הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך ייעוץ, יחסינו לאן עם האימונים

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, צריך ייעוץ ממכם לגבי דילמה שאני נמצא בה ומה כדאי לעשות.
קצת פרטים עליי: בן 25, גובה 1.71, משקל 75.
לפני שנה בערך, אחרי כל מיני תוכניות אימונים, התחלתי תוכנית SS. אני נמצא בשלב של הרבה עבודה ולימודים עמוסים, אז כל הזמן קרה שהתאמנתי איזה חודשיים רצוף, קיבלתי תוצאות יפות, אחרי זה באה תקופה עמוסה בלימודים/עבודה, וזה נהרס. פיספסתי ימי אימון וזילזתי בתזונה, ירדתי במשקל ובכח באימונים, והתחלתי מחדש. הסבב הזה היה ככה במשך שנה.
יצא לי לפתוח פה כל מיני אשכולים ואני זוכר שמשהו פה אמר לי שתוכניות כוח דורשות התמדה וזמן, ואם אני מחסיר אימון, אין לי זמן לתזונה מסודרת, ואין לי מספיק שעות שינה - אם אחד מהשלושה לא מתקיים כניראה תוכנית כוח לא מתאימה לי כרגע.
אז זהו שתמיד משהו חסר לי. ההתלבטות שלי אם כדאי לי בשלב הזה שאני נמצא בתקופת הלימודים/עבודה להתאמן בתוכנית AB נוחה יותר מאשר תוכנית כמו SS שדורשת הרבה יותר תזונה והתמדה?

תודה!

[QUOTE="Sharp578, post: 1056226, member:
יצא לי לפתוח פה כל מיני אשכולים ואני זוכר שמשהו פה אמר לי שתוכניות כוח דורשות התמדה וזמן, ואם אני מחסיר אימון, אין לי זמן לתזונה מסודרת, ואין לי מספיק שעות שינה - אם אחד מהשלושה לא מתקיים כניראה תוכנית כוח לא מתאימה לי כרגע.
תודה![/QUOTE]

כל תוכנית דורשת את שלושתם, לא רק כוח

על הבעיה של אימונים לא סדירים אפשר להתגבר בעזרת תוכנית אימונים AB או שמאפשרת יותר גמישות בימי האימון
ראה שרשור שלי על בעיה דומה
ייעוץ - דילמה -אימונים יום אחרי יום או להפסיד אימון?

על נושא שינה לא מספיקה ותזונה בעייתית לא ניתן להתגבר להבנתי. גם בזמנים משוגעים אפשר להגיע לתזונה נכונה. ושינה זה בעיקר סדר עדיפויות.

כמובן שההתקדמות לא תהייה מהירה כמו באימונים מסודרים יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית