עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל כך יקר? אין להם הנחות או משהו?אדיפאוור, בארץ אתה יכול להתקשר לסאל ספורט לבדוק אם קיימת המידה שלך.(נעל יקרה מאוד)
כפי שאוהד כתב - בארץ יש לך את סאל ספורט שמוכרים את האדידס אדיפאוואר(ורק אותה, אין דגמים אחרים) ב-900 ש"ח.
אם אתה מאזור אשדוד הבנתי שיש חנות שמוכרת נעליים של Wei Rui שהם סבבה במחירים סבירים יותר.
בעיקרון, אישית הזמנתי מחו"ל את האדידס פאווארליפט 2.0 מהאתר העולמי של אדידס(מקבל 15% הנחה אם אתה נרשם לאתר) עם buy2usa בסביבות 450 שקל עם מעקב בכל שלב על החבילה
ושליח שמביא לך את זה עד הבית בשבוע וחצי, נשמע אולי טיפה יקר אבל לטעמי לקבל נעליים כאלה בשבוע וחצי ועם שליח עד לבית במקום אחרי חודש, חודשיים ולאסוף את זה בדואר ישראל ואולי להסתכן גם במס זה הרבה יותר עדיף.
ניסתי גם להזמין מאדידס וזה הראה שיש לי בעיה בתשלום.
אלה נעלי Weightlifting בדיוק כמו האחרות?נעלי ריבוק קרוספיט ליפטר פלוס Reebok Crossfit Lifter Plus 2.0
יש לי כאלה ואני ממליץ ובנוסף, לחנות יש יחס טוב ומשלוח מהיר (יומיים).
איך אני יודע שהמידה הזו מתאימה לי? יש להם מידה 42 שנגיד בסקוני אני 42.5 ובאולסטאר אני 41.5.כן. אתה יכול להתקשר להתייעץ איתם או לחכות לדעות של אחרים פה.
אתה מדבר על הריבוק?@MikeRozner מייקי, כמה אתה ממליץ על הנעליים הללו או המותג הזה בכלליות ?
אתה מדבר על הריבוק?
בעיני הן הכי פחות מומלצות מבין האפשרויות למרות שלא קשה לי להבין למה בשיקולים של כסף וזמינות בוחרים בהןאכן(לא בשבילי, בשביל הבחור שפתח את הפוסט)