הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית לא הבנתי משהו.

Nati147258

משתמש מתחיל
126
1
נק' מוניטין:
1
126
1
שלום לכולם שוב 😃
אחרי דיון שהיה פה בפורום לא מזמן על זה שתוכניות בנויות לא מתאימות אלא עדיף תוכנית שהיא בישבלך עכשיו השאלה מה הפרמטרים כאילו למה תוכנית X יכולה להיות טובה לי ולמישהו לא? משקלי עבודה קשורים לזה?
למשל אם אני שוקל 57 אז יש איזשהם חזרות מסוימות שאני צריך לעשות וכו?
חבר שלי אמר לי שהוא ראה סרטון של מישהו שהוא מבין כמה דברים (לא יודע מי אבל חבר שלי גם מבין בעולם הזה של פיתוח גוף ) שחתירה זה יותר לאנשים רחבים ולאנשים צרים צריכים לעשות צורות של מתח (זה נשמע לי ממש מפגר,אבל אני רוצה לוודא את זה )
תודה רבה 😃

תוכנית אימונים בנויה לא נותנת פתרון לכל המצבים שיכולים לקרות למתאמן.
לדוגמא מה עושים אם פספסת אימון, מה קורה עם אתה נתקע בתרגיל מסוים ועוד דוגמאות
כאשר יש לך תוכנית אישית, המאמן יכול לשנות את האימון הבא בהתאם לאימונים הקודמים.

• פותח/ת השרשור
שלום לכולם שוב 😃

חבר שלי אמר לי שהוא ראה סרטון של מישהו שהוא מבין כמה דברים (לא יודע מי אבל חבר שלי גם מבין בעולם הזה של פיתוח גוף ) שחתירה זה יותר לאנשים רחבים ולאנשים צרים צריכים לעשות צורות של מתח (זה נשמע לי ממש מפגר,אבל אני רוצה לוודא את זה )
תודה רבה 😃
תוכנית אימונים בנויה לא נותנת פתרון לכל המצבים שיכולים לקרות למתאמן.
לדוגמא מה עושים אם פספסת אימון, מה קורה עם אתה נתקע בתרגיל מסוים ועוד דוגמאות
כאשר יש לך תוכנית אישית, המאמן יכול לשנות את האימון הבא בהתאם לאימונים הקודמים.
מה לגבי זה ^^ ?
תודה רבה על התשובה

• פותח/ת השרשור
ענית לעצמך
עוד שאלה
נגיד יש ילד שקוראים לו X וילד שני שקוראים לו Y
במידה וכל שאר התנאים יהיו שווים
X שוקל 50 קילו
Y שוקל 80 קילו
תמליץ להם את אותה תוכנית או שתוכנית שונה?

עוד שאלה
נגיד יש ילד שקוראים לו X וילד שני שקוראים לו Y
במידה וכל שאר התנאים יהיו שווים
X שוקל 50 קילו
Y שוקל 80 קילו
אם שניהם בגובה 170 אז כן, כי זה ששוקל 50 צריך לעלות במשקל וזה ששוקל 80 צריך לבחון מה מצבו מבחינת אחוזי שומן.

• פותח/ת השרשור
אם שניהם בגובה 170 אז כן, כי זה ששוקל 50 צריך לעלות במשקל וזה ששוקל 80 צריך לבחון מה מצבו מבחינת אחוזי שומן.
סליחה אם אני קצת מעצבן,אבל זה מעניין אותי, למה דווקא בתנאי שהם באותו גובה?
לא הבנתי,לפי מה שכתבתה שונה,אבל לא כתבתה אם שונה או שווה . אם זה שונה אז הבנתי למה .

סליחה אם אני קצת מעצבן,אבל זה מעניין אותי, למה דווקא בתנאי שהם באותו גובה?

