישי

מצב
השרשור נעול

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני שוקל ללכת למאמן אישי לעשות 1-3 אימונים למטרת שיפור הטכניקה בתרגילי הבסיס בעיקר בסקוואט.
מה בערך טווח המחירים לאימון אישי?
אני לא רוצה שסתם יעשקו אותי כי אני לא יודע כמה עולה אימון כזה בדרך כלל.
שאלתי מאמן אחד לגבי כמה עולה אצלו אימון והוא אמר לי 150-175 שח לאימון שזה לפי דעתי יקר בטירוף.

צריך לזכור בהקשר הזה שספורטאי טוב לא בהכרח שווה למאמן טוב
ניסיתי פעם לכתוב מאמר על איך לבחור מאמן. הגעתי למסקנה שללקוח התמים אין ממש דרך לזהות מאמן איכותי, אולי לאחד שעבר כמה מאמנים יש אבל זה פחות נפוץ.

אם כבר הופכים את זה לנושא כללי, אני לא רואה יותר מידי סיבה לוותר על למידה עצמאית,
כאשר מדובר בפעילויות שמתבצעות בתוך חדר הכושר.
בענפי ספורט ספציפיים אני לא מבין לא דבר ולא חצי דבר,
אבל גלוי וידוע שרוב האנשים לוקחים מאמן בחדרי כושר מסיבות של עצלות כזאת או אחרת.

• פותח/ת השרשור
צריך לזכור בהקשר הזה שספורטאי טוב לא בהכרח שווה למאמן טוב
המשפט הזה בערך מסכם את כל מה שאני חושב בנושא,
אם כבר הופכים את זה לנושא כללי, אני לא רואה יותר מידי סיבה לוותר על למידה עצמאית,
אני ממש לא חושב שאני מתעצל בכך שאני רוצה ללכת למאמן,ללכת למאמן זה יקר זה גם רחוק ואין לי רישיון ובנוסף ההורים שלי נגד.אם לא הייתי חושב שזה יתן לי משהו שאני לא אוכל להשיג לבד אז לא הייתי הולך.
אני אחרי יותר משנה של לנסות ללמוד את הטכניקה בסווקאט בעזרת סרטוני טכניקה פה בפורום ונכון לעכשיו אין יותר מידי שיפור.

אני אחרי יותר משנה של לנסות ללמוד את הטכניקה בסווקאט בעזרת סרטוני טכניקה פה בפורום ונכון לעכשיו אין יותר מידי שיפור.
שכחתי לסייג לגבי מספר אימוני טכניקה חח 😃

הייתי חוסך לעצמי פציעה או שתיים אם היה ידע איכותי ומאמנים איכותיים וזמינים כשאני נכנסתי לתחום.

רק מתאמנים שאיתי חמש שנים או יותר משלמים באיזור ה175, הרוב משלמים יותר יקר וקונים כרטיסיה של עשרה אימונים אז כולם פרייארים בעצם?
אפשר לשאול למה מתאמנים בוחרים ללכת לאימונים אישיים באופן קבוע? ולמה יש כאלה שעושים את זה גם 5 שנים? מילא אתה הולך למאמן כמה פעמים, גם בלי קשר ללימוד טכניקה, לומד ממנו איך להתאמן ואז ממשיך לבד. מה המתאמנים הקבועים שלך משיגים מזה שהם עושים איתך אימונים אישיים? הם לא יודעים כבר איך להתאמן כמו שצריך אחרי כמה מפגשים?

בכל מה שקשור ללמידת טכניקה, זה קשה ללמוד לבד כי חסר משוב על הביצוע. סרטוני טכניקה מראים רק תמונה חלקית ובנוסף הרבה פעמים קשה ללמוד מסרט או מחומר כתוב ועד שלא מניחים לי על הגב את המוט במקום הנכון, לא תדע אם זה המיקום הנכון.
למאמן שרואה אותך מבצע את התרגילים יש הרבה ערך מוסף. החל מלתת הערות על טכניקה, לראות עד כמה התאמצת וכמובן לתת מוטיבציה.
@Tank
אם אני מזניח שיקולי תקציב, הייתי שמח למאמן צמוד.

אפשר לשאול למה מתאמנים בוחרים ללכת לאימונים אישיים באופן קבוע? ולמה יש כאלה שעושים את זה גם 5 שנים? מילא אתה הולך למאמן כמה פעמים, גם בלי קשר ללימוד טכניקה, לומד ממנו איך להתאמן ואז ממשיך לבד. מה המתאמנים הקבועים שלך משיגים מזה שהם עושים איתך אימונים אישיים? הם לא יודעים כבר איך להתאמן כמו שצריך אחרי כמה מפגשים?
ראית פעם ליפטר טופ בלי מאמן? לרובם יש.

