הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר צריך עזרה מתושבי חיפה

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אהלן. אני תלמיד במכינת הטכניון וגר במעונות של הטכניון. המכינה שלי נגמרת ב29.1 אבל לצערי המנוי שלי לחדר הכושר נגמר ב31.12 ואין לי אפשרות לחדש אותו.
אני אשמח אם מישהו מאזור חיפה או אפילו קריות יוכל לעזור לי למצוא מקום שיקבל אותי לכ3-4 שבועות עד שאסיים את המכינה. ל2-3 אימונים בשבוע.
אין לי דרישה אפילו למכון כושר סטנדרטי, גם מכון WL יתאים. רק צריך מקום שאוכל לעשות בו סקוואט, פרס ודדליפט, ואשמח גם אם לא יהיה יקר מדי.

תודה מראש! אשמח לקבל כל עזרה שהיא!

• פותח/ת השרשור
לבדוק לך אצלנו?
הבעיה זה שאני צריך הרבה זמן ללמוד כי אני בתקופת מבחנים ולהגיע לפווארהאוס לוקח המון זמן ודורש גם להחליף אוטובוסים בדרך שזה שעה בערך לכל כיוון. אם זאת לא הייתה בעיה הייתי מבקש ממך בפרטי, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לבזבז שעתיים על נסיעה הלוך חזור כדי להגיע לאימון בתקופה שבה אני צריך ללמוד.

הבעיה זה שאני צריך הרבה זמן ללמוד כי אני בתקופת מבחנים ולהגיע לפווארהאוס לוקח המון זמן ודורש גם להחליף אוטובוסים בדרך שזה שעה בערך לכל כיוון. אם זאת לא הייתה בעיה הייתי מבקש ממך בפרטי, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לבזבז שעתיים על נסיעה הלוך חזור כדי להגיע לאימון בתקופה שבה אני צריך ללמוד.
אין בעיה.
אם בכל זאת תרצה, תרגיש חופשי.

אהלן. אני תלמיד במכינת הטכניון וגר במעונות של הטכניון. המכינה שלי נגמרת ב29.1 אבל לצערי המנוי שלי לחדר הכושר נגמר ב31.12 ואין לי אפשרות לחדש אותו.
אני אשמח אם מישהו מאזור חיפה או אפילו קריות יוכל לעזור לי למצוא מקום שיקבל אותי לכ3-4 שבועות עד שאסיים את המכינה. ל2-3 אימונים בשבוע.
אין לי דרישה אפילו למכון כושר סטנדרטי, גם מכון WL יתאים. רק צריך מקום שאוכל לעשות בו סקוואט, פרס ודדליפט, ואשמח גם אם לא יהיה יקר מדי.

תודה מראש! אשמח לקבל כל עזרה שהיא!
ACT, לא יודע אם הם מקבלים למספר נמוך של שבועות, אולי יתחשבו בנסיבות.
לדעתי אתה תתאהב בחדר כושר, אתה יכול להגיע אליו ב20 דקות אוטובוס לכיוון(גראנד קניון ומשם הליכה של דקה) וחוץ מזה בטופ חדרי כושר לPL בארץ

• פותח/ת השרשור
ACT, לא יודע אם הם מקבלים למספר נמוך של שבועות, אולי יתחשבו בנסיבות.
לדעתי אתה תתאהב בחדר כושר, אתה יכול להגיע אליו ב20 דקות אוטובוס לכיוון(גראנד קניון ומשם הליכה של דקה) וחוץ מזה בטופ חדרי כושר לPL בארץ
בדקתי ומנוי לחודש ממש יקר שם :(

בדקתי ומנוי לחודש ממש יקר שם 😭
שווה לנסות לדבר איתם, אולי יתחשבו בנסיבות..
בכל זאת גם אם לא, לדעתי שווה את הכסף, ה Δ הנאה בין חדר כושר רציני לסתם אחד ליצני משמעותית יותר מכמה מאות שקלים בודדים.

שווה לנסות לדבר איתם, אולי יתחשבו בנסיבות..
בכל זאת גם אם לא, לדעתי שווה את הכסף, ה Δ הנאה בין חדר כושר רציני לסתם אחד ליצני משמעותית יותר מכמה מאות שקלים בודדים.
הטכניון אחלה מכון ועולה חצי. (אם לא כמעט חינם לסטודנטים.)

בדקתי ומנוי לחודש ממש יקר שם 😭

המנוי בACT לא כל כך יקר ביחס למנויים בחדרי כושר רגילים. והעובדה שכל המאמנים שם פאוורליפטרים תחרותיים אשר שמחים לעזור מוסיפה למקום עוד כמה נקודות...

אצלנו בנשר יש מכון ברחוב השיטה,
048210669 ,זול מאוד שם סביבות 100 120 שקל בחודש.קרוב מאוד לטכניון, 3 דקות נסיעה ברכב עד השער לכיוון נשר, למרות שזה דקה הליכה מהבית שלי העדפתי תהולמס פלייס בגרנד קניון,אבל יש לי חבר טוב שמתאמן שם ואמר לי ששם יותר טוב מהספייס בנשר יגור.

• פותח/ת השרשור
אצלנו בנשר יש מכון ברחוב השיטה,
048210669 ,זול מאוד שם סביבות 100 120 שקל בחודש.קרוב מאוד לטכניון, 3 דקות נסיעה ברכב עד השער לכיוון נשר, למרות שזה דקה הליכה מהבית שלי העדפתי תהולמס פלייס בגרנד קניון,אבל יש לי חבר טוב שמתאמן שם ואמר לי ששם יותר טוב מהספייס בנשר יגור.
הם יתנו לי לעשות מנוי לחודש אם שהם יגידו לי 3 חודש מינימום כמו במכונים אחרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית