עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרגילי עזר בSS? אחרי כמה זמן ?1. אין שום קשר בין פגיעה לבין תכנית כזו או אחרת. תלמד את התרגילים, תעבוד ותשפץ את הטכניקה בתרגילי הבסיס ויהיה בסדר.
2. לרוב מוסיפים צ'ין אפס(מתח) עם משקל ומקבילים עם משקל/ פשיטת מרפק עם כבל/לחיצה צרפתית כתרגילי עזר
3. כן
:stop-26:סמוך על ריפטואפשר מהתחלת התכנית אם אתה ממש לא יכול בלי תרגילי ידיים וגם זה 3,2 סטים
עוד שאלה לתוכנית הזאת יש זמן או שהיא קבועה?1. אין שום קשר בין פגיעה לבין תכנית כזו או אחרת. תלמד את התרגילים, תעבוד ותשפץ את הטכניקה בתרגילי הבסיס ויהיה בסדר.
2. לרוב מוסיפים צ'ין אפס(מתח) עם משקל ומקבילים עם משקל/ פשיטת מרפק עם כבל/לחיצה צרפתית כתרגילי עזר
3. כן
עד שאתה לא יכול לעשות אותה, מבחינת התקדמות מאימון לאימון.עוד שאלה לתוכנית הזאת יש זמן או שהיא קבועה?
שאני יתקע באיזה משקל חודש להפסיק עם התוכנית?עד שאתה לא יכול לעשות אותה, מבחינת התקדמות מאימון לאימון.
תקרא את זה:שאני יתקע באיזה משקל חודש להפסיק עם התוכנית?
כאן פרסמתי מחקר שמצאתי בנושא.1. אני בן 15 האם אני יכול לבצע את התוכנית ללא פגיעה בגדילה?
זה מספיק כהתחלה.2. בתוכנית כמעט אין עבודת ידיים האם מוסיפים תרגילים לידיים או שזה מספיק?
ומתח\צ'ין אפס. (או Power Clean אם אתה מעוניין)3. התוכנית כוללת רק סקוואט, בנץ פרס, פרס ודדליפט?