הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ האם לעשות הפסקה מהסקוואטים+ כמה שאלות

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
מה קורה חברים?

אשתדל לקצר כמה שאפשר..
כבר המון זמן יש לי כאבים באיזור המותן כסל בהתחלה זה היה בצד שמאל ועכשיו זה בצד ימין
הכאב הופיע כשהשריר קר (בתחתית הסקוואט, במכרע, בתחתית של הדדליפט אחרי שאני מסובב את האגן,כשאני נכנס לרכב אפילו זה כואב)
המון זמן עשיתי סקוואט לא טוב ואחרי הביקורות פה בפורום הבנתי שלא הוצאתי מספיק את הברכיים החוצה
ותיקנתי את הבעיה ועכשיו הכאב כבר כמעט ולא מופיע בכלל בסקוואט אבל הכאב עדיין( בעיקר בשאר הפעולות שציינתי למעלה) שם ואני מתלבט מה לעשות
להמשיך להתאמן וכאב כבר יחלוף? או לנוח שבועיים מאימוני רגליים ואז לראות מה המצב? כי אני חושב שפיתחתי דלקת באיזור
רציתי גם לדעת האם הכאב יכול להקרין לברכיים?
תודה מראש

@coldfire
@Beast and cheat
@איתן קנפו
אשמח לעזרה שלכם

קבצים מצורפים

• הורד.jpg
    הורד.jpg
    KB 8.6 · צפיות: 122
היה לי את הכאבים האלה גם לפני לא הרבה זמן, הפסקתי לעשות תרגילי רגליים + אירובי ל5 ימים והכאב עבר. לדעתי גם לי היית בעיה בטכניקה ואחרי ששיפרתי אותה הכאב לא חזר מאז (טפו טפו טפו).

לדעתי קח מנוחה מספר ימים ותנסה שוב , אם הכאב לא עובר לדעתי כדאי ללכת לרופא משפחה או אורטופד לראות שאין פציעה.

• פותח/ת השרשור
היה לי את הכאבים האלה גם לפני לא הרבה זמן, הפסקתי לעשות תרגילי רגליים + אירובי ל5 ימים והכאב עבר. לדעתי גם לי היית בעיה בטכניקה ואחרי ששיפרתי אותה הכאב לא חזר מאז (טפו טפו טפו).

לדעתי קח מנוחה מספר ימים ותנסה שוב , אם הכאב לא עובר לדעתי כדאי ללכת לרופא משפחה או אורטופד לראות שאין פציעה.
כבר לקחתי מנוחה שבוע והכאבים לא חלפו חשבתי לקחת מנוחה גדולה יותר ולמרוח וולטרן

אני אנסה אשמח לעוד חוות דעת..
@yonizarkh אני עובד עצות..

האזור של ה"מותן כסל" מכיל הרבה רקמות שיכולות לגרום לכאב.
מבלי לבדוק אותך זאת תהיה ירייה באפלה בנסיון לנחש מה הגורם.
בכל אופן , אם שינוי מנח הירך בסקוואט עשה הבדל , אז זה הכיוון שצריך לעבוד איתו בשאר התרגילים.
כמובן בשילוב עם מנוחה יחסית.

• פותח/ת השרשור
האזור של ה"מותן כסל" מכיל הרבה רקמות שיכולות לגרום לכאב.
מבלי לבדוק אותך זאת תהיה ירייה באפלה בנסיון לנחש מה הגורם.
בכל אופן , אם שינוי מנח הירך בסקוואט עשה הבדל , אז זה הכיוון שצריך לעבוד איתו בשאר התרגילים.
כמובן בשילוב עם מנוחה יחסית.

אוקיי
ויש מצב שזה משפיע על כאבי ברכיים? יש לי כאבים המון זמן שפשוט לא עוברים..
הייתי אצל פיזיו ולא מצאתנו מה הגורם
צילום לא עזר
אני כבר משתגע אני לא מצליח להתאמן כמו שצריך
(הכאבים לא מפריעים כל הזמן רק כשהשריר קר כמו בבוקר או אחרי ישיבה ממושכת וגם בירידה במדרגות וגם בריצה אפילו ממש קטנה של כמה מטרים)

עריכה: רוצה לציין שאחרי עבודה עם רולר הכאבים נעלמים אבל חוזרים שעה שעתיים אחרי

נערך לאחרונה:
אוקיי
ויש מצב שזה משפיע על כאבי ברכיים? יש לי כאבים המון זמן שפשוט לא עוברים..
הייתי אצל פיזיו ולא מצאתנו מה הגורם
צילום לא עזר
אני כבר משתגע אני לא מצליח להתאמן כמו שצריך
(הכאבים לא מפריעים כל הזמן רק כשהשריר קר כמו בבוקר או אחרי ישיבה ממושכת וגם בירידה במדרגות וגם בריצה אפילו ממש קטנה של כמה מטרים)

עריכה: רוצה לציין שאחרי עבודה עם רולר הכאבים נעלמים אבל חוזרים שעה שעתיים אחרי

זה לא משנה אם אני אגיד שיש מצב או אין מצב.
צריך לבדוק כדי לתת השערה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית