הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תמציות תה ירוק

תשתה פשוט תה ירוק, יותר זול, חבל על הכסף.

השורף שומן הכי טוב זה התזונה שלך והאימונים שלך, חבל לבזבז את הכסף על תוספים. (החוקיים לפחות)

תשקיע בתפריט נורמלי ואימונים מתאימים, לדעתי אין צורך בכל מיני עזרים , אתה יכול להגיע לתוצאות יפות בצורה טבעית ונורמלית.
מאזן קלורי שלילי של 500 קלוריות ביום , צריכה מספקת של חלבון ושומן ואתה מסודר.

• פותח/ת השרשור
אוכל טוב לדוגמה
תוספים לא שווה לבזבז כסף. כמו שאמרו תזונה ואימונים יותר חשוב
יש רק תוסף אחד שבאמת אפשר להגיד ששווה לבזבז עליו את המחיר (הזול) שלו וזה קריאטין
אוכל ההורים קונים חח לא אני. בכל מקרה, מה זה קריטאין? ומה עם כדורי קפאין? לפני שתגיד קפה שחור, אני לא שותה ולא אוהב את זה

לקחת תמציות תה ירוק תמצית תה ירוק NOW Green Tea Extract 400 mg יתרום לחיטוב ושריפת שומן?
ואם כן כדור אחד שווה ערך לכמה תיונים?
המוצר עצמו אינו שורף שומן, לא מתיימר לעשות כך.
גם ייחוס כמו ניוד חומצות שומן, עקב השימוש בו, יהיה בספק.
כמו שנכתב לך, ברוב המקרים, גרעון קלורי, לצד תזונה, אימנים ומנוחה אידיאליים, הם הפאקטורים אשר ישפיעו על ירידה במאסת השומן.
תתחיל בקראית המאמרים (המאוד מלמדים) בפורטל - זה יעזור לך להבין את הפאזל המורכב.

• פותח/ת השרשור
המוצר עצמו אינו שורף שומן, לא מתיימר לעשות כך.
גם ייחוס כמו ניוד חומצות שומן, עקב השימוש בו, יהיה בספק.
כמו שנכתב לך, ברוב המקרים, גרעון קלורי, לצד תזונה, אימנים ומנוחה אידיאליים, הם הפאקטורים אשר ישפיעו על ירידה במאסת השומן.
תתחיל בקראית המאמרים (המאוד מלמדים) בפורטל - זה יעזור לך להבין את הפאזל המורכב.
תודה על התשובה. ועוד דבר-קראתי בקילוגרם על הקריטאין, ועדיין לא הבנתי מה הוא עושה?

תודה על התשובה. ועוד דבר-קראתי בקילוגרם על הקריטאין, ועדיין לא הבנתי מה הוא עושה?
לא קראת מספיק, או שלא הבנת מה שקראת.
יש מאמרים וחפש כאן במנוע החיפוש.
אם עדיין לא תבין (קשה לי להאמין שלא), שאל שוב כאן

• פותח/ת השרשור
לא קראת מספיק, או שלא הבנת מה שקראת.
יש מאמרים וחפש כאן במנוע החיפוש.
אם עדיין לא תבין (קשה לי להאמין שלא), שאל שוב כאן
לפי מה שהבנתי הוא בעצם יגרום לי להרים משקלים יותר כבדים ויכניס נוזלים לשרירים?
כלומר, אין יתרון מיוחד לחיטוב?

לפי מה שהבנתי הוא בעצם יגרום לי להרים משקלים יותר כבדים ויכניס נוזלים לשרירים?
כלומר, אין יתרון מיוחד לחיטוב?
תקרא שוב
קריאטין זה האנרגיה הזמינה בשרירים - מה שאומר שזה תורם לפעילות אנאירובית קצרה..לכוח המתפרץ
עכשיו ככה, בכללי זה עוזר לכולם כל מי שעוסק בספורט בלי קשר למסה\חיטוב
אבל ספציפית בחיטוב אני יכול להעיד מניסיון שזה הכרחי, בחיטוב אתה טכנית אמור לרדת במשקלים ולנסות לשמור עליהם - הקריאטין יעזור לך לשמור עליהם
בסה"כ זה לא חומר פלאים אבל הוא בהחלט עוזר, ביחס למחיר הזול שלו כ-130 שקל לקופסה שמספיקה לחצי שנה אם לא יותר..זה לדעתי התוסף הכי נחוץ לכל מי שעוסק בספורט

• פותח/ת השרשור
תקרא שוב
קריאטין זה האנרגיה הזמינה בשרירים - מה שאומר שזה תורם לפעילות אנאירובית קצרה..לכוח המתפרץ
עכשיו ככה, בכללי זה עוזר לכולם כל מי שעוסק בספורט בלי קשר למסה\חיטוב
אבל ספציפית בחיטוב אני יכול להעיד מניסיון שזה הכרחי, בחיטוב אתה טכנית אמור לרדת במשקלים ולנסות לשמור עליהם - הקריאטין יעזור לך לשמור עליהם
בסה"כ זה לא חומר פלאים אבל הוא בהחלט עוזר, ביחס למחיר הזול שלו כ-130 שקל לקופסה שמספיקה לחצי שנה אם לא יותר..זה לדעתי התוסף הכי נחוץ לכל מי שעוסק בספורט
והקטע שהוא אוגר נוזלים לא ייאט את התהליך או להפך?

והקטע שהוא אוגר נוזלים לא ייאט את התהליך או להפך?
למיטב ידיעתי הוכח שהוא אוגר עד כחצי ק"ג נוזלים, משהו לא משפיע במיוחד
יש לציין שהוא אוגר נוזלים בשריר . וגם זה מניסיון אפשר לראות גדילה פיזית.. לא הפיכה לנוזלי יותר כמו שטוענים אלא פיזית להיות גדול יותר
הא"ש אותו א"ש

כן זה בוסט נחמד,אבל אל תצפה לתוצאות כאילו זה טסט פרופ..
ולבחורים שלמעלה כתבו ש"חבל על הכסף עדיף שתשתה תה ירוק וזהו" שמתם לב כמה עולה תה ירוק בארץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית