הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תכנית A b

nadav14barak

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אחרי חמישה חודשים של אימון A אני רוצה לשנות לתכנית A B השאלה היא כמה תרגילים צריך לכל שריר, כמה סטים, וכמה חזרות בכל סט. גם תרגילים מומלצים יעזרו לי. (בלי רגליים שאני לא רוצה לעשות)

1d4c7e3214b81938985cf9730d38dbd6f8d707e81050886a3920812a390612ae.jpg

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לפתח גוף? אתה מודע לזה שרגליים זה חצי מהגוף?
כן אני יודע שזה חצי מהגוף פשוט זה פחות חשוב לי כרגע בגלל הסיכון שיש בזה , מכיר הרבה אנשים שנפצעו בגלל אימון רגליים.
מישהו יכול בכל זאת לעזור?

מכיר הרבה אנשים שנפצעו בגלל אימון רגליים.
מכיר הרבה אנשים שנפצעו מלחיצת חזה, יותר מאנשים שנפצעו בגלל אימון רגליים.
הסיכון שיש בזה
הסיכון הוא אם אתה לא יודע לבצע תרגילים כמו שצריך, בדיוק כמו בתרגיל לכל קבוצת שריר אחרת.
מישהו יכול בכל זאת לעזור?
העזרה היחידה שאני יכול לתת לך היא להמליץ בחום לעבוד על כל הגוף וללמוד את התרגילים שאתה חושב שהם מסוכנים (בביצוע נכון הם יתרמו לך המון) כדי לא להיראות ככה:
1555699-980x.jpg

ככה נראה חצי מהמכון.
אם מישהו רוצה להיראות ככה שיהיה לו בכיף, פשוט שהבחור יראה ויחליט אם זה מה שבא לו.
אגב ממה שאני ראיתי לא שמתי לב לכאלה שלא עובדים רגליים עם פלג גוף עליון מרשים. בדרך כלל הפלג גוף עליון (אולי הידיים במיוחד) גדול יחסית לרגליים אבל בסך הכל הם די שחיפים. לפחות כאלה שאני ראיתי.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שרגליים זה חשוב, אולי אני אתחיל בקרוב גם להתאמן על הרגליים, אבל בכל זאת מישהו יכול לעזור לי בנושא ששאלתי בהתחלה? כמה סטים ומספר חזרות לעשות כשהמטרה היא נפח ופחות על כוח, וכמה תרגילים לכל שריר.

10624891_1031382513565654_1274388514926819457_n.jpg

לשאלה שלך, הפורום לא נועד לשאלות כל כך בסיסיות. לא חסרים מדריכים לבניית תוכנית אימונים בפורטל. הפורום נועד לשאול שאלות ממוקדות ואתה שואל אותנו בעצם איך להתאמן שזה כללי מדי. תתחיל לקרוא ותבוא עם שאלות ממוקדות יותר

עצה ידידותית, תעבוד על הרגליים בדיוק כמו שאתה עובד על החזה ואפילו יותר, זה שריר עצום והתרגילים שלו חשובים לכל הגוף, סיכון יש גם בחציית הכביש , תלמד טכניקה ותתחיל עם מוט ריק , תוך כמה חודשים תראה שתגיע למשקלים יפים והגוף יגדל בצורה אורגנית ולא בחלקים .

שיהיה בהצלחה.

לשאלה שלך, הפורום לא נועד לשאלות כל כך בסיסיות.
למה לא? אם בנאדם חסר ידע נרשם לפורום בשביל ללמוד דברים מה הבעיה בזה? לא אומר שצריך להאכיל אותו בכפית אבל בהחלט יש מקום להפנות אותו למקורות שיקרא וילמד. בשביל זה יש פורום מתחילים (אני מעביר את האשכול לשם ברגע זה)

פותח האשכול, תקרא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
כך תשיגו ידיים גדולות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תכניות לדוגמה:
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
או בחתימה של TANK.
אתה יכול לראות שם מבחינת סטים וחזרות, אבל בכולם יש תרגילי רגליים.

זה נראה מוזר קצת כשבנאדם שואל שאלה בסגנון של "איך לבנות תוכנית אימונים כמה סטים וחזרות לכל שריר" לענות על זה מרגיש כמו להאכיל אותו בכפית זהב

• פותח/ת השרשור
למה לא? אם בנאדם חסר ידע נרשם לפורום בשביל ללמוד דברים מה הבעיה בזה? לא אומר שצריך להאכיל אותו בכפית אבל בהחלט יש מקום להפנות אותו למקורות שיקרא וילמד. בשביל זה יש פורום מתחילים (אני מעביר את האשכול לשם ברגע זה)

פותח האשכול, תקרא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
כך תשיגו ידיים גדולות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תכניות לדוגמה:
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
או בחתימה של TANK.
אתה יכול לראות שם מבחינת סטים וחזרות, אבל בכולם יש תרגילי רגליים.
סבבה תודה אסתכל במקומות האלו

Back
למעלה תחתית