לא הבנתי,לפי מה שכתבתה שונה,אבל לא כתבתה אם שונה או שווה . אם זה שונה אז הבנתי למה .
תוכנית אימונים נקבעת גם לפי המאזן הקלורי. לאדם בתת משקל אפשר לתת תוכנית שדורשת הרבה קלוריות לאדם בעודף משקל שצריך חיטוב, תהיה תוכנית אחרת.
עודף או תת משקל נקבע לפי גובה ואחוזי שומן.

כשאני מכין למתאמן שלי תוכנית, אני יושב איתו לפחות שעה כדי להבין מה היכולות שלו, מה המגבלות שלו ומה הוא רוצה להשיג.
ובתוכנית אישית אף פעם לא תהיה תוכנית זהה לשני מתאמנים

כשזה מגיע לחיטוב הלינארית לדעתי האישית היא אחלה תוכנית.
בלי קשר למשקל הגוף של המתאמן.
אם אתה מתאמן מתחיל, סביר להניח שתרוויח ותוכל להתקדם גם במשקלי העבודה לזמן קצר.

• פותח/ת השרשור
תוכנית אימונים נקבעת גם לפי המאזן הקלורי. לאדם בתת משקל אפשר לתת תוכנית שדורשת הרבה קלוריות לאדם בעודף משקל שצריך חיטוב, תהיה תוכנית אחרת.

כשאני מכין למתאמן שלי תוכנית, אני יושב איתו לפחות שעה כדי להבין מה היכולות שלו, מה המגבלות שלו ומה הוא רוצה להשיג.

תודה רבה הבנתי הכל !
איזה סידור,תרגילים.טווח חזרות,סטים לכל שריר אתם ממליצים לילד בן 14 ששוקל 57? (AB)
? ^^ או שכדאי לפתוח אשכול חדש ?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מדוע אתה חושב כך?
מכיוון שאני עולה במ.ג בלי תפריט (ברגע שאני יעבור לתוכנית AB אני יתחיל לעקוב יותר אחרי חלבונים ותפריט) ולא עולה במשקלים אחרי 2 ריסטים בטכניקה טובה,במשקלי עבודה שסה"כ די טובים לסיים איתם בגיל 14
75 קילו סקוואט
80 קילו דדליפט (אחרי הרבה תיקוני טכניקה ועכשיו הגעתי למצב שהטכניקה יותר טוב
בנץ פרס 42.5
פרס 30 קילו
סה"כ משקלים טובים אז ככה שאני יכול לעבור לAB ...
מדוע אתה חושב כך?
חשוב לציין שזה גם אחרי 2 ריסטים

סה"כ משקלים טובים אז ככה שאני יכול לעבור לAB ...
אתה כנראה לא מבין עד כמה פוטנציאל ההתקדמות שלך עוד קיים אילו רק תעבור לתוכנית שתקדם אותך.
וצר לי, בלי להעליב, אלו לא משקלים שאיתם עוברים ל AB

אבל הבחירה היא שלך נטו.
ה AB הכי בסיסי שאני יכול לחשוב עליו בשבילך, יהיה מורכב מתרגילי בסיס בעיקר עם מעט תוספת נפח ורוטציה בין פרס לבנצ' פרס (למשל A1 בנצ' וA2 פרס - כשזה מגיע לעבודה עצימה 3x5 )

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה לא מבין עד כמה פוטנציאל ההתקדמות שלך עוד קיים אילו רק תעבור לתוכנית שתקדם אותך.
וצר לי, בלי להעליב, אלו לא משקלים שאיתם עוברים ל AB

אבל הבחירה היא שלך נטו.
ה AB הכי בסיסי שאני יכול לחשוב עליו בשבילך, יהיה מורכב מתרגילי בסיס בעיקר עם מעט תוספת נפח ורוטציה בין פרס לבנצ' פרס (למשל A1 בנצ' וA2 פרס - כשזה מגיע לעבודה עצימה 3x5 )
השאלה היא לאיזה תוכנית אתה מתכוון כי מSS אני כבר לא עולה ,כנל אני לא רואה שינוי בגוף כבר לפחות 4 חודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית