נק' מוניטין:
0
- 4
- 0
אחרי חמישה חודשים של אימון A אני רוצה לשנות לתכנית A B השאלה היא כמה תרגילים צריך לכל שריר, כמה סטים, וכמה חזרות בכל סט. גם תרגילים מומלצים יעזרו לי. (בלי רגליים שאני לא רוצה לעשות)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה רוצה לפתח גוף? אתה מודע לזה שרגליים זה חצי מהגוף?(בלי רגליים שאני לא רוצה לעשות)
כן אני יודע שזה חצי מהגוף פשוט זה פחות חשוב לי כרגע בגלל הסיכון שיש בזה , מכיר הרבה אנשים שנפצעו בגלל אימון רגליים.אתה רוצה לפתח גוף? אתה מודע לזה שרגליים זה חצי מהגוף?
מכיר הרבה אנשים שנפצעו מלחיצת חזה, יותר מאנשים שנפצעו בגלל אימון רגליים.מכיר הרבה אנשים שנפצעו בגלל אימון רגליים.
הסיכון הוא אם אתה לא יודע לבצע תרגילים כמו שצריך, בדיוק כמו בתרגיל לכל קבוצת שריר אחרת.הסיכון שיש בזה
העזרה היחידה שאני יכול לתת לך היא להמליץ בחום לעבוד על כל הגוף וללמוד את התרגילים שאתה חושב שהם מסוכנים (בביצוע נכון הם יתרמו לך המון) כדי לא להיראות ככה:מישהו יכול בכל זאת לעזור?
ככה נראה חצי מהמכון.
אם מישהו רוצה להיראות ככה שיהיה לו בכיף, פשוט שהבחור יראה ויחליט אם זה מה שבא לו.ככה נראה חצי מהמכון.
למה לא? אם בנאדם חסר ידע נרשם לפורום בשביל ללמוד דברים מה הבעיה בזה? לא אומר שצריך להאכיל אותו בכפית אבל בהחלט יש מקום להפנות אותו למקורות שיקרא וילמד. בשביל זה יש פורום מתחילים (אני מעביר את האשכול לשם ברגע זה)לשאלה שלך, הפורום לא נועד לשאלות כל כך בסיסיות.
זה נראה מוזר קצת כשבנאדם שואל שאלה בסגנון של "איך לבנות תוכנית אימונים כמה סטים וחזרות לכל שריר" לענות על זה מרגיש כמו להאכיל אותו בכפית זהבלמה לא?
אפשר להפנות אותו למקורות קריאה כמו שאמרתי, וזהו.זה מרגיש כמו להאכיל אותו בכפית זהב
סבבה תודה אסתכל במקומות האלולמה לא? אם בנאדם חסר ידע נרשם לפורום בשביל ללמוד דברים מה הבעיה בזה? לא אומר שצריך להאכיל אותו בכפית אבל בהחלט יש מקום להפנות אותו למקורות שיקרא וילמד. בשביל זה יש פורום מתחילים (אני מעביר את האשכול לשם ברגע זה)
פותח האשכול, תקרא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
כך תשיגו ידיים גדולות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תכניות לדוגמה:
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
או בחתימה של TANK.
אתה יכול לראות שם מבחינת סטים וחזרות, אבל בכולם יש תרגילי רגליים.