הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות בחיטוב

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
אני מתחיל חיטוב עם 18 אחוז שומן ורוצה לרדת ויש לי בתפריט 100 גרם פחמימה
עושים העמסת פחמימות על כמות כזאת?
כל כמה זמן?

עושים העמסות בכל חיטוב (גירעון קלורי) זה לא קשור רק לכמות הפחמימה.

• פותח/ת השרשור
עושים העמסות בכל חיטוב (גירעון קלורי) זה לא קשור רק לכמות הפחמימה.
אני על גירעון קלורי של 400 קלוריות (ו150 גרם פחמימה בלי אימון ו180 עם אימון-שיניתי את זה)
אז לעשות העמסות? כל כמה זמן?

לדעתי כל שבועיים

• פותח/ת השרשור
לדעתי כל שבועיים
תודה על העזרה
יש לי עוד כמה שאלות:
1) אמרו לי שבכל שבוע להוריד 20 גרם פחמימה מהתפריט זה נכון ? או שלהוריד רק כשאני נתקע?
2) כמה גרם פחמימה לאכול בהעמסה? ואפשר לאכול גם פחמימות פשוטות בהעמסה?
3) כמה ק''ג ירידה בחודש נחשב טוב? (איך אפשר לדעת אם אני מוריד שריר?)

1) אמרו לי שבכל שבוע להוריד 20 גרם פחמימה מהתפריט זה נכון ? או שלהוריד רק כשאני נתקע?
רק כשאתה מתחיל להיקע תוריד. אם קצב הירידה הוא טוב אז אין שום סיבה להוריד.
2) כמה גרם פחמימה לאכול בהעמסה? ואפשר לאכול גם פחמימות פשוטות בהעמסה?
אם אני זוכר נכון ההמלצה היא להיות על מאזן קלורי ניטרלי ביום הזה, או פלוס קטן (עד 500) ולחלק את הקלוריות בצורה הבאה: 70% פחמימה, 15% חלבון, 15% שומן
כן אפשר גם פחמימות פשוטות.
3) כמה ק''ג ירידה בחודש נחשב טוב? (איך אפשר לדעת אם אני מוריד שריר?)
בגדול ההמלצה היא כחצי קילו בשבוע, אבל זה תלוי באיזה משקל אתה נמצא, כי חצי קילו בשבוע למישהו ששוקל 120 זה לא אותו דבר כמו למישו ששוקל 70.
(איך אפשר לדעת אם אני מוריד שריר?)
לפי מראה חיצוני ולפי משקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
רק כשאתה מתחיל להיקע תוריד. אם קצב הירידה הוא טוב אז אין שום סיבה להוריד.

אם אני זוכר נכון ההמלצה היא להיות על מאזן קלורי ניטרלי ביום הזה, או פלוס קטן (עד 500) ולחלק את הקלוריות בצורה הבאה: 70% פחמימה, 15% חלבון, 15% שומן
כן אפשר גם פחמימות פשוטות.

בגדול ההמלצה היא כחצי קילו בשבוע, אבל זה תלוי באיזה משקל אתה נמצא, כי חצי קילו בשבוע למישהו ששוקל 120 זה לא אותו דבר כמו למישו ששוקל 70.

לפי מראה חיצוני ולפי משקלי עבודה.
דבר ראשון תודה רבה ויש לי עוד שאלה אחת קטנה..
אם אני יורד במשקלי עבודה אז זה בעצם אומר שירדתי בשריר? (אמרו לי שבחיטוב צריך לעבוד בעצימות גבוהה ונפח נמוך ולפי מה שאני יודע זה אומר משקלי עבודה גבוהים וחזרות נמוכות והורדה במספר הסטים פר שריר אז תקן אותי אם אני טועה)

אם אני יורד במשקלי עבודה אז זה בעצם אומר שירדתי בשריר?
כנראה שכן
(אמרו לי שבחיטוב צריך לעבוד בעצימות גבוהה ונפח נמוך ולפי מה שאני יודע זה אומר משקלי עבודה גבוהים וחזרות נמוכות והורדה במספר הבאים פר שריר אז תקן אותי אם אני טועה)
כן

• פותח/ת השרשור
לשמור על עצימות גבוהה ככל האפשר ולא להיות בגירעון קלורי גדול מדי
גירעון של 400-500 זה גבוה מידי או שזה טוב? (מצטער שאני חופר אבל אני רוצה לעשות את זה הכי טוב שאפשר)

Back
למעלה תחתית