ייעוץ התכווצויות מוזרות ברגליים

מצב
השרשור נעול

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
פעם בכמה שבועות אני מרגיש התכווצות חזקה באמצע השינה בשריר התאומים+שרירים אחרים באזור ..השריר מתכווץ ואז נתפס ולפעמים הכאבים נמשכים למשך כל היום וזה ממש כאבי תופת..בא לי להרוג מישהו שזה קורה 😣 ממה זה נגרם?? אני רוצה לעשות בדיקות דם יש דברים שאני צריך לבקש בעניין?
ובלי קשר למקרה יש דברים שאמורים לעניין אותי ולבקש שיבדקו בבדיקת דם?

עד כמה שאני יודע, מחסור במגנזיום גורם להתכווצויות; אולי יותר מדויק, מחסור במגנזיום מונע את הרפיית השרירים.
נסה לצרוך מזונות שמכילים מגנזיום, כמו גרעיני דלעת (מי אמר שפיצוחים זה לא בריא?).

אני גם סובל מזה נורא...לאחרונה מצאתי פתרון- DIASPORAL MAGNESIUM אין יותר טוב מזה כרגע...נסיתי הכל...

• פותח/ת השרשור
ממליצים על מולטי ויטמין או מגנזיום? גם וגם?
השאלה אם באמת כדאי אני לא רוצה להגיע לעודף ויטמינים.. אוכל 2-3 פירות/ירקות ביום..

מ- 2-3 פירות/ירקות ביום לא תגיע לעודף ויטמינים.

עד כמה שאני יודע, מחסור במגנזיום גורם להתכווצויות; אולי יותר מדויק, מחסור במגנזיום מונע את הרפיית השרירים.
נסה לצרוך מזונות שמכילים מגנזיום, כמו גרעיני דלעת (מי אמר שפיצוחים זה לא בריא?).
איפה אתה אלון לא רואים אותך באימונים יותר :(
נסה לצרוך מזונות שמכילים מגנזיום, כמו גרעיני דלעת
דווקא חשבתי על נמלים חח 😃

• פותח/ת השרשור
אז לקחת גם כדורי מגנזיום וגם מולטי ויטמין? איזה כמויות?

אז לקחת גם כדורי מגנזיום וגם מולטי ויטמין? איזה כמויות?

לזה אין לי תשובה, לצערי.

אבל נסה לבדוק את הכמות המומלצת היומית של מגנזיום ודאג לכך שתקבל את כולה (לפחות).

• פותח/ת השרשור
איך אני ידע אז כמה כדורים לקחת משניהם?
לא מסוכן עודף מגנזיום ?

בן אדם, בדוק כמה יש בכל כדור. אחר כך, בדוק כמה אתה צריך ביום. כך תדע כמה לקחת.

• פותח/ת השרשור
בן אדם, בדוק כמה יש בכל כדור. אחר כך, בדוק כמה אתה צריך ביום. כך תדע כמה לקחת.
סבבה אבל כמה צריך ביום? לרוב מה שכתוב באתרים כלשהם או על גבי האירזה לא תמיד מתאימים למתאמן ועוד בחיטוב

מגנזיום הכי פשוט והכי זול שתמצא ב BB או משהו בסיגנון.

• פותח/ת השרשור
מגנזיום הכי פשוט והכי זול שתמצא ב BB או משהו בסיגנון.
אני לא יכול להזמין רק לקנות מהארץ..לקנות את ההכי זול פשוט? ומה המינון שאני אמור לקחת?
אותו הדבר לגבי מולטי ויטמין^^ תודה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית