הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלווה במסה

עמי מזרחי

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן בתור אחד שקשה לו לאכול הרבה פחמימות במסה מצאתי פתרון טוב
למי שיודע מה זה שלווה (יענו חיטה תפוחה קוראים לזה על האריזה) אז יש ב100 גרם 13 גרם חלבון ו80 גרם פחמימה וזה אחלה פתרון בשבילי זה טעים ואין בזה משו לא בריא (חיטה סוכר חום ודבש)
עכשיו השאלה שלי זה אם יש בעיה לאכול כל יום 200 גרם בתקופה של מסה

אהלן בתור אחד שקשה לו לאכול הרבה פחמימות במסה מצאתי פתרון טוב
למי שיודע מה זה שלווה (יענו חיטה תפוחה קוראים לזה על האריזה) אז יש ב100 גרם 13 גרם חלבון ו80 גרם פחמימה וזה אחלה פתרון בשבילי זה טעים ואין בזה משו לא בריא (חיטה סוכר חום ודבש)
עכשיו השאלה שלי זה אם יש בעיה לאכול כל יום 200 גרם בתקופה של מסה
אפשר, אין מניעה.
השאלה היא אחרת - האם זה מקור הפחמימה העיקרי שלך?
אם כן - כדאי שלא יהיה.
זה שהוא "בריא" או "לא בריא" זה עניין מאוד מורכב לקבוע - תלוי במינון, תדירות, משתנים אחרים במשוואה (לא אכנס אליהם).

• פותח/ת השרשור
מה בדיוק רע בהם אני לא יודע אבל א י מעדיף לא להכניס הרבה חומרים כאלה לגוף.

ודניאל זה לא המקור העיקרי אני אוכל הרגיל הרבה אורז ולחם אבל זה בטוח לא מספיק פחמימות... השלווה יכולה להקפיץ לי את הכמות פחמימות שאני אוכל ביום...

מה בדיוק רע בהם אני לא יודע אבל א י מעדיף לא להכניס הרבה חומרים כאלה לגוף.

ודניאל זה לא המקור העיקרי אני אוכל הרגיל הרבה אורז ולחם אבל זה בטוח לא מספיק פחמימות... השלווה יכולה להקפיץ לי את הכמות פחמימות שאני אוכל ביום...
איך התפריט שלך נראה?

חח חיכיתי לתגובה שלך.
עוד מעט תגיד שאין בעיה גם עם צבעי מאכל 😛
חחח האמת שממש צחקתי מהתיוג של Matty

ותכלס תלוי בכמויות אני לא מכיר בעיה אמיתית אבל אשמח לקרוא משהו אם יש לך. אני נטול אינטרנט קצת אז לא אחפש בקרוב

חחח האמת שממש צחקתי מהתיוג של Matty

ותכלס תלוי בכמויות אני לא מכיר בעיה אמיתית אבל אשמח לקרוא משהו אם יש לך. אני נטול אינטרנט קצת אז לא אחפש בקרוב
הייתה כתבה על צבעי מאכל, ואמרו שרוב צבעי המאכל מכינים אותם מנפט.. 🤢
משהו בחדשות. אם אמצא משהו קריא, אשלח לך.

כן יודע על מה אתה מדבר.. אבל אתה יודע, הקשר בין חדשות למדע הוא מקרי בהחלט

מרבית הצבעי מאכל שגורמים להשפעות בריאותיות מסויימיות נחסמו על ידי גורמים גדולים (FDA וכו') האלו שלא נחסמו מתחלקים ל3:
1.אלו שרק בכמויות באמת גדולים בעלי השפעות בריאותיות.(כמו רוב הדברים)
2.שנויים במחלוקת, מה שאני מצאתי מפריך את רוב הטענות כלפי הצבעי מאכל, או אולי במקרה הרע משפיע רק על ילדים ובהקשר של היפרקטיביות.
3.ללא השפעות בריאותיות.
(זה לפחות מה שאני מצאתי, אולי יש דברים שפספסתי. אשמח אם מישהו יוכל להוסיף/לתקן.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית