הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Weightlifting באשדוד לילד בן 14

Nati147258

משתמש מתחיל
126
1
נק' מוניטין:
1
126
1
שמעתי שיש באשדוד מועדון שנותן להיתאמן בחינם.זה עדיין נכון להיום מכיוון שהפוסט של מישהו שקוראים לו DAVID פה הם די ישן
אני כרגע בסיום SS אם משקלים של 75 סקוואט 80 דדליפט ו בנץ 45 ומג 55 האם יתנו לי להיתאמן כי הוא כתב שיש תנאים?
וזה עדיין באזור ו'? כי אם כן זה די קרוב אליי
ואם אפשר עוד מידע על המקום זה יהיה נהדר 😃
והאם יש שם מאמנים טובים שאפשר לסמוך על כל מילה שלהם ? תודה רבה לעונים

המקום בחינם אבל ישלך מחוייבות להתאמן שם ,ז״א אסור לפספס אימונים וכנל לגבי תחרויות (אם מפספסים משלמים קנס נראלי ) .
לגבי המשקלים זה לא משנה כ״כ כי מתחילים הכל ממוט ריק חוץ מאולי סקוואט שגם תצטרך ללמןד סקוואט אולימפי (HB ATG)

• פותח/ת השרשור
המקום בחינם אבל ישלך מחוייבות להתאמן שם ,ז״א אסור לפספס אימונים וכנל לגבי תחרויות (אם מפספסים משלמים קנס נראלי ) .
לגבי המשקלים זה לא משנה כ״כ כי מתחילים הכל ממוט ריק חוץ מאולי סקוואט שגם תצטרך ללמןד סקוואט אולימפי (HB ATG)
אוקיי תודה,יש מידע על המקום איך המאמנים,ילמדו את הטכניקות?
ומידע על איפה המקום ועד כמה המקום רחוק מאזור סיטי?

אני חושב שזה דיל דיי מצויין

אני לא יודע לאיזה מקום אתה מתכוון. אני מכיר מקום אחד באורט שזה קצת רחוק מאזור ו' האימונים שם בחינם והתנאים בסדר גמור לגבי אזור ו' אני לא יודע. הייתי שם פעם אחת לא יודע אם אפשר לסמוך שם על המאמנים אז לא יודע להגיד לך את זה מצטער. ביום שאני הייתי בו לא נתנו לי לגעת בכלל במוטות ברזל עבדתי רק עם מוט מטאטא.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע לאיזה מקום אתה מתכוון. אני מכיר מקום אחד באורט שזה קצת רחוק מאזור ו' האימונים שם בחינם והתנאים בסדר גמור לגבי אזור ו' אני לא יודע. הייתי שם פעם אחת לא יודע אם אפשר לסמוך שם על המאמנים אז לא יודע להגיד לך את זה מצטער. ביום שאני הייתי בו לא נתנו לי לגעת בכלל במוטות ברזל עבדתי רק עם מוט מטאטא.
דיון - גל אולימפי אשדוד מגייסים משקולנים
האולם נמצא באזור ו' רחוב חיים חורי ,
צמוד לביה"ס שקמים .
אני לא יודע אם הם עדיין שם מכייון שהפוסט די ישן 2012 .יכול להיות שזה על מה שאתה מדבר?

• פותח/ת השרשור
המקום קיים ויישאר פה עד שהאיראנים יזרקו אטום או לעד... דברו עם דוד לפרטים
פעם האחרונה שהוא יתחבר זה היה במאי....
המקום קיים ויישאר פה עד שהאיראנים יזרקו אטום או לעד... דברו עם דוד לפרטים
עוד שאלה,אז זה עדיין באזור ו נכון?
והאם אפשר מספר פלאפון להיתקשר?(זה בסדר אם אני ידבר עיברית? כי הרוסית שלי לא כזאת טובה חח )

פעם האחרונה שהוא יתחבר זה היה במאי....

עוד שאלה,אז זה עדיין באזור ו נכון?
והאם אפשר מספר פלאפון להיתקשר?(זה בסדר אם אני ידבר עיברית? כי הרוסית שלי לא כזאת טובה חח )
תוסיף אותו בפייסבוק
Veiligheidscontrole nodig

אוקיי תודה,יש מידע על המקום איך המאמנים,ילמדו את הטכניקות?
ומידע על איפה המקום ועד כמה המקום רחוק מאזור סיטי?
המאמן יהיה צמוד אלייך עד שתלמד אץ הטכניקה 😆,אני אישיתי בתקופה שהתאמנתי בוייט (התאמנתי בבתים ) קלטתי ישר את הטכניקה ...בכל מקרה לא יתנו לך לגעת במוט (אולימפי 20 קילו ) עד שלא תלמד טכניקה מושלמת עם מוט קל (10-15 קילו) או עם מטאטא .לפי מה ששמעתי מקום טוב ודוד תותח 😃.

בקיצור אם ישלך זמן ואתה אוהב את הספורט לך על זה .

• פותח/ת השרשור
אז זה כנראה סימן משמיים שהגיע הזמן שתפתח פייסבוק.
המאמן יהיה צמוד אלייך עד שתלמד אץ הטכניקה 😆,אני אישיתי בתקופה שהתאמנתי בוייט (התאמנתי בבתים ) קלטתי ישר את הטכניקה ...בכל מקרה לא יתנו לך לגעת במוט (אולימפי 20 קילו ) עד שלא תלמד טכניקה מושלמת עם מוט קל (10-15 קילו) או עם מטאטא .לפי מה ששמעתי מקום טוב ודוד תותח 😃.

בקיצור אם ישלך זמן ואתה אוהב את הספורט לך על זה .
אני כנראה ילך מחר. אני צריך לבוא אם אבא שלי? או שפשוט לבוא וילמדו אותי טכניקה (מה הזמן הממוצע ללמוד טכניקה?) וכמה פעמים בשבוע אני צריך לבוא?
והאם המשקלים שקיבלתי בSS יעזרו לWeightlifting ואוליי אתה יודע אם יש שם מקום לקשור את האופניים ? 😃

אני כנראה ילך מחר. אני צריך לבוא אם אבא שלי? או שפשוט לבוא וילמדו אותי טכניקה (מה הזמן הממוצע ללמוד טכניקה?) וכמה פעמים בשבוע אני צריך לבוא?
והאם המשקלים שקיבלתי בSS יעזרו לWeightlifting ואוליי אתה יודע אם יש שם מקום לקשור את האופניים ? 😃
כן, לדעתי SS נותנת בסיס ממש טוב להתחיל WL

• פותח/ת השרשור
כן, לדעתי SS נותנת בסיס ממש טוב להתחיל WL
אתה תצטרך אישור רפואי ,צילום תז של הורים ,תמונןת פספורט שלך ואישור הורים שהם מרשים לך
אימון ראשון אפשר בלי אישור רפואי? פשוט מחר זה היום האחרון שאני יכול לבטל את המנוי לחדר כושר שאני נמצא בוא כרגע ככה שאני יביא באימון השני זה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית