לקחת תמציות תה ירוק תמצית תה ירוק NOW Green Tea Extract 400 mg יתרום לחיטוב ושריפת שומן?
ואם כן כדור אחד שווה ערך לכמה תיונים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו מה?לא יודע כמה זה עוזר, זה בריא על זה אין ויכוח
תשקיע את הכסף במשהו יותר יעיל.
אוכל טוב לדוגמהכמו מה?
אוכל ההורים קונים חח לא אני. בכל מקרה, מה זה קריטאין? ומה עם כדורי קפאין? לפני שתגיד קפה שחור, אני לא שותה ולא אוהב את זהאוכל טוב לדוגמה
תוספים לא שווה לבזבז כסף. כמו שאמרו תזונה ואימונים יותר חשוב
יש רק תוסף אחד שבאמת אפשר להגיד ששווה לבזבז עליו את המחיר (הזול) שלו וזה קריאטין
ואני צריך המלצה לקפאין מאמינו שופ
המוצר עצמו אינו שורף שומן, לא מתיימר לעשות כך.לקחת תמציות תה ירוק תמצית תה ירוק NOW Green Tea Extract 400 mg יתרום לחיטוב ושריפת שומן?
תודה על התשובה. ועוד דבר-קראתי בקילוגרם על הקריטאין, ועדיין לא הבנתי מה הוא עושה?המוצר עצמו אינו שורף שומן, לא מתיימר לעשות כך.
גם ייחוס כמו ניוד חומצות שומן, עקב השימוש בו, יהיה בספק.
כמו שנכתב לך, ברוב המקרים, גרעון קלורי, לצד תזונה, אימנים ומנוחה אידיאליים, הם הפאקטורים אשר ישפיעו על ירידה במאסת השומן.
תתחיל בקראית המאמרים (המאוד מלמדים) בפורטל - זה יעזור לך להבין את הפאזל המורכב.
לא קראת מספיק, או שלא הבנת מה שקראת.תודה על התשובה. ועוד דבר-קראתי בקילוגרם על הקריטאין, ועדיין לא הבנתי מה הוא עושה?
לפי מה שהבנתי הוא בעצם יגרום לי להרים משקלים יותר כבדים ויכניס נוזלים לשרירים?לא קראת מספיק, או שלא הבנת מה שקראת.
יש מאמרים וחפש כאן במנוע החיפוש.
אם עדיין לא תבין (קשה לי להאמין שלא), שאל שוב כאן
תקרא שובלפי מה שהבנתי הוא בעצם יגרום לי להרים משקלים יותר כבדים ויכניס נוזלים לשרירים?
כלומר, אין יתרון מיוחד לחיטוב?
והקטע שהוא אוגר נוזלים לא ייאט את התהליך או להפך?תקרא שוב
קריאטין זה האנרגיה הזמינה בשרירים - מה שאומר שזה תורם לפעילות אנאירובית קצרה..לכוח המתפרץ
עכשיו ככה, בכללי זה עוזר לכולם כל מי שעוסק בספורט בלי קשר למסה\חיטוב
אבל ספציפית בחיטוב אני יכול להעיד מניסיון שזה הכרחי, בחיטוב אתה טכנית אמור לרדת במשקלים ולנסות לשמור עליהם - הקריאטין יעזור לך לשמור עליהם
בסה"כ זה לא חומר פלאים אבל הוא בהחלט עוזר, ביחס למחיר הזול שלו כ-130 שקל לקופסה שמספיקה לחצי שנה אם לא יותר..זה לדעתי התוסף הכי נחוץ לכל מי שעוסק בספורט
למיטב ידיעתי הוכח שהוא אוגר עד כחצי ק"ג נוזלים, משהו לא משפיע במיוחדוהקטע שהוא אוגר נוזלים לא ייאט את התהליך או להפך?
קפאין הזמנתי, אני מתעניין חוץ מזה בקריאטין כרגע ואולי בהמשך מולטי ויטמיןאתה מחפש משהו שיעזור לך ב"לשרוף שומן"?
אולי קפאין יכול לעזור לך?
קראטין זה גם מוצר נורא ממומלץקפאין הזמנתי, אני מתעניין חוץ מזה בקריאטין כרגע ואולי בהמשך מולטי ויטמין