אם אני מזניח שיקולי תקציב, הייתי שמח למאמן צמוד.
לזה אני מתכוון. אני שואל את מייק את השאלה הזאת כי אני בטוח שלא כל המתאמנים האישיים שלו הם אנשים עשירים. אני רוצה לדעת מה הם רואים בזה שאני לא רואה, כי אני, גם אם היה לי תקציב, לא הייתי רואה צורך במאמן צמוד מעבר לכמה אימונים (אולי אפילו 10) שבהם אני אלמד ממנו איך להתאמן כדי להמשיך לבד.
ראית פעם ליפטר טופ בלי מאמן? לרובם יש.
אם המתאמנים של מייק הם אנשים שהספורט בשבילם הוא מקצוע אז זה סיפור אחר, אבל יצאתי מנקודת הנחה שרוב המתאמנים הפרטיים שלו הם אנשים שמתעסקים בזה כתחביב

ניסיתי פעם לכתוב מאמר על איך לבחור מאמן. הגעתי למסקנה שללקוח התמים אין ממש דרך לזהות מאמן איכותי, אולי לאחד שעבר כמה מאמנים יש אבל זה פחות נפוץ.
קודם כל צודק.
כמה כללי אצבע שיכולים לעזור,
1. לדבר איתו
2. לשאול על נסיון עם מתאמנים קודמים ובעיקר לגבי אוכלוסיה שקרובה אליך.
3. נסיון אימונים של המאמן ואפילו משקלי עבודה. מאמן לא צריך להיות אלוף הארץ, אבל מאמן עם סקווט 100 לא עבר תהליך שמאפשר לו לאמן.

להרבה אנשים קל יותר למלא פקודות מאשר ליזום בעצמם.
אם מצוי השקל בכיסך, שלם אותו למישהו שירים לך את התחת מהכורסא אחרי יום העבודה.

אלה שנשארים לטווח ארוך הם או כאלה שרוצים מעקב והמשך שיפור טכניקה / למידה של עוד טכניקה, כאלה שאין להם ביטחון להתאמן לבד או כאלה שאין להם משמעת להתאמן לבד.
אני מעודד את כל המתאמנים שלי להתאמן גם כשאני לא לידם על מנת לא ליצר תלות (למרות שזו לא ההחלטה הכי עסקית שיש) ועדיין זה כייף ומהנה ונוח להרבה אנשים.
מזכיר לך שהעולם לא נגמר בסקווט בנצ' ודדליפט, יש לי עוד 800 דברים אחרים ללמד.

אלה שנשארים לטווח ארוך הם או כאלה שרוצים מעקב והמשך שיפור טכניקה / למידה של עוד טכניקה, כאלה שאין להם ביטחון להתאמן לבד או כאלה שאין להם משמעת להתאמן לבד.
אני מעודד את כל המתאמנים שלי להתאמן גם כשאני לא לידם על מנת לא ליצר תלות (למרות שזו לא ההחלטה הכי עסקית שיש) ועדיין זה כייף ומהנה ונוח להרבה אנשים.
מזכיר לך שהעולם לא נגמר בסקווט בנצ' ודדליפט, יש לי עוד 800 דברים אחרים ללמד.
חוץ מזה יש גם תרגילים יותר מורכבים מדדליפט וסקוואט (קלינים,סנאצ'ים וג'רקים למיניהם) שמצריכים עבודה קבועה על הטכניקה.

חוץ מזה יש גם תרגילים יותר מורכבים מדדליפט וסקוואט (קלינים,סנאצ'ים וג'רקים למיניהם) שמצריכים עבודה קבועה על הטכניקה.
אמת, ועמידות ידיים וג'ימנסטיקס שזה עולם שלם בפני עצמו שדורש תרגול אינסופי, אפילו יותר מויטליפטינג.

לא הבנתי את המשפט הזה (נראה לי גם טנק לא) 😉
הוא מתכוון לזה שכל מה שאני עושה באימונים שלי זה סקוואט דדליפט ובנץ' (שזה לגמרי נכון) אבל מתאמנים רבים מתעניינים גם בהרבה דברים אחרים כמו ג'ימנסטיקס, עמידות ידיים, ותרגילי WL. אלה דברים שאני לא יודע אבל מייק יכול ללמד ובגלל זה מתאמנים באים אליו. הוא מתכוון שהאימונים האישיים שהוא מעביר מבוססים על הרבה דברים מעבר לתרגילי הבסיס.

הוא מתכוון לזה שכל מה שאני עושה באימונים שלי זה סקוואט דדליפט ובנץ' (שזה לגמרי נכון) אבל מתאמנים רבים מתעניינים גם בהרבה דברים אחרים כמו ג'ימנסטיקס, עמידות ידיים, ותרגילי WL. אלה דברים שאני לא יודע אבל מייק יכול ללמד ובגלל זה מתאמנים באים אליו. הוא מתכוון שהאימונים האישיים שהוא מעביר מבוססים על הרבה דברים מעבר לתרגילי הבסיס.
ציניות, ניסיון להיות מצחיק, לא נאמר ברצינות. זו הייתה הכוונה בתגובה שלי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית